Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Ο ίδιος τρόπος που έχει γραφτεί τόσες φορές. Δεν έχει αλλάξει κάτι.

Λειτουργεί μόνο μέσω PS5 που ουσιαστικά πας, Network - Settings - Set Up Internet Connection - Options στο χειριστήριο για το δίκτυο που θες και μετά Advanced.

Ορίζεις κάποιο Proxy και κάνεις τη προσευχή σου να βρείς κάπoιο που να λειτουργεί γρήγορα. Proxies βρίσκεις εδώ.

https://proxydb.net/?country=TR

https://spys.one/free-proxy-list/TR/

σε ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από dimpapilas
  • Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά . Προσπάθησα το πρωί με proxy αλλά μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά . Στο δίκτυο μου έχω ήδη το lan1 με ethernet. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να φτιάξω ένα καινούργιο lan2 και στο σεταρισμα του εκεί να βαλω τις τιμές proxy. Όχι στο υπάρχων μου . Σωστά ;

Επεξ/σία από slobou
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, slobou είπε

Καλημέρα παιδιά . Προσπάθησα το πρωί με proxy αλλά μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά . Στο δίκτυο μου έχω ήδη το lan1 με ethernet. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να φτιάξω ένα καινούργιο lan2 και στο σεταρισμα του εκεί να βαλω τις τιμές proxy. Όχι στο υπάρχων μου . Σωστά ;

Στο υπάρχων δίκτυο σου κάνεις τις αλλαγές. Δν κάνεις καινούργιο. Ενεργοποιείς το proxy server βάζεις την διεύθυνση και την πόρτα και κάνεις την διαδικασία με add funds στον λογαριασμό σου 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, morfeas2004gr είπε

Στο υπάρχων δίκτυο σου κάνεις τις αλλαγές. Δν κάνεις καινούργιο. Ενεργοποιείς το proxy server βάζεις την διεύθυνση και την πόρτα και κάνεις την διαδικασία με add funds στον λογαριασμό σου 

Αυτό είναι το θέμα ότι στο advance settings του λογαριασμού μου δεν αναφέρει πουθενά proxy server. Τι στο καλό.. Να μην έχω ψάξει καλά ; Όταν γυρίσω από δουλειά θα το ξαναδώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ εδώ κ 3μερες δεν μπορώ να περάσω καθόλου funds με Fups???

Τι έχω δοκιμάσει πληρωμένα vpn…τι proxy από τα site που έγραψε ο Νίκος παραπάνω…τι αγοράσα proxy για μια εβδομάδα…δεν περνάει κανένα…ότι κ να κάνει…βγάζει error….κάποιος που να τα έχει καταφέρει κάπως;

Επεξ/σία από liofagos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, liofagos είπε

Μόνο εγώ εδώ κ 3μερες δεν μπορώ να περάσω καθόλου funds με Fups???

Τι έχω δοκιμάσει πληρωμένα vpn…τι proxy από τα site που έγραψε ο Νίκος παραπάνω…τι αγοράσα proxy για μια εβδομάδα…δεν περνάει κανένα…ότι κ να κάνει…βγάζει error….κάποιος που να τα έχει καταφέρει κάπως;

Και εγω δεν κατάφερα να προσθέσω funds...

Μπορώ όμως να αγοράσω παιχνίδια από τον browser του κινητού (FUPS & Windscribe)!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dunyas είπε

Και εγω δεν κατάφερα να προσθέσω funds...

Μπορώ όμως να αγοράσω παιχνίδια από τον browser του κινητού (FUPS & Windscribe)!

η αγορά παιχνιδιών δουλεύει κανονικά. ακόμα και χωρίς vpn. σε συνδρομές και funds σκαλώνει. δεν έχω καταφέρει να βάλω με FUPS, ούτε με proxy ούτε με windscribe.  

Δημοσ.

Εξακολουθώ και εγώ να μη μπορώ να καταφέρω με κανένα τρόπο μέσω FUPS, όσα proxy και αν έχω χρησιμοποιήσει, είτε σαν add funds είτε σαν αγορά της συνδρομής δε με αφήνει να προχωρήσω (πετάει το error με το που πατάω το κουμπί να πληρώσω, ούτε καν το «σκέφτεται»). 

η ερώτηση μου είναι η εξής, το έχει καταφέρει κανείς από PS4 ή όσοι το κάνατε είστε όλοι από PS5;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αφού είδα κι από-ειδα πλήρωσα στο plati market 38€ (https://plati.market/itm/3664978) και μου βάλανε τη deluxe για 12 μήνες και τέλος. Με τη fups που την έφτιαξα για αυτόν τον λόγο, τη χρησιμοποίησα για να γυρίσω σε τουρκία spotify και youtube premium και έφτιαξα disney+ και amazon prime οπότε δε πήγε και άδικα. 

Καλή τύχη στους υπόλοιπους, ελπίζω να τα καταφέρετε και απευθείας με fups. 

Επεξ/σία από papjohn1997
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός για άσχετους- σαν εμένα,δλδ από το πώς φτιάχνουμε τουρκικό email και συνδεόμαστε στο ps store , μέχρι με το ποια κάρτα χρησιμοποιούμε,πώς την προσθέτουμε κτλ;

Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ να βάλλω funds από FUPS από κινητό, PC, PS4 με proxy (και με VPN συνδέοντας το PS4 στο PC ) αλλά τίποτα. Ξερει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από το να αγοράσω μια συνδρομή μέσω plati?

Δημοσ.

Σε μια επικοινωνία με ένα παιδί μέσω Whatsapp, από Σιγκαμπουρη, που κάνει τέτοιες δουλειές με ανανεώσεις κ τα σχετικά…μου είπε ότι πλέον η Fups, όπως κ αρκετές άλλες προπληρωμένες κάρτες, δεν είναι πλέον αποδέκτες στη Sony, για add funds κ για ανανεώσεις συνδρομών!οποτε έτσι εξηγείται κ ότι είμαστε σχεδόν όλοι, που δεν μπορούμε να το κάνουμε!για αγορές παιχνιδιών, λειτουργεί ακόμα κανονικά!

οποτε σιγά-σιγά η Sony, κλείνει μια-μια τις τρύπες!

Δημοσ.
Στις 24/4/2023 στις 7:55 ΜΜ, Younghooper328 είπε

Καλησπέρα προσπαθώ να βάλλω funds από FUPS από κινητό, PC, PS4 με proxy (και με VPN συνδέοντας το PS4 στο PC ) αλλά τίποτα. Ξερει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από το να αγοράσω μια συνδρομή μέσω plati?

Μέσω ps5 το δοκίμασα και έβαλα κανονικά funds μέσω fups. Τώρα μέσω ps4 δεν ξέρω αν λειτουργεί η διαδικασία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...