BLISS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Η παραλαβή έγινε,να ευχαριστήσω τον dusty για την προσφορά του Έχω εναν cpu Intel Pentium 4 ......όταν μου είπε που βρίσκεται, απέσυρα το ενδιαφέροναλλά προσφέρθηκε να τον στείλει χωρίς κόστος και για τους 2 μας.Εξυπηρετικότατος ο dusty!
tigergreg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Χαριζονται 3 καρτες γραφικων AGP ..... 1.POWER COLOR ATI X1600 PRO AGP 512MB σε αριστη εμφανισιακη κατασταση αλλα μολις ανοιγω το πισι βγαζει γραμμμες και μολις ζεσταθει λιγο κανοντας επανεκινηση ΠΕΤΑΕΙ!!!!! Θελει τροφοδοσια μολεξ. 2.LEADTEK NVIDIA FX 55OO AGP 256MB χρησιμοποιημενη μονο ενα μηνα σε αριστη οπτικη κατασταση σταματησε ξαφνικα να δινει οποιοδηποτε σημα. 3. AGP 32MB H 64MB αγνωστων λοιπων στοιχειων. Πιθανον να μην ειναι συμβατη με χ8 παρα μονο χ4 γιατι σε οποιο πισι την εβαλα χτυπαγε συναγερμος. Αν σας ενδιαφερει καποια η καποιες ποσταρετε εδω και αμεσα στελνετε πμ. Παραλαβη εντος 48ωρου μονον στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο διαφορετικα τις παιρνει ο επομενος.
11demian111 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ΕΠΙΣΗΣ για όποιον άλλο θέλει, έχω και μία με 3 εξόδους firewire. ειναι ακομα διαθεσιμη?
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 POWER COLOR ATI X1600 PRO AGP 512MB ...θα σε πω.
tomato9 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Χαριζονται 3 καρτες γραφικων AGP ..... 1.POWER COLOR ATI X1600 PRO AGP 512MB σε αριστη εμφανισιακη κατασταση αλλα μολις ανοιγω το πισι βγαζει γραμμμες και μολις ζεσταθει λιγο κανοντας επανεκινηση ΠΕΤΑΕΙ!!!!! Θελει τροφοδοσια μολεξ. ενδιαφερομαι, σας στελνω πμ
dusty Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχω ενα παλιο τροφοδοτικο απο παλιό υπολογιστή που δεν χρησιμοποιείται πλέον. Σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμος πμ. Αν θελετε κι άλλες φωτο μπορω να βγάλω.
glenngould Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχω έναν παλιό 486dx 40mHZ 8mb ram που χρησιμοποιηθεί τροφοδοτικό παλαιού τύπου (LPX/AT) με τα δύο P8 connectors και τα δύο μεταλικά συρματάκια που προσαρτώνται στον κεντρικό κουμπί power στο μπροστινό μέρος του case. Μήπως πρόκειται για τέτοιου είδους τροφοδοτικό;; (Αν ναι, με έσωσες) Ευχαριστώ
dj_neo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχω ενα παλιο τροφοδοτικο απο παλιό υπολογιστή που δεν χρησιμοποιείται πλέον. : Σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμος πμ. Αν θελετε κι άλλες φωτο μπορω να βγάλω. Με ενδιαφέρει. Στέλνω και ΠΜ
haris_216 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Χαρίζω αυτό εδώ το βιβλίο, ολοκαίνουργιο, δεν έχει διαβαστεί καν: (Συνάντηση Αθήνα, όποιος το θέλει ας ποστάρει εδώ.) να ευχαριστήσω και δημόσια την nenya για την ευγενική της προσφορά. το βιβλίο είναι εξαιρετικό αλλά πάνω απ' όλα σημαντικότερη είναι η κίνησή της. 1
haris_216 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Χαρίζεται κουπόνι για πατινάζ (ice skating) στο Ice N' Skate στο Αιγάλεω (είναι 50-100 μέτρα από την στάση μετρό "Ελαιώνας"). Το κουπόνι είναι για ημερήσια χρήση από δύο άτομα για όση ώρα θέλουν (και αντέχουν) και περιλαμβάνει είσοδο και πατίνια. Δυστυχώς λήγει σήμερα και αφού ναυάγησε το σενάριο να πηγαίναμε με παρέα, μας περισσεύει. Αν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται και προλαβαίνει να πάει με την παρέα του μέχρι το βράδυ (αν θυμάμαι καλά είναι ανοιχτά από 10:00-24:00) μπορεί να εκφράσει ενδιαφέρον και να του στείλω το κουπόνι με mail. Μετά το τυπώνει και πάει. Επειδή θα λείπω κάποιες ώρες το πρωί (θα πάω στο ice N' Skate) όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει άμεσα μήνυμα και να του το στείλω (για καμιά ωρίτσα ακόμα) αλλιώς μετά τις 1-2 το μεσημέρι όταν επιστρέψω
haris_216 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τελικά δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τον πάγο (ξέρω ότι το είπα κι εγώ τελευταία στιγμή αλλά δυστυχώς έτσι μας προέκυψε). Οπότε μάλλον άκυρη η φάση αφού κι εγώ δεν θα είμαι κοντά σε υπολογιστή στη συνέχεια αλλά είναι και λίγο αργά για κάποιον να το κανονίσει και να προλάβει να πάει.
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ...ε δεν ήταν ανάγκη να περιμένεις να τα χαρίσεις ντε και καλά εδώ ρε συ... Ας γινόσουνα η παραλλαγή της διαφήμισης του "αν κάποιος άγνωστος σας χαρίσει ξαφνικά λουλούδια", βγαίνοντας έξω και χαρίζοντάς τα στο πρώτο παληκάρι ή κοπελιά που θα έβλεπες (ή και στο δεύτερο ή τρίτο, μιας και σίγουρα η καχυποψία έχει περισσέψει από τότε που παιζόταν η εν λόγω διαφήμιση...). Ιν φάκτ, ίσως προλαβαίνεις ακόμα...; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις