spartak1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, deadendkings είπε Καλησπέρα βοήθηστε με σε κάτι .αν είναι άκυρο το θέμα συγχώρησε με προκαταβολικά .η κοπελα μου είχε φτιαξει παλιά έναν λογαριασμο σύο paypal τον οποίο δεν χρησιμοποίησε ποτε ουτε έκανε κάποια αγορά ουτε σύνδεσε κάποιον λογαριασμό η κάρτα .της ήρθε σήμερα ενα μέιλ που λέει paypal thanks for trannsaction .you sending money to udin ltd united kingdom for $ 1,650,000 usd .πιο κάτω λέει view your invoice και customer view . τι παιζει τώρα με αυτό το μέιλ ;ρννοειτε δεν πήρε τίποτα ουτε καν ξέρει πως λειτουργει απλα έχει αγχωθει μια που δεν ξέρει πολλά όπως και εγώ .ευχαριστώ για πιθανή απάντηση - βοήθεια . Απάτη είναι. Μην ασχοληθείς(μην πατησεις το Link) 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 To paypal δεν επιστρέφει χρήματα απο κωδικούς και συνδρομές
spartak1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Γιατι? Μα αφου στους ορους λεει για οτιδηποτε digital ή physical και στη διαδικασια dispute/claim σου δινει και την δυνατοτητα να διαλεξεις αν ειναι digital ή physical οτι αγορασες. Και γιατι σε μια αλλη αγορα κωδικου που ειχα κανει και δεν μου ειχαν στειλει καν τον κωδικο μετα απο 2 μερες μου εκανε κανονικα full refund το paypal? Μπορείς να βάλεις το link της αγορας;
spartak1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Του site που δεν μου εστειλαν σε 2 μερες τον κωδικο και μετα απο το dispute/claim μου επεστρεψε τα λεφτα το paypal με full refund? Επιτρεπεται απο το site να βαλω λινκ αλλου site που ειναι και για αγορα προιοντος? Εννοειτε οτι εχω ξανα αγορασει παλιοτερα απο αυτο το site και ολα ηταν οκ. Και ξερω οτι δουλευει με απλους χρηστες που εχουν κωδικους και θελουν να τους πουλησουν. Αναφερει ότι: Note: Code extends the validity of your account for 30 days. It works only on US accounts. Playstation Plus CARD PSN NORTH AMERICA 30 Days RegionNORTH AMERICA Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από spartak1
spartak1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ωραια και? Σου ειπα οτι δεν μου εστειλαν καν τον κωδικο. Και αυτος ακριβως ειναι ο λογος που το paypal μου επεστρεψε ολα τα λεφτα. Εννοουσα να βαλεις το site που σου εστειλε το νεο κωδικο. Οχι το παλιο site
ObeyWario! Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Έχει κανείς πρόβλημα login; Βάζω τον κωδικό που έρχεται με sms και με πετάει στην αρχική χωρίς κάποιο μήνυμα
grinder_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 55 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Έχει κανείς πρόβλημα login; Βάζω τον κωδικό που έρχεται με sms και με πετάει στην αρχική χωρίς κάποιο μήνυμα Ναι απ ότι φαίνεται, πήγα να κάνω ανανέωση καρτοκινητής. Στην αρχή νόμιζα είναι πρόβλημα της εταιρείας αλλά απ ότι φαίνεται είναι του paypal. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε τα ελληνικά τελείως και στο site και στα mail. Πρόσφατα πρόσθεσαν τα ελληνικά ως γλώσσα και μας έχουν ζαλίσει, παντού αυτόματα ελληνικά έχει.
ObeyWario! Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 54 λεπτά πριν, grinder_ είπε Ναι απ ότι φαίνεται, πήγα να κάνω ανανέωση καρτοκινητής. Στην αρχή νόμιζα είναι πρόβλημα της εταιρείας αλλά απ ότι φαίνεται είναι του paypal. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε τα ελληνικά τελείως και στο site και στα mail. Πρόσφατα πρόσθεσαν τα ελληνικά ως γλώσσα και μας έχουν ζαλίσει, παντού αυτόματα ελληνικά έχει. Όταν συνδεθείς δεξιά πάνω έχει ένα γρανάζι, μόλις την άλλαξα και εγώ
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Αν ειχαν μεταφραση τα παντα στα Ελληνικα καλα θα ηταν αλλα δεν εχουν μεταφραση ολο το paypal στα Ελληνικα. Δεν γινεται σε μια νυχτα, εδω το gui το αλλαζουν πανω απο δυο χρονια τωρα.
souz Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Παιδια προσπαθω να προσθεσω καινουργια καρτα γιατι ακυρωσα την προηγουμενη αλλα δεν με αφηνει βαζω και visa και mastercard και τιποτα τι παιζει? Δεν ειναι κατι λαθος η στοιχεια κλπ
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 7 minutes ago, souz said: Παιδια προσπαθω να προσθεσω καινουργια καρτα γιατι ακυρωσα την προηγουμενη αλλα δεν με αφηνει βαζω και visa και mastercard και τιποτα τι παιζει? Δεν ειναι κατι λαθος η στοιχεια κλπ Έχουν λεφτά μέσα;
souz Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ΚΑτι ψιλα!! Εχει σημασια? Μηπως θα. κρατησει καποια νομιζω? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από souz
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 41 minutes ago, souz said: ΚΑτι ψιλα!! Εχει σημασια? Μηπως θα. κρατησει καποια νομιζω? Εμένα πριν ωρες παντως μου κράτησε 0.85 και για επιβεβαίωση άλλα 1.14; Κάτι τέτοιο Οπότε έχε ένα 2ευρω μέσα για σιγουριά. (Revolut έβαλα εγώ)
alfeios Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, grinder_ είπε Ναι απ ότι φαίνεται, πήγα να κάνω ανανέωση καρτοκινητής. Στην αρχή νόμιζα είναι πρόβλημα της εταιρείας αλλά απ ότι φαίνεται είναι του paypal. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε τα ελληνικά τελείως και στο site και στα mail. Πρόσφατα πρόσθεσαν τα ελληνικά ως γλώσσα και μας έχουν ζαλίσει, παντού αυτόματα ελληνικά έχει. Και σε ενοχλουν τα Ελληνικά;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, alfeios είπε Και σε ενοχλουν τα Ελληνικά; Νια τα ελληνικα φταίνε, οσοι εχετε οποιοδήποτε προβλλημα γυρίστε Αγγλικα και αργότερα βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα