Costakiss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Την επόμενη εβδομάδα πάω Βαρκελώνη! Γενικά έχω ψαχτεί και ξέρω πάνω κάτω πού θα πάω! Αν όμως ξέρει κάποιος κάτι όχι τόσο γνωστό, αλλά ενδιαφέρον θα ήθελα να το μάθω... Θέλω να δω την πόλη όχι μόνο σαν τουρίστας! Επίσης, έχω δει ότι θα έχει περίπου ίδιες θερμοκρασίες με την Ελλάδα, αλλά επειδή είναι πιο βόρεια αναρωτιέμαι μήπως έχει περισσότερη ψύχρα εκεί...
andreasl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνομαι για ένα τουρ σε Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, ίσως και λίγο από Φινλανδία, όμως δεν έχω ιδέα τι παίζει. 1) Υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα στις χώρες της Βαλτικής, ώστε να αφήσω τη Φινλανδία για ένα ξεχωριστό ταξίδι; 2) Θα με βόλευε ο Απρίλιος, αλλά μπορώ και Ιούλιο αν υπάρχει πρόβλημα με τον καιρό, κρύο κλπ. 3) Από ασφάλεια είναι καλά; 4) Επειδή σκέφτομαι να νοικιάσω αμάξι, θα βρίσκω να το παρκάρω μέσα σε πόλεις όπως ταλίν, ρίγα, βίλνιους, ελσίνκι κλπ; Με τι κόστος; 5) Υπάρχει πρόβλημα να ταξιδέψω με ελληνική ταυτότητα (λατινικοί χαρακτήρες); Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 1) Κάθε πόλη 2 μέρες μαξ στις Βαλτικές, για παραπάνω δεν είναι. Δεν ξέρω τι παίζει έξω απ' τις πόλεις, που σίγουρα θα παίζουν ωραία πράγματα. 2) Είχα πάει Χριστούγεννα, μέση θερμοκρασία -15 ή κάτι τέτοιο, αλλά άμα δε φυσάει ζεις. Απρίλιο λογικά θα είναι μια χαρά. 3) Στην εκάστοτε παλιά πόλη ναι, κανένας φόβος. Όχι οτι παραέξω παίζει κάτι, απλώς δεν ξέρω. 4) Εν κατέω. 5) Κανένα.
vierinia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Την επόμενη εβδομάδα πάω Βαρκελώνη! Γενικά έχω ψαχτεί και ξέρω πάνω κάτω πού θα πάω! Αν όμως ξέρει κάποιος κάτι όχι τόσο γνωστό, αλλά ενδιαφέρον θα ήθελα να το μάθω... Θέλω να δω την πόλη όχι μόνο σαν τουρίστας! Επίσης, έχω δει ότι θα έχει περίπου ίδιες θερμοκρασίες με την Ελλάδα, αλλά επειδή είναι πιο βόρεια αναρωτιέμαι μήπως έχει περισσότερη ψύχρα εκεί... Να πας στο ισπανικό χωριό (poble espanyol) και park de ciutadella.
andreasl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα προβληματίστηκα, 2 ημέρες μαξ; Φανταζόμουν ότι θα ήταν πιο πλούσιο το μενού.
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τάλιν το λέω από αφηγήσεις ανθρώπων που εμπιστεύομαι, Ρίγα και Βίλνιους πάντως, καθαρά από θέμα αξιοθέατου, αυτά είναι. Εγώ είχα κάτσει παραπάνω, πέρασα ωραία κτλ, αλλά ό,τι ήταν να δω, το είδα τις 2 πρώτες μέρες. Μετά βολτάκια, γνωριμίες, ξύδια, ξύδια, ξύδια.
FilipposMD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνομαι για ένα τουρ σε Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, ίσως και λίγο από Φινλανδία, όμως δεν έχω ιδέα τι παίζει. 1) Υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα στις χώρες της Βαλτικής, ώστε να αφήσω τη Φινλανδία για ένα ξεχωριστό ταξίδι; Από Ταλιν πάντως είναι 2 ωρίτσες με το πλοίο μέχρι το Ελσίνκι. Αν σου μένουν μέρες, πετάγεσαι και 2 μερούλες στο Ελσίνκι.
andreasl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αφού με βάλατε σε σκέψεις το έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και μάλλον είχε λιγότερα αξιοθέατα στη Βαλτική από όσα νόμιζα. Τελικά έκλεισα για Βόρεια-Βορειοανατολική Γερμανία και θα πάω κάποια άλλη φορά στη Φινλανδία. Thanks για τη βοήθεια.
