athlios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Στη δευτερη και στη τριτη φωτο γιατι ειναι λες και του εχεις μπηξει ασπιρινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 pecans ειναι που κοπηκαν στην μεση και φαινεται το εσωτερικο τους που ειναι ανοιχτοχρωμο και με το φλας φαινονται κατασπρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πωωωω ! Απαυτα να φας αλμυρα να σου φυγει η μαγκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 αυτα που εβαλα στο γλυκο δεν ηταν αλατισμενα, αλλα πιστευω οπως και να τα φας ειναι κολαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 http://www.wedlinydo...back-fat-smoked Θα χρειαστώ καθοδήγηση όταν το πάρω απόφαση, αλλά σοβαρά τώρα δεν υπάρχει έτοιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcpanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα και απο εμένα. Μολις τσάκισα ενα (ακομα) κομματι απο το κεικ που εφτιαξα το απογευμα! Εχουμε και λεμε. Κέικ με πορτοκάλι,κομμάτια σοκολάτας,καρύδια και σταφίδες 1 μεγάλο πορτοκάλι. 1φλιτζανι ελαιόλαδο 1φλιτζανι ζαχαρη 2 φλιτζανια αλευρι που φουσκωνει μονο του (η αν δεν εχετε για ολες τις χρησεις) 4 αυγα απο αλανιάρα κότα 2-3 κουταλακια γλυκου μπεκιν παουντερ 1 σοκολάτα (Εγω βαζω κουβερτουρα η αμα δεν εχει υγειας Παυλιδης μια μπλε) κλασσικού μεγέθους δεν θυμάμαι τώρα ποσα γραμμάρια ειναι και οσα γραμμαρια απο καρυδια και σταφιδες θελουμε Εκτελεση: Κοβουμε σε 4-5 κομματια το πορτοκαλι και το βαζουμε ολοκληρο (κομμενο σε κομματια δηλαδη αλλα ολοκληρο γδογηγξβσκηαογηο anyway καταλαβατε,μαζι με την φλουδα κτλπ) στο multi μαζι με τα καρυδια και τα κανουμε ολα μαζι εναν ωραιο πολτο. Επειτα το βαζουμε σε ενα μπολ και ρίχνουμε το λάδι,την ζάχαρη,τα αυγά και το χτυπαμε με το μιξερ (btw εδω μου επεσαν μεσα 2-3 κομματακια τσοφλι απο τα αυγα επειδι το εσπασα στην γωνια του μπολ πριν τα ριξω μεσα και ηταν αρκετα fail ναιξερωδενσαςνοιαζει-συνεχιζουμε) Μετα ριχνουμε και το αλευρι,το μπεκιν παουντερ,τις σταφυδες και την σοκολατα την οποια εχουμε σπασει με οποιο τροπο μας βολευει σε μικρα κομματακια (εγω την χτυπουσα με μια κουπα και πολυ μισος επειδη δεν βρηκα κατι αλλο) και ανακατεβουμε ξανα με το μιξερ. Βουτυρωνουμε την φορμα μας και σε προθερμανσμενο φουρνο ψηνουμε στους 180 για 50 λεπτα περιπου ΧΩΡΙΣ να ανοιξουμε ουτε μια φορα για κανενα λογο τον φουρνο τουλαχιστον το πρωτο 30λεπτο. Επισης μπορειτε να βαλετε λιγο κονιακ στο μειγμα,καμια 20ml,αμα εχετε. Το σπιτι θα μοσχομυρήσει πορτοκάλι μολις το βγαλετε! Ελπιζω να σας αρεσει,εγω το εκανα και ξετρελαθηκαν ολοι,ζητημα να εχουν μεινει 2 κομματια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ελπίζω να μην ήταν μόνο τρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 σορρυ ρε παλικαρι αλλα τι τσοφλια, φλουδες κουκουτσια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο εχεις βαλει, πως τρωγεται αυτο το πραμα; για παρει την μυρωδια πορτοκαλιου το κεικ, ξυνεις την φλουδα (ισα ισα μεχρι να φανει το ασπρο απο κατω) στον τριφτη και την βαζεις μεσα και μετα και το χυμο του πορτοκαλιου. για τα τσοφλια δεν ξερω τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το chef on air στο skai το είδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 εγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcpanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 σορρυ ρε παλικαρι αλλα τι τσοφλια, φλουδες κουκουτσια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο εχεις βαλει, πως τρωγεται αυτο το πραμα; για παρει την μυρωδια πορτοκαλιου το κεικ, ξυνεις την φλουδα (ισα ισα μεχρι να φανει το ασπρο απο κατω) στον τριφτη και την βαζεις μεσα και μετα και το χυμο του πορτοκαλιου. για τα τσοφλια δεν ξερω τι να πω.. Eυα,την συνταγη την βρηκα στο ιντερνετ και ηταν χωρις σοκολατα καρυδια και σταφυδες,σκετο κεικ με πορτοκαλι απλα εγω εβαλα τα υπολοιπα. Τα τσοφλια εννοω οτι καθως εσπασα τα αυγα μου επεσαν 2-3 κομματακια τσοφλι μεσα στο μειγμα τα οποια και τα εβγαλα εννοειται. Οσο για το πορτοκαλι και την μυροδια,η συνταγη ελεγε να το κανουμε πολτο ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πορτοκαλι με την φλουδα του και τα παντα ολα,και να το βαλουμε,οχι μονο το ξυσμα και τον χυμο του δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 απλα το λεω γτ οι φλουδες και οι ινες δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο στο στομα. κατα τ αλλα ενα νορμαλ κεικ ειναι αμα δεν εχει ολα τα αλλα που προσθεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcpanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 απλα το λεω γτ οι φλουδες και οι ινες δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο στο στομα. κατα τ αλλα ενα νορμαλ κεικ ειναι αμα δεν εχει ολα τα αλλα που προσθεσες ναι δεν ειναι οτι ευχαριστο αλλα δεν το καταλαβαινεις καν...γινετε πολτος και διαλυτε ολο. Προσθεσα και ολα τα αλλα γιατι οπως ειπες χωρις αυτα θα ηταν πολυ απλο,αλλα και γιατι λατρευω τον συνδιασμο πορτοκαλι-σοκολατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Άσπρο στα εσπεριδοειδή=πικρό. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Άσπρο στα εσπεριδοειδή=πικρό. Sent from my iPhone using Insomnia Που είσαι χαμένος; Πολλές ώρες στη δουλειά; Κανένα sous vide μαγειρεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις