Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγουρα ηταν αυθεντικες??

οτι εχω παρει απο fasttech authentic βγηκαν καλες..

επισης ειχα θεματακια με κεφαλες για aerotank αγορασμενες απο ελλαδα (5αδα σε συσκευασια τις πηρα.μονο οι 3ης ηταν καλες)

Για ατμοποιητη διαθετω και 50 ευρο, μπαταριες εχω vision spinner II με μεγιστη ταση 4.7v , και μια αλλη X fir ως 5v. Προτεινετε μου καποιον ατμοποιητη και θελω την γνωμη σας αν αξιζει να αγορασω αντιστασεις απο fast tech ή απο DH Gate

δεν εχεις πολλες επιλογες..

η μπαταρια σου ειναι πολυ πολυ μετρια.(μην πω προς κακη)

δες για κανα aerotank της kanger , η για nautilus απο aspire.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επισης ειχα θεματακια με κεφαλες για aerotank αγορασμενες απο ελλαδα (5αδα σε συσκευασια τις πηρα.μονο οι 3ης ηταν καλες)

Σίγουρα είναι αυθεντικές γιατί τις παρήγγειλα ως "Authentic" αλλά τις τσέκαρα και στο site της Kanger.

Είναι τόσο γαμάτος ατμοποιητής με τόσο χάλια κεφαλές ρε παιδί μου... :(

Δημοσ.

Σίγουρα είναι αυθεντικές γιατί τις παρήγγειλα ως "Authentic" αλλά τις τσέκαρα και στο site της Kanger.

Είναι τόσο γαμάτος ατμοποιητής με τόσο χάλια κεφαλές ρε παιδί μου... :(

κατσαβιδακι , 24χιλιοστα, 5-6 σπειρες , με κανθαλακι 28-32 , και λιγο fiber freaks..θαυματα κανει σε λεω :P

--δεν αντεξα!--

εχει σκεφτει κανεις να ανοιξει μια τρυπανιά 1μμ ~ , στον επισκευάσιμο του subtank να βγαίνει απο το πλάι το βαμβακι οπως στα κανονικά coil ; εγω προσωπικά δε μπορώ να τον ατμίσω ετσι και ελεγα μηπως αλλάξει κατι

fc1x51.jpg

260fz28.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχεις πολλες επιλογες..

η μπαταρια σου ειναι πολυ πολυ μετρια.(μην πω προς κακη)

δες για κανα aerotank της kanger , η για nautilus απο aspire.

Να ρωτησω και κατι αλλο...

Στον ατμοποιητη delirium x9 και Mini Protank (που εχω και που παιρνουν τις ιδιες αντιστασεις) οι απλες αντιστασεις σε σχεση  με τις dual coil εχουν διαφορα;; Εγω εχω παρει τις απλες, μπορει να ειναι αυτος ο λογος που δεν παραγουν πολυ ατμο;;  :huh:  :cry: 

Δημοσ.

Σκέφτομαι για μια σχετικά φθηνή μπαταρία μεταβλητής τάσης. Να πάρω vision spinner 2 1650mAh που τη βρίσκω στο 20άρικο? Να πάρω kanger evo vv 1600 στα 26? Kάτι άλλο με μαξ τιμή τα 30 ευρώ?

Δημοσ.

Eιμαι αναμεσα σε :

1> kanger protank3 με dual coil

2> aspire nautilus mini με απλη vertical αντισταση BVC

3> aspire nautilus με διπλη αντισταση BDC (dual coil)

Με ενδιαφερει ο πλουσιος ατμος περισοτερο!

Τι μου προτεινετε;

Δημοσ.

Σκέφτομαι για μια σχετικά φθηνή μπαταρία μεταβλητής τάσης. Να πάρω vision spinner 2 1650mAh που τη βρίσκω στο 20άρικο? Να πάρω kanger evo vv 1600 στα 26? Kάτι άλλο με μαξ τιμή τα 30 ευρώ?

Φιλε μου εγω εχω την vision spinner 2. Ειναι αρκετα καλη και φθηνη λυση για ερασιτεχνες ατμιστες! Τωρα αν θες κατι ποιο εξελιγμενο ας πουν την γνωμη τους και τα παιδια εδω στο φορουμ

Δημοσ.

Είχα παλαιότερα istick mini, αλλά δεν μου άρεσε που ήταν τόσο μικρό στο πιάσιμο για το χέρι μου και το έδωσα γιατί σταμάτησα τότε το ηλεκτρονικό. Τώρα πριν λίγο καιρό βρήκα σπίτι 2 απλές μπαταρίες και κάνω τη δουλεία μου αλλά όταν δοκίμαζα τις γεύσεις που κάνω σε κατάστημα που ήταν με istick 30αρια και άλλες δυνατές μπαταρίες, γινότανε πιο γρήγορα η ''καύση'', ενώ με τις 650 που έχω ρουφάω πρώτα 2-3 και κρατάω το κουμπί μέχρι να πάρει καλά. Αυτό θέλω να τελειώσει, γιαυτό ψάχνομαι. Αν γίνεται άμεσα με την spinner ας πάω σε αυτή που είναι και φθηνή.

Δημοσ.

Δεσ για κανα μεταχειρισμενο mod box.

Δεν θα πήγαινα για ego style μπαταρια.ακομα και η 1600αρα μερα δεν θα δου βγαζει..κακα ρεύματα, καιτο μεγάλο μειονέκτημα που πρεπει να βγάζεις ατμοποιητη για να την φορτισεις.εχτρα φορτιστη πρεπει να κουβαλας κλπ..

Ψαξε για κανα φθηνο mvp η istick30

Δημοσ.

Το 20αρη ειχε πολλα προβληματα..δεν θα το ρισκαρα.

και πολλα κλουπορακια εχει φθηνα.δες το

Εκτος απο τα γνωστα φορουμ-site με αγγελιες δες και στο car.gr ειχα δει καποια φθηνα ηλεκτρονικα τσιγαρα εκεί

Δημοσ.

Ναι, είδα και στο car πριν λίγο. Κάτι έχει αλλά μη φανταστείς... πιο πολλά έχει στο μεταχειρισμένες ατμομηχανές στο facebook. Στο e-kapnisma δεν έχω φτάσει των αριθμό των 50 πόστ για να έχω πρόσβαση στις αγγελίες του.

Θα ψάξω γενικά να δω τί και πώς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...