mentoras99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τολμω να ρωτήσω....για Κίνα, για λιγες μερες πχ 5-7 το πολυ, θα μπορουσε να μου πει καποιος μια καλη χονδρικη εκτιμηση;Εισητηρια, ξενοδοχειο, διατροφη κλπ.Εννοειται με ενδιαφερει μια οικονομικη εκτιμηση-πλανο, αλλα θελω να ειναι ρεαλιστικη, οχι 'φτηνες' λυσεις που στην πραξη δεν γινονται. Μια εκτιμηση ολα, για καποιες μερες, ενδεικτικα μα ρεαλιστικα, μπορειτε να μου πειτε;Κι επισης δυο λογια απο κοστος ζωης, με την σκοπιά ενος ελληνα τουρίστα.
ribo7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ξέρουμε κανένα καλό site για αναζήτηση ξενοδοχείων σε δοσμένη περιοχή/διεύθυνση? π.χ. έχω ένα επαγγελματικό meeting στο amsterdam και θέλω να βρω κοντινά ξενοδοχεία στα γραφεία που θα είμαι. Το booking.com έχει φίλτρο μια λίστα με σημεία ενδιαφέροντος αλλά θέλω να ψάξω με βάση διεύθυνση. Αν έχει και καλό UI για να βλέπω την ακτίνα από το σημείο ενδιαφέροντος, ακόμα καλύτερα. Thanks!
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δεν κάνεις αναζήτηση βάσει χάρτη στο booking; 1
ribo7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το booking.com κατά την κράτηση μου ζητάει credit card για εγγύηση. Αλλά δεν έχω πιστωτική. Αν βάλω μια χρεωστική που έχω θα πιάσει? Edit: Έβαλα τη χρεωστική τελικά και πέρασε. Αυτό που γράφουν πάντως credit card και εννοούν γενικά κάρτα πάντα με μπερδεύει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από ribo7
andreasl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πιθανότατα δεν έβαλες μια απλή χρεωστική, αλλά μια χρεωστική Visa ή Mastercard.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τολμω να ρωτήσω....για Κίνα, για λιγες μερες πχ 5-7 το πολυ, θα μπορουσε να μου πει καποιος μια καλη χονδρικη εκτιμηση; Εισητηρια, ξενοδοχειο, διατροφη κλπ. Εννοειται με ενδιαφερει μια οικονομικη εκτιμηση-πλανο, αλλα θελω να ειναι ρεαλιστικη, οχι 'φτηνες' λυσεις που στην πραξη δεν γινονται. Μια εκτιμηση ολα, για καποιες μερες, ενδεικτικα μα ρεαλιστικα, μπορειτε να μου πειτε; Κι επισης δυο λογια απο κοστος ζωης, με την σκοπιά ενος ελληνα τουρίστα. δεν αξιζει να πας για 5-7 μερες! Γυρισα απο Κινα πριν ενα μηνα ! 2 μερες εφαγα μονο στα αεροπλανα! αν και δεν πηγα Πεκινο - Σανγκαη κτλ αλλα Χονκ Κονκ ,Γκουανκζου και Τσανγκσα! Χονκ Κονκ ακριβα και διαμονη και φαγητο και δεν ειναι και κατι ιδαιτερο! Δεν με ενθουσιασε καθολου Γκουανκζου εμεινα σε χοστελ οποτε δεν μπορω να σου πω τιμες για ξενοδοχεια αλλα γενικα μπορεις να βρεις και φτηνα και ακριβα! (να ξερεις οτι θα πρεπει να κανεις μερικες υποχωρησεις στο θεμα βρωμας οπου και να πας φαγητο επισης μπορεις να βρεις ακριβα και φτηνα αναλογα τι θες! εμενα πχ δεν με ενοιαζε να παω σε εστιατοριο οποτε ετρωγα σε μικρα μαγαζακια και δεν πληρωνα πανω απο 2-3 για το γευμα! επισης εχει πολυ φαγητο του δρομου το οποιο δεν ειναι βρωμικο και ειναι απιστευτα γευστικο και φτηνο! εισητηρια υπολογισε 550-700 το ατομο! ξαναλεω ομως για τοσο λιγο δεν αξιζει να πας
Προτεινόμενες αναρτήσεις