Edel Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γνώμη για διακοπές στη Σάμο ? Σε τι ρυθμούς κινείται ? Η κομπανία θ αποτελείται από 3 άντρες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γνώμη για διακοπές στη Σάμο ? Σε τι ρυθμούς κινείται ? Η κομπανία θ αποτελείται από 3 άντρες Σάμος, οικονομικό νησί φυσικά ανάλογα με το απο που ξεκινάς και με τι μεταφορικό μέσο και το πότε θα πάτε. Η νυχτερινή ζωή σε φυσιολογικά επίπεδα για νησί. Επειδή τα γούστα διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπό καλύτερα να πας για να έχεις δική σου γνώμη
george004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Γνώμη για διακοπές στη Σάμο ? Σε τι ρυθμούς κινείται ? Η κομπανία θ αποτελείται από 3 άντρες Σαμος!ημουν εκει 9 μηνες.εχει πολλα να δεις και να γυρισεις.πρωτευουσα το βαθυ χωρις κατι ιδιαιτερο.καρλοβασι αρκετα ωραιο για να το επισκεφτεις,πυθαγορειο εντελως τουριστικο,κοκκαρι τουριστικο και αυτο αλλα συμπαθητικο.ολα εχουν τα μαγαζακια τους για να βρεις τα παντα.απο νυχτερινη ζωη ηρεμα και ποιοτικα δεν θα δεις τρελες και καραγκιοζιλικια.αν ειστε λατρεις της θαλασσας στη διαδρομη απο βαθυ για καρλοβασι εχει πολλα μερη να σταματησεις.απο τιμες γενικα ολα στο μετριο εκτος απο τα πολυ τουριστικα μερη.σιγουρα θελεις μεσο για να κινηθεις διοτι απο συγκοινωνια δεεεεννννν το χουν και πολυ. τωρα ολα αυτα πολυ γενικα και οπως ειπε και ο φιλος απο επανω ολα ειναι και θεμα γουστου στις διακοπες για τον καθενα. αυτα απο εμενα οπως και να χει καλα να περασετε!!! 2
jeanthira7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας, Σκεφτόμαστε να πάμε 1 εβδομάδα στο grecotel στην Κυλλήνη απλά δεν ξέρουμε τις επόμενες 4 ημέρες της άδειας πού να τις περάσουμε σχετικά κοντά στο συγκεκριμένο μέρος... Σημειωτέον έχουμε και 2 μικρά παιδάκια.. Τα φώτα σας...
johnieXoX Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 παρασκευή φεύγουμε για Βερολίνο και Αμβούργο, 8 μέρες συνολικά (4+4). κάποιο μέρος να επισκεφθούμε πέρα από τα γνωστά? με την επικοινωνία με Ελλάδα τι κάνω?
jeanthira7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Κεφαλονιά ίσως; Εχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο ?
moumias Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 κι εγω φετος δεν εω βρει νησι για διακοπες,αποκλειω επειδη εχω παει και θελω κατι καινουριο να δω τα σαντορινη,παρο,ζακυνθο,χανια,ναξο,μηλο. φετος λοιταζα η σαμο η κερκυρα και θελω γνωμες για το που να μεινω στην κερκυρα γιατι για σαμο μαλλον χωρα η πυθαγορειο νομιζω εκτος αν κανω λαθος.
kalogeros Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 κι εγω φετος δεν εω βρει νησι για διακοπες,αποκλειω επειδη εχω παει και θελω κατι καινουριο να δω τα σαντορινη,παρο,ζακυνθο,χανια,ναξο,μηλο. φετος λοιταζα η σαμο η κερκυρα και θελω γνωμες για το που να μεινω στην κερκυρα γιατι για σαμο μαλλον χωρα η πυθαγορειο νομιζω εκτος αν κανω λαθος. Η Κέρκυρα είναι μεγάλο νησί, γι' αυτό καλύτερα να μας πεις τι θες να κάνεις στις διακοπες σου. Αλλού θα μείνεις αν θες να είσαι ξενοδοχείο-θάλασσα-ξενοδοχείο και αλλού αν θες βραδινες βόλτες για ποτάκια. Θεωρώ δεδομένο ότι θα έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο, γι' αυτό θα σου πρότεινα να μείνεις στο κανόνι, γιατί είσαι κοντά στο κέντρο και τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν πάρκινγκ. Κάθε φορά, όμως, που θα θες να πας στο κέντρο, θα χρειάζεσαι αυτοκίνητο και το πάρκινγκ στο κέντρο είναι μαρτύριο. Αν έχεις σκοπό να μετακινήσαι με μηχανή, τότε το πράγμα αλλάζει και θα μπορούσες να μείνεις και στο κέντρο, αν σε παίρνει οικονομικά. Αν δεν σε ενδιαφέρει το κέντρο, περιοχές με πολλά ξενοδοχεία και σχετικά οικονομικές τιμές είναι η Δασιά και ο Ίψος. Προσπάθησε να απόφύγεις την περιοχή Μπενίτσες, αν και έχει οικονομικά ξενοδοχεία. Επίσης, να ξέρεις ότι οι καλές παραλίες είναι από τη δυτική πλευρά του νησιού. 1
*nenya* Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο ?Επισκεψη στην λιμνη-σπηλαιο Μελισσανης. Πανεμορφο. 1
Ψιτ Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 παρασκευή φεύγουμε για Βερολίνο και Αμβούργο, 8 μέρες συνολικά (4+4). κάποιο μέρος να επισκεφθούμε πέρα από τα γνωστά? με την επικοινωνία με Ελλάδα τι κάνω? Ποια ειναι τα γνωστά που θα καλύψετε σε 4 μέρες; ειδικά στο Βερολίνο!
george004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 κι εγω φετος δεν εω βρει νησι για διακοπες,αποκλειω επειδη εχω παει και θελω κατι καινουριο να δω τα σαντορινη,παρο,ζακυνθο,χανια,ναξο,μηλο. φετος λοιταζα η σαμο η κερκυρα και θελω γνωμες για το που να μεινω στην κερκυρα γιατι για σαμο μαλλον χωρα η πυθαγορειο νομιζω εκτος αν κανω λαθος. βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μην ερθεις Κερκυρα...(προσωπικη αποψη αυτη).Τωρα απο τη στιγμη που εχεις καταληξει για εδω θα σου προτεινα για οικονομικα Υψο εχει και παραλια εκει, κεντρικα ειναι αρκετα τσουχτερα.η περιοχη περαμα ειναι μετρια σαν χρηματα αλλα δεν προσφερει τιποτα αλλο. αυτες οι περιοχες ειναι ανετα προσβασιμες με λεωφορειο της γραμμης (αστικο). ομορφα ειναι στο κανονι αλλα ειναι ακριβα και υπερτουριστικα εντελως. αν δωσεις κανα στοιχειο ακομα για το τι διακοπες ζητας ισως μπορω να σε βοηθησω και καλυτερα. προς το παρον αυτα γενικα απο εμενα. δεν ειμαι κερκυραιος αλλα ειναι η δευτερη χρονια μου εδω για δουλεια... 1
moumias Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Με την κοπελα θα ειμαι,συνηθως θελουμε να ειμαστε καπου κεντρικα για να κανουμε τη βολτα μας το βραδυ,για να μη βαριεται πιο πολυ εκεινη βεβαια..γυναικες ξερεις...! Το πρωι μας αρεσει να κανουμε εξερευνηση οπου παμε και το μπανιο μας. Δηλαδη το προγραμμα εχει πρωι ψαχνουμε να βρουμε τα αξιοθεατα και τις παραλιες ως 4-5 το μεσημερι,καμια ωρα υπνο,μετα απογευματινη βολτα στη χωρα η σε καποιο ωραιο χωριο για κανενα καφε η ποτο και μετα ψαχνουμε για ταβερνουλα να φαμε...δεν ψαχνουμε κλαμπ κλπ..! 1
george004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Με την κοπελα θα ειμαι,συνηθως θελουμε να ειμαστε καπου κεντρικα για να κανουμε τη βολτα μας το βραδυ,για να μη βαριεται πιο πολυ εκεινη βεβαια..γυναικες ξερεις...! Το πρωι μας αρεσει να κανουμε εξερευνηση οπου παμε και το μπανιο μας. Δηλαδη το προγραμμα εχει πρωι ψαχνουμε να βρουμε τα αξιοθεατα και τις παραλιες ως 4-5 το μεσημερι,καμια ωρα υπνο,μετα απογευματινη βολτα στη χωρα η σε καποιο ωραιο χωριο για κανενα καφε η ποτο και μετα ψαχνουμε για ταβερνουλα να φαμε...δεν ψαχνουμε κλαμπ κλπ..! αρα προτεινω διαμονη Υψο για πιο οικονομικα. η περιοχη ειναι κανα τεταρτο απο την πολη της Κερκυρας που ειναι θεωρητικα και το κεντρο (χωρα) με αυτοκινητο-μηχανακι επισης υπαρχει και το λεωφορειο γραμμη 7. απο Υψο εχεις κοντα στο 5 λεπτο την περιοχη Δασια και στο 20λεπτο επισης μπαρμπατι που ειναι παραλιακες περιοχες.κανα μισαωρο εισαι παλαιοκαστριτσα.τωρα για ναπας τερμα νοτια λευκιμμη η καβο θελεις σιγουρα μια ωρα και κατι. αυτη τη διαδρομη δεν θα στην προτεινα με μηχανακι μιας και ο δρομος ειναι λιγο ατσαλος και οι ντοπιοι ακομα πιο ατσαλοι στην οδηγηση.για τερμα βορρα δηλαδη σιδαρι canal d amour κλπ που σιγουρα θα εχεις δει σαν αξιοθεατα στο ιντερνετ θελεις επισης καμια ωρα.αρα σκεψουοτι ο υψος που σου προτεινω ειναι καπως στη μεση. ξαναλεω ολα αυτα απλα τα προτεινω εγω προσωπικα και φιλικα χωρις να διαφημιζω η να επιβαλλω κατι!!!(μην παρεξηγηθουμε κιολας) ελπιζω να σε βοηθησα καπως και να μην σε μπερδεψα!!χαχχαααχα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πόσα λεφτά προτίθεσαι να δώσεις για το βράδυ; ύψος, δάσια και Πέραμα σαν Κερκυραίος τα συχαίνομαι και δεν τα προτείνω. Επίσης αν πας εκεί θα είσαι σχεδόν πάντα με τουρίστες από έξω και οι βόλτες στο. Κέντρο θα είναι λίγες γιατί θα βαριέσαι να πάρεις ΜΜΜ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις