Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια δώστε τα φώτα σας για τα ταπεινά μακαρόνια με κιμά... όταν βάζω τον κιμά με το κρεμμύδι στο τηγάνι μου γίνεται κομμάτια... μου είπανε να το βάζω με νερό αλλά έτσι πιστεύω θα βράσει δεν θα τσιγαριστεί...

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια δώστε τα φώτα σας για τα ταπεινά μακαρόνια με κιμά... όταν βάζω τον κιμά με το κρεμμύδι στο τηγάνι μου γίνεται κομμάτια... μου είπανε να το βάζω με νερό αλλά έτσι πιστεύω θα βράσει δεν θα τσιγαριστεί...

Τι εννοείς σου γίνεται κομμάτια; Δηλαδή θες ο κιμάς να παραμείνει ένα τούβλο όπως είναι ενωμένος;

Τι να βάλεις στο νερό; Τον κιμά; Πράγματι έτσι θα βράσει. Όμως στον κιμά βάζεις και νερό αφού το τσιγαρίσεις αν θες.

 

Κάνε την ερώτηση πιο συγκεκριμένη.

 

 

τηγανιτά αυγά: τηγάνι, βούτυρο, αυγά, αλάτι.

Δημοσ.

οχι εννοώ δεν μου διαλύεται, γίνεται μεγάλα κομμάτια την ώρα που τον τσιγαρίζω δεν γίνεται μικρά-μικρά μπιλάκια να το πω;

Τον έχεις αφήσει να ξεπαγώσει ή τον βάζεις κατευθείαν από την κατάψυξη;

Δημοσ.

ναι βρε, δεν φαίνεται αλλά πραγματικά δεν είμαι άσχετη μαγειρεύω... :ph34r: απλά μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να κάνω τα μακαρόνια με κιμά πάντα τα έκανα με διάφορες σάλτσες...

Δημοσ.

ναι βρε, δεν φαίνεται αλλά πραγματικά δεν είμαι άσχετη μαγειρεύω... :ph34r: απλά μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να κάνω τα μακαρόνια με κιμά πάντα τα έκανα με διάφορες σάλτσες...

Α ΟΚ γιατί η επόμενη ερώτησή μου θα ήταν αν το λάδι είναι ζεστό.

 

Αλλά ρε συ, απλά βάζεις τον κιμά στο ζεστό λάδι και το ανοίγεις με την κουτάλα σου. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο εκεί.

Δημοσ.

Ποσο λαδι πρεπει να βαλεις? Επισης τη σαλτσα ντοματας, αν θελεις, ποτε τι ριχνεις.

Λάδι όσο για να στρώσεις λίγο και να τσιγαρίσεις τον κιμά, τώρα, νταξ, δεν έχω μετρήσει αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο να κάνεις.

Σάλτσα βάζω ανάλογα με τις ορέξεις μου οπότε ξεκίνα με ίσο όγκο κιμά και σάλτσα και παίξε από εκεί και πέρα.

Δημοσ.

Οχι, δεν τον πατας με το κουταλι σου για να σπασουν οι ινες. Το κρεας που βαζεις παιζει ρολο μονο για το ποσο λαδι θα βαλεις.

Δημοσ.

μην φταιει που βαζω μισό-μισό και όχι μοσχαρίσιο σκέτο...;

Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Το ανοίγεις με την κουτάλα και δεν ανοίγει; Ή τα κομμάτια δεν είναι τόσο μικρά όσο θα ήθελες να είναι;

Δημοσ.

Δεν έβαλα πολύ λάδι , βασικά έβαλα πολύ λίγο σε αντικολλητικό τηγάνι και απλά όταν το ανακάτευα δεν διαλύθηκε, τσιγαριζόταν σε μεγάλα σχετικα κομμάτια.

 

 

 

Οχι, δεν τον πατας με το κουταλι σου για να σπασουν οι ινες. Το κρεας που βαζεις παιζει ρολο μονο για το ποσο λαδι θα βαλεις.

 

δηλαδή πόσο λάδι σε μισό-μισό;

Δημοσ.

Εγω βαζω ελαχιστο παντα, αλλα δεν παιρνω ποτε απαχο κιμα γιατι βγαινει στεγνος. Βαλε 1-2 κουταλι

Δεν χρειαζεται αντικολλητικο τηγανι, ετσι και αλλιως η μιση γευση ειναι στον πατο της κατσαρολας, αυτα που καραμελωνουν.

 

 

Δες και αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Sk_CGtA4HIY

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...