Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να παω το καλοκαιρι σε κανα νησι μια εβδομαδα σε ξενοδοχειο. Ποσα λεφτα θελω το λιγοτερο;

Νησι ειναι και η Σαντορινη με τη Μυκονο που θα πληρωσεις τα κερατα σου και νησι ειναι και η Σαλαμινα. 

Τι θες περιπου δηλαδη;

Δημοσ.

εγω ειχα κλεισει με aegean βαρσοβια 95 ευρω πηγαινε-ελα χωρις βαλιτσα για φλεβαρη

εχει παει κανεις?

Εγώ τη γνωρίζω αρκετά καλά.

Η Βαρσοβία είναι ωραιότατη. Ελπίζω να πετύχεις και καλό καιρό για να την ευχαριστηθείς.

Ρώτησε ό,τι άλλο θες να μάθεις.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα !!

Θα ήθελα προτάσεις για weekend κοντα στην Αθηνα σε γραφικη περιοχη και σε διαμονη με τζάκι !

Και αν έχετε προτάσεις για διαμονή οικονομικές pm, σε περιπτωση που παραβιαζονται οι κανονες του φορουμ !

Ευχαριστω !!!!

Δημοσ.

Εξαιρετική επιλογή προορισμού, πριν από 4 ημέρες αντίκρισα αυτή την εικόνα και έπαθα πλάκα. Στο φόντο διακρίνεται αμυδρά το χιονοδρομικό.

http://www.flickr.com/photos/42085180@N04/12225893323/

Από τιμές παίζουν πολλές προσφορές στα γνωστά ντιλάδικα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ.

Εγώ τη γνωρίζω αρκετά καλά.

Η Βαρσοβία είναι ωραιότατη. Ελπίζω να πετύχεις και καλό καιρό για να την ευχαριστηθείς.

Ρώτησε ό,τι άλλο θες να μάθεις.

ευχαριστω!

αρχικα θελω να μαθω που εκανες συναλλαγμα,γιατι φευγω αυριο το πρωι και δεν προλαβα/ξεχασα να κανω

δεν εχω σκοπο να ξοδεψω τα κερατα μου,αλλα θελω να χω αρκετα για να μπορω να φαω και να γινω κωλοτρυπιδι το βραδυ απο τις βοτκες με τα χορτα :P

εισιτηρια για λεωφορια που και ποσο εχουνε απο αεροδρομιο προς κεντρο?

ειδες κανα αξιοθεατο ενδιαφερον?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...