Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Post 6541

Όσο για το φωτοτυπικό, είναι από κείνα τα μεγάλα που έχουν σε σχολές (μοιάζει πολύ με αυτό). Λειτουργεί αλλά βγάζει μαυρίλα, μάλλον θέλει καθάρισμα ή αλλαγή το τύμπανο.

αν στέλνεις ,ίσως να με ενδιαφέρει (αν και τα μεταφορικά θα είναι φωτιά)

Έχεις pm

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στέλνω εγώ από τον 69 λογαριασμό μου :ph34r:   :devil:  και παραχωρώ την θέση μου στον veterano και αν μπορείς ανέβασε καμιά φωτογραφία @redhotstef.Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε; :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται ο παρακάτω φορτιστής.Μέχρι τέλος Μαρτίου, μετά recycling.

Αθήνα, σταθμός μετρό Εθνική Άμυνα-Κατεχάκη-Πανόρμου

DVE Power Adapter

Model: DSA-0051-03 FEU 50100F

Input: 100-240V EU Wall Plug
Output: 5V 1A DC
DC Output Connector: 3.5x1.35mm

1z6gjf9.jpg

6giiko.jpg

Δημοσ.

Έχω εναν cpu Intel Pentium 4 μαζί με την ψυκτρα του. Παλιό μοντέλο του '01. Επειδή δεν έχω υπολογιστή να τον λειτούργησε θα αναφέρω οτι γραφεί πάνω.

2A GHZ/512/400/1.5V

SL5ZT

7232A091-0175

Σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμος ας με ενημερώσει.

Δημοσ.

...εκείνο το "2Α" που είδες πάντως, μάλλον 2.4 είναι (και ίσως σε μπέρδεψαν πιθανά ίχνη από την θερμοαπαγωγική πάστα).

Δημοσ.

...όντως.

Δεν είχα ποτέ μου πετύχει τέτοιον και αν κατάλαβα καλά (δεν είδα κάπου να αναφέρεται), μάλλον είναι η διαφοροποίηση που έπαιζε στη γενιά : Northwood πρέπει να είναι, και μαρκαριζόταν έτσι για να ξεχωρίζει όταν στα αντίστοιχα Hz έπαιζε και ο προγενέστερος Willamette...

(εν ολίγοις κρίματζ που δεν είναι +0.4GHz τελικά - από την άλλη είναι νεωτέρας κοπής και μεγαλύτερης -διπλάσιας- L2 cache, από έναν Willamette...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

o δικός μου ο ψημένος γράφει 2Α

Μήπως γιατί κυκλοφόρησε το Q1 (Α) του 2002;

Δε ξέρω...

έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον αν μπορέσει να τον στείλει εκτός Αθηνών ο dusty

Επεξ/σία από BLISS
Δημοσ.

...όχι, όχι Μπλις. Στην αρχή, βρέξει-χιονίσει, αναφέρονται τα GHz...(στεγνά, όχι "κωδικοποιημένα"...)

Τεσπα, καλή περιπτωσούλα ο επεξεργαστάκος. Όχι τίποτα μπομπάτο (για Ρ4), αλλά προκομμενούλης.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, 2A γραφεί ξεκάθαρα. Αν θέλετε μπορω να βάλω φωτο. Βρέθηκε μέλος για να τον πάρει.

post-83951-0-14920900-1395747223_thumb.jpg

Δημοσ.

edit :

έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον αν μπορέσει να τον στείλει εκτός Αθηνών ο dusty

...γιατί, σε ρωτήσαμε;  :P

[...πρότεινέ του να του στείλεις έναν μικρό προπληρωμένο ΕΛΤΑ μέσα σε έναν άλλον και αν τον βολεύει να τον ρίξει σε ένα κουτί όποτε περνάει από 'κει, για να βγει στο ελάχιστο το κόστος (1.60). Aμαρτία είναι να πληρωθεί κούριερ για δαύτον... Εκτός κι αν θες ΚΑΙ την ψύκτρα...]

Ντάστι, ψιλοκουβέντα κάναμε, κυρίως με σκοπό να "ανέβουν οι μετοχές" του επεξεργαστή στα σωστά τους επίπεδα (γιατί ένας Willamette στα 2.0 θα ήταν λιγότερο ελκυστικός) , και να μην μείνει αζήτητος (εγώ τουλάχιστον αυτόν τον σκοπό είχα). Δεν χρειαζόταν βρε να μπεις στον κόπο για φωτό... :-) (όχι ότι έκανες άσχημα βέβαια)

Δημοσ.

Το κανονισαμε με τον μπλις. Πιστεύω οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχει στην πόλη του χωρίς κοστος.

Έχω επίσης ένα ανεμιστηρακι για κουτί. Απλό, δεν τι χρησιμοποίησα ποτέ και απο οτι βλέπω μάλλον δεν θα το κάνω και στο μέλλον. Σε οποιον φανεί χρήσιμος Πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...