Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα windows 8.1 γνήσια και αναβάθμισα σε windows 10 το key μου δεν ξέρω ποιο είναι.

Αν θέλω να κάνω format πρέπει να κατεβάσω το MediaCreationTool για να μου κάνει USB; Μετά θα χρειαστεί να βάλω το κλειδί; Και πως θα βρω το κλειδί;

Δεν θα χρειαστεί να βάλεις κανένα κλειδί. Θα κάνεις skip όταν σου το ζητήσει και μετά την εγκατάσταση θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελος και το upgrade.

Upgrade μεσω του tool απο win 7 ult x64 του θειου. Με local account και μια φορα κλικ στο activation, εγινε αυτο^^

Θέλεις με ενα script να σου βγάζει: "The machine is permanently activated - thrylos gate 7" ? :P

Αυτο που μας δείχνεις δεν σημαίνει τίποτα, σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να λήξουν...

• Moderators
Δημοσ.

Είχα windows 8.1 γνήσια και αναβάθμισα σε windows 10 το key μου δεν ξέρω ποιο είναι.

Αν θέλω να κάνω format πρέπει να κατεβάσω το MediaCreationTool για να μου κάνει USB; Μετά θα χρειαστεί να βάλω το κλειδί; Και πως θα βρω το κλειδί;

Δεν εχει Key αλλου λενε οτι το upgrade δενετε με το hardware (serial motherboard) αλλου λενε οτι δενετε με το λογαριασμο που κανεις Log in στην MS

Δημοσ.

με τα 1000000000 ζορια , καταφερα να κανω activation.......να ειναι καλα ο marketpants...:)

υπαρχει καποιος λογος που δεν αναγνωριζεται το dvd player μου στα windows 10;;;

τι κουλο ειναι παλι τουτο τωρα;;;

Δημοσ.

με τα 1000000000 ζορια , καταφερα να κανω activation.......να ειναι καλα ο marketpants... :)

υπαρχει καποιος λογος που δεν αναγνωριζεται το dvd player μου στα windows 10;;;

τι κουλο ειναι παλι τουτο τωρα;;;

κανε απεγκατασταση και ρεσταρτ να δεις αν δουλευει

Δημοσ.

απεγκατασταση ποια;;;

για να μου δουλεψουν τα windows , εφτασα στο σημειο να κανω delete partitions , format και ΟΛΑ απο την αρχη.....απο την πρωτη στιγμη που περασα τα 10αρια δεν αναγνωριζαν το dvd....

απλα δεν ειμαι σιγουρος αν το εβλεπαν οταν τα περασα πανω απο τα 8.1..

παντως , σε clean install (2-3 φορες δηλαδη , οχι μονο τωρα) δεν το βλεπουν....

Δημοσ.

το dvd

θα το δοκιμασω , αν και δε νομιζω ότι φταιει αυτό...γιατι από bios το βλεπω κανονικα...το setup των 10 το εκανα κανονικα από το DVD....

Δημοσ.

παιδες την ωρα της εγκαταστασης στον ssd μου γραφει μη δυνατη εγκατασταση των windows στο διαμερισμα 1 της μοναδας 2,Ο επιλεγμενος δισκος ειναι GPT!Τι να κανω?

Δημοσ.

Τελος και το upgrade.

sMCJk4d.png

Upgrade μεσω του tool απο win 7 ult x64 του θειου. Με local account και μια φορα κλικ στο activation, εγινε αυτο^^

Μερικες παρατηρησεις ακομα:

Ενω διαλεξα keep nothing, εχω κανονικα φακελο windows.old

Με το ShowKeyPlus βλεπω

Installed key: το generic

Original key: [..]-FCWWJ

Το original ειναι διαφορετικο απ το κλειδι των 7 που προηλθε η εγκατασταση.

Δημοσ.

Ενω διαλεξα keep nothing, εχω κανονικα φακελο windows.old

Έχεις τον windows.old φάκελο, γιατί υπαρχει επιλογη μέσα από τα windows να γυρίσεις παλι σε win 7, μέσα σε 30 ημέρες

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα , ξερουμε ποιο ειναι το κριτηριο για να παρει ενας υπολογιστης την ειδοποιηση για την εγκατασταση των Windows 10 ?

η φαση ειναι random ή παιζει κατι αλλο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...