Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταγαμε τις τιμες με το καραβι απο Πατρα για Ιταλια να παρουμε μαζι το αμαξι 3 ατομα(απο Αθηνα να φυγουμε) αλλα οι τιμες ακομα και στη χαμηλη περιοδο ειναι ακριβες.  Καλυτερα αεροπορικως. Ουτε πετρελαιο κλπ. Απλα δε θα εχεις ευχερεια να πας οπου θες μετα εσυ εκει. 

Γιατι δε τις ριχνουν λιγο τις τιμες με το καραβι; Κανονικα δε θα επρεπε να ειναι πιο φθηνα;

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τσέκαρε και από Ηγουμενίτσα...

Και εκει οι τιμες στα ιδια επιπεδα ειναι. Και αν ειναι να φτασω Ηγουμενιτσα με το αμαξι με τα διοδια κλπ εφτασα τη τιμη της πατρας. Αεροπλανο μονο αξιζει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ειναι μαζι με φορους βλεπω να γινεται πανικος. Και χωρις να ειναι ομως παλι καλα βγαινει. Το θεμα ειναι να γινει και να δουμε και ποσο θα κοστολογει τις βαλιτσες(αν θα ειναι η ιδια τιμη με ευρωπη πχ).

Μακαρι να γινει να πεσουν γενικα οι τιμες. 

Δημοσ.

Ε, όχι και να κοστολογήσει τις βαλίτσες στην ίδια τιμή. Αν σκεφτείς ότι η Norwegian χρεώνει ένα 150άρι κάθε βαλίτσα σε πτήση για ηπα με επιστροφή (με ενδιάμεσο connection), τότε η Ryanair χαλαρά μπορεί να χρεώσει 150-200 ευρώ. Δηλαδή αν πχ ένα ζευγάρι πετύχει την προσφορά και μοιραστούν μόνο μια βαλίτσα θα πληρώσουν περίπου 200-250 ευρώ συνολικά. Too good to be true?

Δημοσ.

Για μονοήμερη εκτός Αττικής σχετικά κοντά στην Αθήνα τι προτείνετε; Λέγαμε για Ναύπλιο αλλά ο καιρός δεν ενδείκνυται... :/

Δημοσ.

Για μονοήμερη εκτός Αττικής σχετικά κοντά στην Αθήνα τι προτείνετε; Λέγαμε για Ναύπλιο αλλά ο καιρός δεν ενδείκνυται... :/

Μια απ τα ίδια! ( πρόταση για μέρος κοντά στην Αθήνα για αύριο Σάββατο ) απόσταση μέχρι περίπου 150km για αυτήν την περίοδο που και ο καιρός είναι λίγο χάλια ,λοιπόν ...? 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! :)

Σκέφτομαι να επισκεφτώ την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα ενα οποιοδήποτε τριήμερο του Απρίλη (εκτός από μεγάλη βδομάδα που φαντάζομαι ότι όλα θα είναι κλειστά). Ιδανικά θα ήθελα να συμπεριλαμβάνει σαββατοκύριακο. Τα ερωτήματά μου είναι: 

1) Αρκούν 3 μέρες να δω την Αθήνα ή να σκαρφιστώ καμια δικαιολογία για να πάρω περισσότερη άδεια από τη δουλειά;

2) Τί προτείνετε να δω;

3) Σε ποια περιοχή/-ες να ψάξω για διαμονή για να είμαι κοντά σε αξιοθέατα;

4) Τί άλλο νομίζετε ότι θα ήταν χρήσιμο να ξέρω;

5) Υπάρχουν μέρες που τα καταστήματα λειτουργούν μισή μέρα; Θυμάμαι ότι τη Δευτέρα και Τετάρτη έκλειναν το μεσημέρι. Έτσι είναι και τώρα; Με ενδιαφέρει κυρίως για τα σαββατοκύριακα να μάθω.

6) Από θέατρο τί παίζει τον Απρίλη;

Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!

Επισκέπτης
Δημοσ.

1. φαντάζομαι πως ναι

2. Ακρόπολη, το μουσείο, διάφορα μουσεία γενικότερα, εθνικός κήπος κλπ

3. κέντρο

4. γενικά τις βραδινές ώρες, μην πολυκυκλοφορείς στο κέντρο-κέντρο

5. δευτέρα, τετάρτη, σάββατο. Σάββατο από 10-έως 3 (; ) το μεσημέρι, κυριακή κλειστά.

6. δεν ξέρω.

Δημοσ.

4. γενικά τις βραδινές ώρες, μην πολυκυκλοφορείς στο κέντρο-κέντρο

Όταν λες κέντρο-κέντρο εννοείς Σύνταγμα μεριά;

Προσδιόρισε λίγο αν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μαγαζιά τι να τα κάνεις; Για ψώνια θα έρθεις; Να πας στα μουσεία, στο πεζοδρομημένο κέντρο και εγώ προτείνω και βόλτα προς το θαλάσσιο μέτωπο στα νότια. Παίρνεις τραμ και πας Φλοίσβο πχ και απολαμβάνεις βόλτα και καφέ δίπλα στη θάλασσα. Στο τόπικ με τα ταξίδια θα πάρεις και πιο πολλές απαντήσεις. Αν δεν έχεις ξαναπάει Αθήνα, 3 μέρες εγώ τις βρίσκω λίγες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...