Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Παιδιά ένα ερώτημα, η ψησταριά camping gaz series 3, λέει ότι για Ελλάδα χρειάζεται ρυθμιστή 28mbar για βουτάνιο και 37mbar για προπάνιο (σε άλλες χώρες λέει για ρυθμιστή 30mbar και για τα δύο αέρια).

Αν πάρω ρυθμιστή στα 30mbar, λέτε να έχω πρόβλημα?

Είμαι ήδη στα leroy merlin, οπότε θα σας ήμουν υπόχρεος για το άμεσο της απάντησης.. :P

Κι εμένα είχε μέσα μαζί με το πορτοκαλί σωλήνα

Λεβέντες την Πέμπτη το lidl έχει black Angus steak σε προσφορά καθώς και loin ribs έτοιμα μαριναρισμενα. Μπορείτε να το δείτε οι ειδικοί; Να κάνουμε κάνα ψήσιμο;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2124

  • ilpapacha

    1958

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα steak είναι 30 ε το κιλο στα lidl. Mε 32-35 παίρνεις αμερικάνικο και οχι αργεντινής που νε 1 σκάλα πάνω όποτε θες απο καλό κρεοπωλείο. Bασικά τοσο παίζει η τιμή του αργεντινικου 26-35 τελευταια φορά (βέβαια περασε ενα διμηνο μπορεί κ Τρίμηνο προ Κορονοιου βασικα..) που χα τσεκαρει οπότε δε βλεπω λογο να προτιμήσει κάποιος τα lidl. 

 

Επεξ/σία από sndev
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κ ένα άλλο Αμερικής στα 16 το κιλό. 

Meat Revolution Black Angus Rump steak

https://www.lidl-hellas.gr/p/p63215?productId=63215&countryCode=GR

 

Επεξ/σία από Skatzivas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και σόρυ για το "offtopic". Έχεις κάνεις εμπειρία απ' αυτές τις δύο ψησταριές κάρβουνου που έχουν τα δύο μεγάλα καταστήματα; https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-karvounou-jamestown-107349 και https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-xulokarvounou/psistaria-karvounou-beta-centaurus-naterial-62357001/

Naterial του leroy και jamestown στο praktiker. Υπάρχει λόγος να διαλέξω τη μια έναντι της άλλης;

Επεξ/σία από gsisr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου. Βλέπω της campingaz την 4 series. Καταρχάς ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο που ακολουθούν.

https://www.skroutz.gr/s/4660733/Campingaz-4-Series-Classic-LS-Plus.html

Και

https://www.skroutz.gr/s/12477991/Campingaz-4-Series-Classic-LS-Plus-D.html

Επειδή είμαι τελείως άσχετος με τις υγραερίου, χρειάζεται να πάρω κάτι επιπλέον εκτός από αυτά που θα έχει το πακέτο; Διάβασα κάτι για ρυθμιστές πίεσης. 

Όταν λέει η σχάρα είναι από εμαγιέ χυτοσίδηρο εννοεί πως είναι από μαντέμι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, gsisr είπε

Καλησπέρα και σόρυ για το "offtopic". Έχεις κάνεις εμπειρία απ' αυτές τις δύο ψησταριές κάρβουνου που έχουν τα δύο μεγάλα καταστήματα; https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-karvounou-jamestown-107349 και https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-xulokarvounou/psistaria-karvounou-beta-centaurus-naterial-62357001/

Naterial του leroy και jamestown στο praktiker. Υπάρχει λόγος να διαλέξω τη μια έναντι της άλλης;

Του πρακτικερ την έχω πάρει εγώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίδια είναι και του leroy, υπο την έννοια ότι την συγκεκριμένη την έχουν φασον με διάφορες μάρκες. Αν έχεις χρόνο δες τες και τις δύο, περισσότερο για τις σχάρες. 

Ή jamestown έχει από μαντεμι 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του λερου έχει τη κλασική εμαγιέ σχάρα. Δε ξέρω τι είναι καλύτερο από τα δύο. Εγώ είμαι συνηθισμένος με τις εμαγιε, δε μου κολλάνε τα κρέατα καθόλου. Το μαντέμι το φοβάμαι σ αυτό το κομμάτι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρά,

Όντας νέος και άσχετος με τον χώρο ήθελα να ρωτήσω εάν είναι ασφαλές να αφήσω την ψησταριά στον κήπο ο οποίος βλέπει δυτικά.Από το μεσημέρι κ έπειτα είναι εκτεθειμένος στον ήλιο ακόμα κ με τέντα κατεβασμένη.

Μόλις αγόρασα την landmann Triton 2.0 και σκέφτομαι να πάρω κ ένα κάλυμμα. 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, alipkok είπε

Γεια χαρά,

Όντας νέος και άσχετος με τον χώρο ήθελα να ρωτήσω εάν είναι ασφαλές να αφήσω την ψησταριά στον κήπο ο οποίος βλέπει δυτικά.Από το μεσημέρι κ έπειτα είναι εκτεθειμένος στον ήλιο ακόμα κ με τέντα κατεβασμένη.

Μόλις αγόρασα την landmann Triton 2.0 και σκέφτομαι να πάρω κ ένα κάλυμμα. 

Ευχαριστώ

Ο ήλιος είναι αδιάφορος για ψησταριά κ μπουκάλα.

Λοιπόν τελείωσα το καθάρισμα με τον λιποκαθαριστη overlay που έγραφα πριν. Αποτελέσματα: σε λίπη υγρά κατά κάποιο τρόπο κάνει θαύματα τα απομακρύνει για πλάκα. Στα καμμένα του κάδου τπτ. Με λίγα λόγια δεν το ξανααγοραζω 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Skatzivas said:

Ο ήλιος είναι αδιάφορος για ψησταριά κ μπουκάλα.

Λοιπόν τελείωσα το καθάρισμα με τον λιποκαθαριστη overlay που έγραφα πριν. Αποτελέσματα: σε λίπη υγρά κατά κάποιο τρόπο κάνει θαύματα τα απομακρύνει για πλάκα. Στα καμμένα του κάδου τπτ. Με λίγα λόγια δεν το ξανααγοραζω 

Μα όλοι με τον κάδο έχουν το σοβαρό πρόβλημα. Τα χημικά μπορούν να τον διαβρώσουν νομίζω. Πιστεύω η καλύτερη λύση είναι σφουγγαράκι και κανένα απορρυπαντικό πιάτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Μα όλοι με τον κάδο έχουν το σοβαρό πρόβλημα. Τα χημικά μπορούν να τον διαβρώσουν νομίζω. Πιστεύω η καλύτερη λύση είναι σφουγγαράκι και κανένα απορρυπαντικό πιάτων.

Μπααααα κι αυτό τπτ. Τα μουλιασα σε καυτό νερό με Άβα κ τπτ. Απορώ που διαφημίζει η Campingaz ότι ο κάδος της ειναι σπαστός κ μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων. Γιατί εκεί καθαρίζει δηλαδή; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα ψηστες!

Πηρα την https://www.skroutz.gr/s/19558671/Unimac-Basic-661312.html μετα απο παροτρυνση φιλου που εχει την ιδια.την στησαμε μαζι αλλα δεν ειχα μπουκαλα, πηρα την επομενη μερα.

Την τοποθετησε ο πεθερος αλλα κατι δεν παει καλα.Ενω επαιζαν με τα ματια πεταξε φλογα και καψαλισε το χερι του και δεν ασχοληθηκε αλλο.

Σημερα ανοιξα λιγο το γκαζι με ανοιχτο το καπακι της ψησταριας,βλεπω το σωληνακι να γεμιζει και να στελνει γκαζι στην ψησταρια,η μυρωδια ειναι αρκετα εντονη.Αναβω το ματι αλλα δεν ζεσταινει η σχαρα και ας εχουν περασει 1-2 λεπτα.Ειναι φυσιολογικο για την πρωτη χρηση?Τι μπορει να κανουμε λαθος?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα.. αν ηταν ανοιχτα τα ματια κανα 30 δευτερα - 1 λεπτο χωρις φωτια ο καδος γέμιζε αέριο.. αν κανεις τσαφ με φλογα μετα το περας καποιου χρονου οπως καταλαβαινεις κ εχει γεμισει ενας χωρος με αεριο θα κανει πααααφ κ θα "πεταξει" φλογα ολος ο καδος αφου θα καψει το αεριο ποθ ειναι μεσα. αν εγινε αυτο ειναι φυσιολογικό αν έγινε  οτιδήποτε αλλο φοβάμαι εχεις θέμα σοβαρό

Επεξ/σία από sndev
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...