Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα..

θέλω να αγοράσω κινητό από Κίνα μεριά.Οπωσδήποτε δίκαρτο,2gb ram κατά προτίμηση ώστε να είναι γρήγορο,καλή οθόνη και κάμερα,μπαταρία που να μην χρειάζεται να είσαι με τον φορτιστή στο χέρι όλη την ώρα,μπάτζετ μέχρι 200€.Δεν χρειάζεται να πω πως δεν πάω σε αμφιβόλου μάρκες λύσεις τύπου elephone,kingelon,κλπ.Τι προτείνετε?

Επίσης μαζί με το κινητό θα γίνει και αγορά tablet και έχω καταλήξει στο onda v989 στα 160€ περίπου.Πιστεύετε πως αξίζει τα λεφτά του ή να κοιτάξω κάτι άλλο?Αν τα παραγγείλω και τα δύο από το ίδιο μαγαζί είναι πιο πιθανό το τελωνείο ή να τους πω να σπάσουν την παραγγελία στα δύο?

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα..

θέλω να αγοράσω κινητό από Κίνα μεριά.Οπωσδήποτε δίκαρτο,2gb ram κατά προτίμηση ώστε να είναι γρήγορο,καλή οθόνη και κάμερα,μπαταρία που να μην χρειάζεται να είσαι με τον φορτιστή στο χέρι όλη την ώρα,μπάτζετ μέχρι 200€.Δεν χρειάζεται να πω πως δεν πάω σε αμφιβόλου μάρκες λύσεις τύπου elephone,kingelon,κλπ.Τι προτείνετε?

Επίσης μαζί με το κινητό θα γίνει και αγορά tablet και έχω καταλήξει στο onda v989 στα 160€ περίπου.Πιστεύετε πως αξίζει τα λεφτά του ή να κοιτάξω κάτι άλλο?Αν τα παραγγείλω και τα δύο από το ίδιο μαγαζί είναι πιο πιθανό το τελωνείο ή να τους πω να σπάσουν την παραγγελία στα δύο?

Διάβασε ακριβώς από πάνω που απάντησαν τα παιδιά

Δημοσ.

To zte v5max ειναι στην ιδια περιπου τιμη με το Coolpad F2, επισης 64bito , αλλα με τον καλυτερο snapdragon 615.

μια διορθωση. το v5 max φοράει τον snapdragon 410. 64bit και αυτός ομως και με 4G. ειναι το μεγάλο αδερφάκι του v5 red bull και θα το βρεις κοντά στα 189 δολάρια ο πιο φθηνός.

Αν πάλι ψήνεσαι για το v5 red bull, μην προτιμησεις το hotmid γιατί ειναι πλέον ακριβός (αν και αξιοπιστο μαγαζι. το δικό μου zte v5 red bull απο αυτόν το πηρα). Το vickmall το έχει στα 139 δολάρια κ σου δίνει δώρο ζελατινα, θηκη σιλικόνης και αν μιλησεις με το τσατ τους, θα σου δώσει δώρο και φορτιστή αυτοκινητου. χώμα η τιμή του για 2gb τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά! και απο μπαταρια, εχει τρομερή διαχειριση. Προσωπικά όταν ειναι σε αναμονη, full φορτωμενο το κινητό με δεδομένα ανοιχτά, τρώει περιπου 1% καθε 2 ώρες περίπου.

Δημοσ.

Επειδή παράγγειλα σήμερα από το reportspam το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone  :-) είδα έχουν αρχίσει με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές, για περιορισμένο αριθμό κομματιών, με 50% έκπτωση !!!

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή παράγγειλα σήμερα από το reportspam το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone  :-) είδα έχουν αρχίσει με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές, για περιορισμένο αριθμό κομματιών, με 50% έκπτωση !!!

Ξερεις μηπως τι ωρα Ελλαδος αντιστοιχουν?

Δημοσ.

Στην πραγματικότητα ξέρεις ότι αυτό το 50% είναι απλά παραπλανητικό, ακριβώς επειδή πρόκειται για περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Οπότε θα πρέπει κάτι χιλιάδες μαλ..κες ανα τον κόσμο, να γραφτούμε στο reportspam, και να περιμένουμε με το ποντίκι στο χέρι, όταν μηδενίσει το ρολόι, μήπως είμαστε στούς πρώτους 10, μήπως 20, μήπως 1 ποιός ξέρει, που θα κερδίσει το κινητό στην μισή τιμή.

Επίσης να ρωτήσω γιατί πήρες το Xiaomi απο εκεί; Είχε την καλύτερη τιμή; Οχι βέβαια.

Για να μην μακρηγορούμε, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Οταν βλέπω ότι κάποιος συμφορουμίτης τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό μιλάει συνεχώς και μόνο για συγκεκριμένο κατάστημα, αρχίσω να ανησυχώ και να αναρωτιέμαι αν πράγματι γράφει για να βοηθήσει εμάς τους υπόλοιπους.

Αν κάνω λάθος και πράγματι είσαι τόσο ενθουσιασμένος με το coolocool ώστε να γράφεις συνεχώς για αυτό, μόνο και μόνο για να μας βοηθήσεις, τότε ειλικρινά σου ζητάω συγνώμη.

Δημοσ.

Σε 1.5 ώρα ξεκινάει ;) (13:00)

Δεν πρόλαβα να βάλω τα στοιχεία μου στο paypal και είχαν εξαφανιστεί ήδη. 50 κομμάτια μέσα σε δυο λεπτά έφυγαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντος καταφερα και αγορασα στην τιμη προσφορας 

να σαι καλα τρελογιατρε (maddoctor)  :-D

εχει και το efox αντιστοιχο Link.png Site: εδω  

σε 10 λεπτα οποιος προλαβει 

Επεξ/σία από panosfl22
Δημοσ.

Παιδιά έχουμε και κάποια πρόταση για τάμπλετ μέχρι 100 ευρώ από Ευρωπαϊκό warehouse για γρήγορη αποστολή.Είναι για πιτσιρικά 12 ετών και η χρήση θα είναι κυρίως για παιχνίδια.

κανείς;;;

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να βάλω τα στοιχεία μου στο paypal και είχαν εξαφανιστεί ήδη. 50 κομμάτια μέσα σε δυο λεπτά έφυγαν.

αυριο πάλι

Δημοσ.

Επειδή παράγγειλα σήμερα από το reportspam το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone :-) είδα έχουν αρχίσει με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές, για περιορισμένο αριθμό κομματιών, με 50% έκπτωση !!!

Ακριβα το πηρες.25 δολαρια κατω στο πιο αξιοπιστο vickmall.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...