Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα μπορω να μειωσω το κοστος με καποιο τροπο η δεν το αποφευγουμε;

Πας σε επισκευάσιμο και - σχεδόν - το μηδενίζεις!

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπέρα σας, έχω την κοπέλα μου που από το ΑΙΟ πήγε σε vtwo mini και cubis αλλά βλέπω ότι θέλει να έχει γεύση και έχει πελαγώσει μιας και δοκιμάζει από εμένα (windforce και avocado) και θέλει να πάει μάλλον σε επισκευάσιμο αλλά με σφιχτή σχετικά τζούρα και όχι τόσο αεράτη. τι να πάω να την πάρω μπας και δει το φως της από θέμα γεύσης και απόδοσης 

Δημοσ.

καλησπέρα σας, έχω την κοπέλα μου που από το ΑΙΟ πήγε σε vtwo mini και cubis αλλά βλέπω ότι θέλει να έχει γεύση και έχει πελαγώσει μιας και δοκιμάζει από εμένα (windforce και avocado) και θέλει να πάει μάλλον σε επισκευάσιμο αλλά με σφιχτή σχετικά τζούρα και όχι τόσο αεράτη. τι να πάω να την πάρω μπας και δει το φως της από θέμα γεύσης και απόδοσης 

................

.............

...........

.........

......

...

.

kayfun lite plus 

:P

Δημοσ.

................

.............

...........

.........

......

...

.

kayfun lite plus 

:P

όποια πέτρα και να σηκώσω από το απόγευμα λένε όλοι για τον kayfun, αυθεντικό όμως που βρίσκεις μιας και βρήκα used τον five pawns και αυτόν μεταχειρισμένο 

Δημοσ.

όποια πέτρα και να σηκώσω από το απόγευμα λένε όλοι για τον kayfun, αυθεντικό όμως που βρίσκεις μιας και βρήκα used τον five pawns και αυτόν μεταχειρισμένο 

ψαξε στις αγγελιες στο facebook , εχει πολλες ομαδες που πουλανε , για μεταχειρισμενο αυθεντικο.

σε καλη κατασταση , ισως και με λιγα extraδακια , ναι τον παρεις στο 30ευρο..παραπανω μην δωσεις.

η διαφορα στον fivepawns και τον απλο ειναι μονο το topcap , εξωτερικα στο τελειωμα , και το driptipακι. εμενα μ αρεσει ο απλος καλυτερα.

Δημοσ.

έχετε να προτείνετε κάποιο καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή με πλούσια γεύση και σφικτή τζούρα?

20 ωρες πριν.....

http://www.insomnia.gr/topic/432810-ηλεκτρονικό-τσιγάρο/?p=55189257

Δημοσ.

Κλώνο θα πάρεις, όχι αυθεντικό. Όλοι κλώνους αγοράζουν, αλλιώς ναι, θα πρέπει να τον ακριβοπληρώσεις.

Επισκευάσιμους με σφικτή τζούρα και φτηνούς και αυθεντικούς, πολύ δύσκολα θα βρεις.

Δημοσ.

Παιδιά για πείτε καμία γνώμη για νέο μοντάκι με 2 μπαταρίες και να παίζει πάνω από 100w(?).. Κοιτάω Wismec 2/3 και Smok Alien από fasttech!

Δημοσ.

και ποιον κλώνο να διαλέξω? έχετε κάποιον να προτείνετε από τα γνωστά κινεζομάγαζα??

νομιζω η tobecco εκανε καλους κλωνους στον συγκεκριμενο.αν και ο kayfun lite plus δεν εχει καποια ιδιαιτερη αρχιτεκτονικη / κατασκευη. ειναι απλος ατμοποιητης. οποτε λογικα θα σου βγει καλος.

γνωμη μου ειναι αν πας σε kfl+ κλωνο , να τον πιασεις στα χερια σου (πχ απο μαγαζι η απο γνωστο)

προσεχεις να μην εχει κοφτερα σπειρωματα , γιατι θα σου χαλαει ολα τα πλαστικα/πολυκαρβονικα τανκ.

και επισης να παρεις ενα αυθεντικο kit , απο τσιμουχακια , για να μην εχεις διαρροες η περιεργες γευσεις (κακης ποιοτητας τσιμουχακι = χαλια γευση και βλαβες στον οργανισμο)

δες για tobecco οπως προειπα η Hcigar η infinite. 1:1 απαραιτητα να αναφερεται στις περιγραφες των κλωνων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...