greekgreek Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Τώρα τελευταία που τραβάω περισσότερα βίντεο , βλέπω στις εγγραφές ότι ακούγεται ο φακός που προσπαθεί να εστιάσει. Κάποιοι φακοί που έχω είναι πιο αθόρυβοι ,κάποιοι κάνουν κάποιο θόρυβο. Ένα βιντεάκι που είδα στο youtube ,για το θέμα , έλεγε για εξωτερικό μικρόφωνο. Υπάρχει άλλη λύση;
udroxoos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, greekgreek είπε Τώρα τελευταία που τραβάω περισσότερα βίντεο , βλέπω στις εγγραφές ότι ακούγεται ο φακός που προσπαθεί να εστιάσει. Κάποιοι φακοί που έχω είναι πιο αθόρυβοι ,κάποιοι κάνουν κάποιο θόρυβο. Ένα βιντεάκι που είδα στο youtube ,για το θέμα , έλεγε για εξωτερικό μικρόφωνο. Υπάρχει άλλη λύση; Η άλλη λύση (=ορθός τρόπος) είναι να χρησιμοποιείς manual focus και να βγάζεις μικρά βίντεο τα οποία στο post processing τα ενώνεις δημιουργώντας το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείς να βρεις μαθήματα βιντεολήψης στο youtube 1
zipo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 17/9/2023 στις 1:56 ΜΜ, greekgreek είπε Τώρα τελευταία που τραβάω περισσότερα βίντεο , βλέπω στις εγγραφές ότι ακούγεται ο φακός που προσπαθεί να εστιάσει. Κάποιοι φακοί που έχω είναι πιο αθόρυβοι ,κάποιοι κάνουν κάποιο θόρυβο. Ένα βιντεάκι που είδα στο youtube ,για το θέμα , έλεγε για εξωτερικό μικρόφωνο. Υπάρχει άλλη λύση; Καλησπέρα. Ποιός φακός και ποιά μηχανή είναι;
greekgreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 7:35 ΜΜ, zipo είπε Καλησπέρα. Ποιός φακός και ποιά μηχανή είναι; Καλημέρα! Είναι η Canon EOS R50 με αντάπτορα και φακό Canon EF 70-300 is usm .
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, greekgreek said: Καλημέρα! Είναι η Canon EOS R50 με αντάπτορα και φακό Canon EF 70-300 is usm . Φαντάζομαι σε φωτογραφίες, η συνεργασία πρέπει να είναι άψογη . Φακού σώματος εννοώ.
greekgreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Το μόνο που μου έχει συμβεί ,είναι ότι όταν βγάζω γρήγορα συνεχόμενα φωτογραφίες ,μου βγάζει η κάμερα μήνυμα "απασχολημένη" . Στην αρχή νόμιζα ήταν λόγω αντάπτορα , μου απάντησαν όταν το έθεσα ,όταν πρώτο έγινε ,ότι δεν είναι από αυτό.
pifilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, greekgreek είπε Το μόνο που μου έχει συμβεί ,είναι ότι όταν βγάζω γρήγορα συνεχόμενα φωτογραφίες ,μου βγάζει η κάμερα μήνυμα "απασχολημένη" . Στην αρχή νόμιζα ήταν λόγω αντάπτορα , μου απάντησαν όταν το έθεσα ,όταν πρώτο έγινε ,ότι δεν είναι από αυτό. Όχι λογικά δεν είναι. Χρειάζεται χρόνος και για να "γραφτούν" οι εικόνες στην κάρτα μνήμης οπότε έχει και σημασία πόσο γρήγορη είναι η κάρτα μνήμης αλλά και να "καθαρίσει" το buffer της μηχανής το οποίο σε entry level μοντέλα είναι μικρό και δεν επιτρέπει συνεχόμενες λήψεις για πολλή ώρα. 2
greekgreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, pifilos είπε Όχι λογικά δεν είναι. Χρειάζεται χρόνος και για να "γραφτούν" οι εικόνες στην κάρτα μνήμης οπότε έχει και σημασία πόσο γρήγορη είναι η κάρτα μνήμης αλλά και να "καθαρίσει" το buffer της μηχανής το οποίο σε entry level μοντέλα είναι μικρό και δεν επιτρέπει συνεχόμενες λήψεις για πολλή ώρα. Αυτό μου γράψανε. Το πόσο buffer έχει η κάθε κάμερα ,το έχουν στις προδιαγραφές της κάμερας; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από greekgreek
pifilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, greekgreek είπε Αυτό μου γράψανε. Το πόσο buffer έχει η κάθε κάμερα ,το έχουν στις προδιαγραφές της κάμερας; Θεωρητικά ναι υπάρχει στις προδιαγραφές - δεν έχω κοιτάξει σε manual ποτέ αν το γράφουν να πω την αλήθεια - αλλά σίγουρα μπορείς να το βρεις σε σελίδες. Π.χ. για τη δική σου είναι το παρακάτω. Το παραθέτω αυτούσιο μαζί με τη σύγκριση με την R10 για να δεις τη διαφορά. https://www.photographyblog.com/reviews/canon_eos_r50_review The buffer is also much, much smaller than on the R10, only allowing bursts of up to 42 JPEG or 7 RAW images when using the first-curtain shutter at 12fps and 28 JPEG or 7 RAW images when using the silent electronic shutter at 15fps. This compares badly to the Canon R10, which allows bursts of up to 460 JPEG or 29 RAW images when using the mechanical shutter at 15fps and 70 JPEG or 21 RAW images when using the electronic shutter at 23fps. 1
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, greekgreek είπε Αυτήν. Oooops ........ micro SD με αντάπτορα δλδ ? 2
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 45 minutes ago, greekgreek said: Αυτήν. Χάνεις από τον αντάπτορα. Σίγουρα. Ενώ είναι καλή η κάρτα. 2
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Χάνεις από τον αντάπτορα. Σίγουρα. Ενώ είναι καλή η κάρτα. Γράφει πουθενά το βιβλίο της μηχανής ότι είναι συμβατή με micro SD ?
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, babisskg said: Γράφει πουθενά το βιβλίο της μηχανής ότι είναι συμβατή με micro SD ? Η μηχανή, παίρνει πλήρους μεγέθους SD κάρτα. Οπότε χρησιμοποιεί αντάπτορα. Αν και η κάρτα είναι πολύ καλή για micro sd, σίγουρα χάνει απόδοση από τον αντάπτορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα