NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, kounga είπε Το λογαριασμό τον άνοιξα πριν πολλά χρόνια, τι σημαίνει αυτό; 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν τον άνοιξες 10 Απριλίου πχ οι μήνες μετράνε από τις 10 ως 9 του επόμενου. @kounga κατάλαβες;
kounga Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε @kounga κατάλαβες; 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αν τον άνοιξες 10 Απριλίου πχ οι μήνες μετράνε από τις 10 ως 9 του επόμενου. Σοβαρά τώρα; Θυμάστε την ακριβή ημερομηνία ανοίγματος του pp σας; Ούτε καν το pp δεν θυμάται αφου στον λογαριασμό μου γράφει "member since April 2009".😁
NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, kounga είπε Σοβαρά τώρα; Θυμάστε την ακριβή ημερομηνία ανοίγματος του pp σας; Ούτε καν το pp δεν θυμάται αφου στον λογαριασμό μου γράφει "member since April 2009".😁 Ρώτησες κατι και σου απαντήσαμε 1
Doubt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, kounga είπε Θυμάστε την ακριβή ημερομηνία ανοίγματος του pp σας; Όχι. Την ίδια μέθοδο πάντως χρησιμοποιεί και η Ρεβολουτ για τα μηνιαία όρια. Όταν χρειάστηκε να μάθω, ρώτησα στο support και μου είπαν ποια είναι η ημερομηνία ακριβώς. 1
rbmx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας, Είμαι πιστοποιημένος χρήστης στο PayPal (Personal account). Εάν από ένα νομικό πρόσωπο στην Αμερική θα λαμβάνω μηνιαίως ποσό άνω των 1000 USD, έπειτα θα στέλνω το ηλεκτρονικό χρήμα σε φίλο σε χώρα εκτός ΕΕ π.χ. σε πλατφόρμα Perfect Money. Είναι εφικτό αυτό ή θα έχω φορολογικά θέματα και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις? Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, rbmx είπε Καλησπέρα σας, Είμαι πιστοποιημένος χρήστης στο PayPal (Personal account). Εάν από ένα νομικό πρόσωπο στην Αμερική θα λαμβάνω μηνιαίως ποσό άνω των 1000 USD, έπειτα θα στέλνω το ηλεκτρονικό χρήμα σε φίλο σε χώρα εκτός ΕΕ π.χ. σε πλατφόρμα Perfect Money. Είναι εφικτό αυτό ή θα έχω φορολογικά θέματα και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις? Ευχαριστώ. Εδω θεμα φορολογίας δεν νομίζω οτι θα εχεις, αλλα πιστευω οτι αν δει το ππ τετοιες κινησεις θα σου ζητήσει επαγγελματικό αφμ. Επίσης εχεις ψαξεις αν το ππ στέλνει χρηματα σε αυτην τη πλατφόρμα χωρις προβλήματα Και τελος εσυ γιατι να κάνεις τον διαμεσολαβητή πες του Αμερικανού να τα στείλει κατευθείαν.
rbmx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εδω θεμα φορολογίας δεν νομίζω οτι θα εχεις, αλλα πιστευω οτι αν δει το ππ τετοιες κινησεις θα σου ζητήσει επαγγελματικό αφμ. Επίσης εχεις ψαξεις αν το ππ στέλνει χρηματα σε αυτην τη πλατφόρμα χωρις προβλήματα Και τελος εσυ γιατι να κάνεις τον διαμεσολαβητή πες του Αμερικανού να τα στείλει κατευθείαν. Μαλιστα... Ναι, μπορεις να τα στείλεις, υπαρχει τροπος. Έχεις δικαιο αλλα δεν ειναι τόσο απλα τα πραγματα.
zananiro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, Paragontas-x said: Τι ακριβώς αλλάξανε? Σοβαρά τώρα? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Σας ήρθε κι εσάς μήνυμα ότι αλλάξανε οι οροί για κάποιες χώρες και η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές? Τι ακριβώς αλλάξανε? διάβασε τους όρους ,εχει λινκ στο email. edit πάρε και το λινκ https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full?locale.x=en_US&v=1&utm_source=unp&utm_medium=email&utm_campaign=RT002668&utm_unptid=ecfe8764-734c-11ee-9533-3cfdfee7d0f8&ppid=RT002668&cnac=GR&rsta=en_US(en-GR)&cust=&unptid=ecfe8764-734c-11ee-9533-3cfdfee7d0f8&calc=1b2c1c7849351&unp_tpcid=legal-tickler-notifications&page=main%3Aemail%3ART002668&pgrp=main%3Aemail&e=cl&mchn=em&s=ci&mail=sys&appVersion=1.210.0&xt=104038%2C127632 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Ukforthemoment 1
broxopios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα. Προσπαθώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στην paypal και δε με αφήνει. Λέει λάθος κωδικός. Όταν πατάω "ξέχασα τον κωδικό" μου λέει σφάλμα. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο αλλά μου φαίνεται περίεργο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο; 1
Mr_Terror Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 προσφατα ειχε ιδιο προβλημα λογαριασμος φιλου μου.Του ειχε μπλοκαρει το ιδιο το paypal τον λογαριασμο.Μιλησε με το suport και λυθηκε το προβλημα. 1
kwstas_1993 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2023 στις 9:30 ΠΜ, broxopios είπε Καλημέρα. Προσπαθώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου στην paypal και δε με αφήνει. Λέει λάθος κωδικός. Όταν πατάω "ξέχασα τον κωδικό" μου λέει σφάλμα. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο αλλά μου φαίνεται περίεργο. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο; το ιδιο προβλημα εχω και εγω? το ελυσες? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από kwstas_1993
broxopios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, kwstas_1993 είπε το ιδιο προβλημα εχω και εγω? το ελυσες? Όχι. Έφτιαξα καινούριο
Dimitris156 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Να ρωτήσω επειδή paypal δεν έχω και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, στο λογαριασμό του αδερφού μου έγιναν 7 αγορές των 50€ στη roblox corporation. Αυτός δεν ασχολείται καθόλου με αυτά και από ότι μου είπε έχει και πολύ καιρό να χρησιμοποιήσει paypal για αγορά. Έχει μιλήσει με alpha bank και έχει κλείσει το λογαριασμό. Άνοιξα αίτημα και στο paypal αλλά η απάντησή τους είναι: Μετά από έλεγχο, διαπιστώσαμε ότι ορισμένες συναλλαγές δεν ήταν μη εξουσιοδοτημένες και επομένως δεν καλύπτονται από την Προστασία αγοραστή PayPal. Δε μπορείς δηλαδή να ακυρώσεις συναλλαγές στο paypal αν δεν έχεις την προστασία?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Να ρωτήσω επειδή paypal δεν έχω και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, στο λογαριασμό του αδερφού μου έγιναν 7 αγορές των 50€ στη roblox corporation. Αυτός δεν ασχολείται καθόλου με αυτά και από ότι μου είπε έχει και πολύ καιρό να χρησιμοποιήσει paypal για αγορά. Έχει μιλήσει με alpha bank και έχει κλείσει το λογαριασμό. Άνοιξα αίτημα και στο paypal αλλά η απάντησή τους είναι: Μετά από έλεγχο, διαπιστώσαμε ότι ορισμένες συναλλαγές δεν ήταν μη εξουσιοδοτημένες και επομένως δεν καλύπτονται από την Προστασία αγοραστή PayPal. Δε μπορείς δηλαδή να ακυρώσεις συναλλαγές στο paypal αν δεν έχεις την προστασία? Τι εννοεις οτι ειναι απάτη ή οτι τις εκανε ο ιδιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα