Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Michaels_V2 είπε

καταλαβα ευχαριστω, θα το σκεφτω για revolut!

Λεφτα που σου στελνουν στο ππ πανε ΜΌΝΟ σε τραπεζικούς λογαριασμούς 

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω βάλει στο PayPal μια κάρτα visa της Alpha Bank. Μέσω PayPal πληρώνω τις παραγγελίες που κάνω στο efood.

Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι οι πληρωμές που κάνω στο efood, δεν περνάνε στο αφορολόγητο στην Alpha Bank. 
Αυτο έχει ξεκινήσει απο την 1 Οκτωβρίου 2022, οταν άλλαξε και η επωνυμία του efood απο online delivery σε heroes delivery.

Μετά απο επικοινωνία με efood και Alpha Bank δεν έβγαλα κάποια άκρη. 
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;  

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ στον Paypal Business Account μου συγκεκριμένες επιλογές να ενεργοποιήσω και δεν μπορώ να τις εντοπίσω. Τις επιλογές αυτές τις προτεινει το ιδιο το paypal.

image.png.05da17b2a3840eb48ee472b0f90e1777.png

Δημοσ.

Εχει κανεις προβλημα με το PP αυτες τις μερες;
Απο χθες μου βγαζει ολο μ****ες,τη μια με βαζει να κανω verify capture,το οποιο δε δουλευει,την αλλη δε δεχεται τους κωδικους και δεν με αφηνει να κανω ουτε forgot.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Εστειλα ενα 20αρικο απο το υπολοιπο του paypal σε λογαριασμο πειραιως και μου κρατησαν 4 ευρω για προμηθεια εμβασματος????

Ετσι γινεται??

Ευχαριστω!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπερα παιδια!

Εστειλα ενα 20αρικο απο το υπολοιπο του paypal σε λογαριασμο πειραιως και μου κρατησαν 4 ευρω για προμηθεια εμβασματος????

Ετσι γινεται??

Ευχαριστω!

μεχρι 15€ δεν κραταει

επρεπε να στειλεις 15 + 5 ή 10 + 10

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπερα παιδια!

Ετσι γινεται??

Ευχαριστω!

Εισαι μελος απο το 2011 δεν επεσε στην αντίληψη σου η συγκεκριμένη χρέωση

Διαβασε τις χρεώσεις της τραπεζας σου πριν κανεις κίνηση 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Θέλω να πληρώσω ενα invoice μεσω paypal που μου εχει σταλεί το οποιο ειναι σε νομισμα Ταυλανδης. Το paypal μου ειναι συνδεδεμενο με τραπεζα εθνικης, θα μου κρατησει η προμηθεια? Αν συνδεσω την paypal με προπληρωμενη καρτα αλλαζει κατι στη προμηθεια?

Επεξ/σία από dionisis777
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dionisis777 είπε

Καλημέρα. Θέλω να πληρώσω ενα invoice μεσω paypal που μου εχει σταλεί το οποιο ειναι σε νομισμα Ταυλανδης. Το paypal μου ειναι συνδεδεμενο με τραπεζα εθνικης, θα μου κρατησει η προμηθεια? Αν συνδεσω την palypal με προπληρωμενη καρτα αλλαζει κατι στη προμηθεια?

Υποχρεωτικα πρεπει να συνδεσεις καρτα, την προμήθεια δεν την γλιτώνεις με τίποτα 

Δημοσ.

σημερα παρηγγειλα απο ηλεκτρονικο φαρμακειο κατι,και στις επιλογες πληρωμης με paypal ,ζητουσε προμηθεια 0,82.πλεον ετσι θα ειναι σε οτιδηποτε αγορες;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

σημερα παρηγγειλα απο ηλεκτρονικο φαρμακειο κατι,και στις επιλογες πληρωμης με paypal ,ζητουσε προμηθεια 0,82.πλεον ετσι θα ειναι σε οτιδηποτε αγορες;

Έχει να κάνει με το κατάστημα. Περνάνε την επιβάρυνση της προμήθειας στον καταναλωτή. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μεταφερω λεφτα απο paypal στη εθνικη στο λογαριασμο υπαρχει προμηθεια που κραταει η τραπεζα ?

Στο paypal λεει μεταφορα δωρεαν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Για να μεταφερω λεφτα απο paypal στη εθνικη στο λογαριασμο υπαρχει προμηθεια που κραταει η τραπεζα ?

Στο paypal λεει μεταφορα δωρεαν

Η εθνική κρατάει,κάνε πολλές μεταφορές κάτω απο το όριο χρέωσης.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Η εθνική κρατάει,κάνε πολλές μεταφορές κάτω απο το όριο χρέωσης.

Ποιο είναι αυτό? 

Πχ θέλω να μεταφέρω 70€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...