V for Vagelis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εχει να προτείνει κανείς κάποιο hostel στη Βιέννη; (που να είναι οκ γενικά από άποψη καθαριότητας και άνεσης)
moumias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον ειχαμε κανονισει με τη γυναικα για λουτρακι 31-2 αλλα δεν πολυθελω,Ντε πες παραμονη θα παω καζινο,την επομενη παλι καζινο θα παω; Μην τα πολυλογω θα ηθελα να μεινω καλυτερα αθηνα και να παω σε ενα καλο μαγαζι,να εχει μουσικη και να περασω με τη γυναικα μου ωραια την παραμονη μονο. Εχετε κατι να προτεινετε;
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εχει να προτείνει κανείς κάποιο hostel στη Βιέννη; (που να είναι οκ γενικά από άποψη καθαριότητας και άνεσης) Δεν ξέρω αν θες αποκλειστικά hostek αλλά είχα μείνει στο dans in and out και ήταν μια χαρά! Καθαρό, οικονομικό και σε πολύ βολική τοποθεσία! Πιστεύω να θυμάμαι σωστά το όνομα. Γενικά στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων ή όπου θα μπορούσαμε να πάμε με το αυτοκίνητο σε λογική απόσταση (~2ώρο). Δίωρο είναι μεγάλη απόσταση, μέχρι Καστοριά φτάνεις άνετα! Για χιόνια εκεί που σου είπαν, Μέτσοβο, Ανήλιο, Βασιλίτσα, Ζαγόρια. Να πάτε να δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Διαβάζω ότι είναι πολύ όμορφο Μάλλον θα μπει άλλο δέντρο, ελπίζω δηλαδή!
V for Vagelis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν θες αποκλειστικά hostek αλλά είχα μείνει στο dans in and out και ήταν μια χαρά! Καθαρό, οικονομικό και σε πολύ βολική τοποθεσία! Πιστεύω να θυμάμαι σωστά το όνομα. Dan In'n Out. Οχι ακριβώς στη κατηγορία που έψαχνα, αλλά ευχαριστώ για τη πρόταση. 1
Menelaos83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων ή όπου θα μπορούσαμε να πάμε με το αυτοκίνητο σε λογική απόσταση (~2ώρο). Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι φιλοι 2ωρακι πας ζαγοροχωρια μετσοβο κονιτσα ακομα και καστορια.Αν πας προς μετσοβο και δεν εχει χιονια σου προτεινω μια παρα πολη ωραια διαδρομη αντι για εγνατια να παρεις τον δρομο π παει γυρω απο την λιμνη σε ανεβαζει πανω στο βουνο και πας απο τριστενο γρεβενιτι κλπ. τσεκαρε με google maps ειναι πολυ ευκολο.Και βασικο μην φας στο μετσοβο,πηγαινε απεναντι στο ανηλιο.
katergaris79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Για δώστε λίγο τα φώτα σας: Για αγορές με χρεωστική της Πειραιώς στη Γερμανία θα κρατάνε προμήθεια;
djuan1988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Για δώστε λίγο τα φώτα σας: Για αγορές με χρεωστική της Πειραιώς στη Γερμανία θα κρατάνε προμήθεια; Δεν υπάρχει καμία προμήθεια στις αγορές με νόμισμα το ευρώ. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Για δώστε λίγο τα φώτα σας: Για αγορές με χρεωστική της Πειραιώς στη Γερμανία θα κρατάνε προμήθεια; Οχι. Μονο για αναληψεις, 1.40 ανα αναληψη για μεχρι 250 ευρω νομιζω. Αγορες τσαμπα
arsenal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Θα πάω διακοπές τον Μάρτιο στο Βελιγράδι πέντε ημέρες, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μέρη εκτός Βελιγραδίου?
takatakaros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εχει να προτείνει κανείς κάποιο hostel στη Βιέννη; (που να είναι οκ γενικά από άποψη καθαριότητας και άνεσης) Εγώ είχα μείνει σε 6κλινο στο Wombats City Hostel -The Naschmarkt , για 2 βραδιές και ήμουν ευχαριστημένος. 1
txcellas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα. Σε μερικές μέρες πηγαίνω bansko. Έχετε πάει να ρωτήσω κάποια πράγματα που έχω απορία; 1) Υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου υπάρχουν; 2) Ανταλακτηρια κάποια ενδεδειγμένα; 3) κάτι συγκεκριμένο να προσέξω; 4) Υπάρχουν χρεώσεις επιπλέον στο κινητό;
gregluffy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 παιδια θα παω σενα φιλο μου να μεινω αγγλια σε 2 μηνες και θελω να ρωτησω τα εξης: -θα παω πρωτα τραπεζα ελλαδος και θα βγαλω 200 ευρω σε λιρες να εχω πανω μου,μετα αμα συμβει κατι και τα χασω δεν μπορω να παω σενα ατμ οπως σε χωρα που εχει ευρω και απλα να μου κρατησει προμηθεια(σαν το διας) γτ εκει τα ατμ εχουν λιρες,αρα παω σε ενα ανταλλακτηριο?και αν ναι εκτος απο την καρτα και διαβατηριο τι αλλο πρεπει να εχω μαζι μου?ονλινε μεσω e-banking γινετε να κανω συναλλαγμα?
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τα ATM, ανάλογα την κάρτα και την τράπεζα βέβαια αλλά γενικά μπορείς. Πήγαινε στο site της τράπεζάς σου να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις