christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια δώστε τα φώτα σας για τα ταπεινά μακαρόνια με κιμά... όταν βάζω τον κιμά με το κρεμμύδι στο τηγάνι μου γίνεται κομμάτια... μου είπανε να το βάζω με νερό αλλά έτσι πιστεύω θα βράσει δεν θα τσιγαριστεί...
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια δώστε τα φώτα σας για τα ταπεινά μακαρόνια με κιμά... όταν βάζω τον κιμά με το κρεμμύδι στο τηγάνι μου γίνεται κομμάτια... μου είπανε να το βάζω με νερό αλλά έτσι πιστεύω θα βράσει δεν θα τσιγαριστεί... Τι εννοείς σου γίνεται κομμάτια; Δηλαδή θες ο κιμάς να παραμείνει ένα τούβλο όπως είναι ενωμένος; Τι να βάλεις στο νερό; Τον κιμά; Πράγματι έτσι θα βράσει. Όμως στον κιμά βάζεις και νερό αφού το τσιγαρίσεις αν θες. Κάνε την ερώτηση πιο συγκεκριμένη. τηγανιτά αυγά: τηγάνι, βούτυρο, αυγά, αλάτι.
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 οχι εννοώ δεν μου διαλύεται, γίνεται μεγάλα κομμάτια την ώρα που τον τσιγαρίζω δεν γίνεται μικρά-μικρά μπιλάκια να το πω;
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 οχι εννοώ δεν μου διαλύεται, γίνεται μεγάλα κομμάτια την ώρα που τον τσιγαρίζω δεν γίνεται μικρά-μικρά μπιλάκια να το πω; Τον έχεις αφήσει να ξεπαγώσει ή τον βάζεις κατευθείαν από την κατάψυξη;
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι βρε, δεν φαίνεται αλλά πραγματικά δεν είμαι άσχετη μαγειρεύω... απλά μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να κάνω τα μακαρόνια με κιμά πάντα τα έκανα με διάφορες σάλτσες...
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι βρε, δεν φαίνεται αλλά πραγματικά δεν είμαι άσχετη μαγειρεύω... απλά μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να κάνω τα μακαρόνια με κιμά πάντα τα έκανα με διάφορες σάλτσες... Α ΟΚ γιατί η επόμενη ερώτησή μου θα ήταν αν το λάδι είναι ζεστό. Αλλά ρε συ, απλά βάζεις τον κιμά στο ζεστό λάδι και το ανοίγεις με την κουτάλα σου. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο εκεί.
athlios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο λαδι πρεπει να βαλεις? Επισης τη σαλτσα ντοματας, αν θελεις, ποτε τι ριχνεις.
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο λαδι πρεπει να βαλεις? Επισης τη σαλτσα ντοματας, αν θελεις, ποτε τι ριχνεις. Λάδι όσο για να στρώσεις λίγο και να τσιγαρίσεις τον κιμά, τώρα, νταξ, δεν έχω μετρήσει αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο να κάνεις. Σάλτσα βάζω ανάλογα με τις ορέξεις μου οπότε ξεκίνα με ίσο όγκο κιμά και σάλτσα και παίξε από εκεί και πέρα.
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μην φταιει που βαζω μισό-μισό και όχι μοσχαρίσιο σκέτο...;
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, δεν τον πατας με το κουταλι σου για να σπασουν οι ινες. Το κρεας που βαζεις παιζει ρολο μονο για το ποσο λαδι θα βαλεις.
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μην φταιει που βαζω μισό-μισό και όχι μοσχαρίσιο σκέτο...; Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Το ανοίγεις με την κουτάλα και δεν ανοίγει; Ή τα κομμάτια δεν είναι τόσο μικρά όσο θα ήθελες να είναι;
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έβαλα πολύ λάδι , βασικά έβαλα πολύ λίγο σε αντικολλητικό τηγάνι και απλά όταν το ανακάτευα δεν διαλύθηκε, τσιγαριζόταν σε μεγάλα σχετικα κομμάτια. Οχι, δεν τον πατας με το κουταλι σου για να σπασουν οι ινες. Το κρεας που βαζεις παιζει ρολο μονο για το ποσο λαδι θα βαλεις. δηλαδή πόσο λάδι σε μισό-μισό;
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγω βαζω ελαχιστο παντα, αλλα δεν παιρνω ποτε απαχο κιμα γιατι βγαινει στεγνος. Βαλε 1-2 κουταλι Δεν χρειαζεται αντικολλητικο τηγανι, ετσι και αλλιως η μιση γευση ειναι στον πατο της κατσαρολας, αυτα που καραμελωνουν. Δες και αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Sk_CGtA4HIY
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ Τούφα . Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα και μας έχουν κλειδωμένο το youtube θα το δω μόλις πάω σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις