NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Πρωτα θα σου ζητήσουν επαγγελματικό αφμ και αν δεν το στείλεις θα σε μπλοκάρουν Το ππ μπορει να σε μπλοκαρει και για πολυ λιγοτερα, αναλογα πως θα το κρίνει και τι κινήσεις θα δει.
alfeios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρωτα θα σου ζητήσουν επαγγελματικό αφμ και αν δεν το στείλεις θα σε μπλοκάρουν Το ππ μπορει να σε μπλοκαρει και για πολυ λιγοτερα, αναλογα πως θα το κρίνει και τι κινήσεις θα δει. 9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αν διατηρεί κάποιος ένα μεγάλο ποσό στο paypal υπάρχει περίπτωση να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό; Π.χ ας πούμε ποσό που προέρχεται από πληρωμές άλλων για δουλειές τύπου freelancing. Κάτι διάβασα για όριο 2500 ευρώ. Επειδη θα υπαρχουν καταθεσεις αλλων για επαγγελματικους σκοπους, και όχι επειδη διατηρει μεγαλο ποσο μεσα.
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Ενώ έχω συνδέσει στο paypal μου και την κάρτα alpha αλλά και τον λογαριασμό alpha bank τόσο καιρό έκανα αγορές μέσω paypal πάντα και διάλεγα την alpha card και χτες κατά λάθος διάλεξα το alpha bank αλλά το θέμα είναι ότι ενώ έγινε κανονικότατα η αγορά δεν είδα να τράβηξε τα λεφτά σε κανέναν από τους λογαριασμούς μου και ούτε είχα paypal ballance λεφτά για να τραβήξει από εκεί. Εννοείς ότι πλήρωσες με direct debit; Αν ναι θέλει 1-2 εργάσιμες για να τα τραβήξει από το λογαριασμό σου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 1:22 ΜΜ, alfeios είπε Επειδη θα υπαρχουν καταθεσεις αλλων για επαγγελματικους σκοπους, και όχι επειδη διατηρει μεγαλο ποσο μεσα. Οπότε πρέπει να ανοιχτεί επαγγελματικός λογαριασμός;
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Και εχουν περασει ηδη 5 μερες και λεφτα δεν εχουν τραβηχτει ακομα απ΄ πουθενα. Δες εδώ Λογικά σήμερα ή αύριο θα σου αφαιρέσει τα χρήματα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από user2163
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Αρχικά από την στιγμή που δεν έχω καν ιδέα τι είναι αυτό πως γίνεται να έχω υπογράψει για αυτό; Κάτι που δεν έχω κάνει. Όταν έβαλες το λογαριασμό σου στο paypal δεν συμφώνησες σε αυτό; Δεν γίνεται να μην το είχες αποδεχτεί γιατί δεν θα στον έβγαζε σαν διαθέσιμο τρόπο πληρωμής θα ήταν μόνο για αναλήψεις. 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Και αν πες ότι γίνεται δεν έχω τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό μετά από 5 με 10 μέρες που θα τα τραβήξει τι γίνεται; Αν είχες διαβάσει τους όρους θα το γνώριζες,προφανώς δεν το έχεις κάνει άρα θα σου απαντήσω εδώ. Αν δεν έχεις υπόλοιπο στον τραπεζικό σου λογαριασμό την ημέρα της χρέωσης του mandate θα απορριφθεί.Όταν το paypal θα δει αυτή την απόρριψη(1 εργάσιμη) θα προσπαθήσει να χρεώσει μία-μία τις κάρτες που έχεις στο paypal για τα χρήματα αυτά.Αν δεν τα καταφέρει ούτε εκεί θα δεις το balance στο paypal να επιδέχεται μείωση ίση με το ποσό αυτό και θα σου ζητήσει το paypal να κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό του με έναν από τους εγγεγραμένους λογαριασμούς που έχεις εκεί ίση (η μεγαλύτερη αν θες) με το ποσό έτσι ώστε το balance να γίνει 0(ή μεγαλύτερο). Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από user2163
user2163 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δεν παίζει δηλαδή να σου έχει δεσμεύσει τα λεφτά την ημέρα που έκανες την αγορά? Το κάνει μετά από 5-10 μέρες? Την ημέρα που έκανες την αγορά με τίποτα αλλά συνήθως σε 2 εργάσιμες γίνεται αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει και σε 3,4 ή ακόμη και 5.Τραπεζικές εργάσιμες ημέρες μόνο. Επίσης η alpha bank θα σου κρατήσει προμήθεια €0.30 για αυτή την εργασία,στο λέω σε περίπτωση που δεν το ήξερες. Αυτά. Αν δεν τα πήραν σήμερα αυρίο 100% θα γίνει η κίνηση.
zananiro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις. Μου ήρθε email από το PayPal να κάνω claim για ένα λάβω ένα χρηματικό ποσό. Το θέμα είναι ότι δεν μου ήρθε στο email που έχω δηλωμένο στο PayPal, αλλά στο επαγγελματικό μου email που δεν έχει καμία σχέση με το PayPal. Καταρχήν γίνεται αυτό? Επίσης γίνεται να δεχτώ το claim μέσω του λογαριασμού που έχω αλλά έχει δηλωμένο άλλο email? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από zananiro
asdfnikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, zananiro είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις. Μου ήρθε email από το PayPal να κάνω claim για ένα λάβω ένα χρηματικό ποσό. Το θέμα είναι ότι δεν μου ήρθε στο email που έχω δηλωμένο στο PayPal, αλλά στο επαγγελματικό μου email που δεν έχει καμία σχέση με το PayPal. Καταρχήν γίνεται αυτό? Επίσης γίνεται να δεχτώ το claim μέσω του λογαριασμού που έχω αλλά έχει δηλωμένο άλλο email? 99.999999% scam Αναγράφει το e-mail επάνω το ονοματεπωνυμο σου η κάτι dear ,mr. dear Customer κτλπ? Ελπίζω να μην άνοιξες κανένα link από το e-mail 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, zananiro είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις. Μου ήρθε email από το PayPal να κάνω claim για ένα λάβω ένα χρηματικό ποσό. Το θέμα είναι ότι δεν μου ήρθε στο email που έχω δηλωμένο στο PayPal, αλλά στο επαγγελματικό μου email που δεν έχει καμία σχέση με το PayPal. Καταρχήν γίνεται αυτό? Επίσης γίνεται να δεχτώ το claim μέσω του λογαριασμού που έχω αλλά έχει δηλωμένο άλλο email? Απάτη είναι,ελπίζω να MHN εβαλες στοιχεία κλπ. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από Ukforthemoment 1
zananiro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε 99.999999% scam Αναγράφει το e-mail επάνω το ονοματεπωνυμο σου η κάτι dear ,mr. dear Customer κτλπ? Ελπίζω να μην άνοιξες κανένα link από το e-mail 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απάτη είναι,ελπίζω να εβαλες στοιχεία κλπ. Ωχ, τώρα με κολλήσατε, δεν νομίζω να είναι scam αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά γιατί στο εν λόγω email έρχονται scam από paypal. Δεν έχει το full name το δικό μου στο email που ήρθε και με προβληματίζει. Εχει όμως το όνομα της σωστής εταιρίας, τη σωστή αιτιολογία και το σωστό ποσό που περίμενα κάποια στιγμή να πληρωθώ. Αλλά το έχουν στείλει στο επαγγελματικό email και όχι σε αυτό που έχω το PayPal (το οποίο τους το είχα δώσει). Όταν πατάω το link με πάει σε ασφαλή σύνδεση του PayPal να κάνω log in και αναφέρει ότι θα κάνει link το email στο λογαριασμό μου ή να ανοίξω νέο λογαριασμό με το email που ήρθε το μήνυμα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από zananiro
Hell_from_the_past Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μήπως ξέρει κάποιος αν στο PAYPAL μπορώ να συνδέσω λογαριασμό τράπεζας ξένης χώρας;
stefanidisg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Hell_from_the_past είπε Μήπως ξέρει κάποιος αν στο PAYPAL μπορώ να συνδέσω λογαριασμό τράπεζας ξένης χώρας; Μπορείς
user2163 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Είναι σίγουρο αυτό φίλτατε γιατί ακόμα τα λεφτά δεν έχουν αφαιρεθεί από κανέναν μου λογαριασμό και ήδη έχουν περάσει πανω από 10 μέρες. Παράξενο.Τι να πω από Δευτέρα.
user2163 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Μα καλά είναι δυνατόν να αργεί τόσο πολύ? Μα τόσο πολύ? Έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες. Και το προϊόν μου έχει έρθει κανονικά έτσι? Πως πληρώθηκε δηλαδή το άτομο με το προϊόν αν τα λεφτά δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από το λογαριασμό μου. Σε εμένα 1-2 εργάσιμες από τη στιγμή της αγοράς κάνει για να περαστεί η χρέωση με τραπεζικό λογαριασμό στην Ολλανδία βέβαια αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά.Δεν ξέρω γιατί κάνει τόσο πολύ σε εσένα. Από το e-banking φαίνεται η πάγια εντολή; Στο νέα συναλλαγή->πάγιες->πάγιες πληρωμές->επιλέγεις το λογαριασμό τον οποίο χρέωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα