Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τον μαχαιροβγαλτη του οικονομίδη, 7/10, ενδιαφέρουσα ταινία, αλλά όχι τόσο δυνατή όσο οι 2 πρώτες του. Αυτή τη φορά βασίζεται περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στους διαλόγους ή στην υπόθεση και διαλέγει ένα θέμα που είναι πιο ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Το skyline .. και ειλικρινά έχασα 2 ώρες απτή ζωή μου!Τοπ τεν χειρότερων ταινιών..άνετα!Ευτυχώς που μπήκα τσαμπέ!!

Έχω μια απορία ρε παιδιά..όλοι οι συντελεστές,σκηνοθέτεδ ηθοποιοί κλπ που έκαναν αυτή τη ταινία..την είδανε?και αν ναι τους άρεσε? είμαι περίεργος!

Δημοσ.

howl 2010

just no

gay + poetry for no reason

handsome hary 2009

low budget film αλλα το δραμα απο πισω ηταν "βαρυ" και το τελος το αποτελιωσε...

not for romantics

Δημοσ.

μετριο μου φανηκε,γενικα η ολη πλοκη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,κυριως λογω ηθοποιων.

στο τελος λιγο το σωνει...

εγω ειδα το machete πριν λιγο και ηταν πολυ καλυτερο απ οσο περιμενα!!! :rolleyes:

Δημοσ.

χτες είδα το SKYLINE και μου άρεσε πολύ. φουλ δράση, αγωνία για το τι θα συμβει στους χαρακτήρες, ερωτηματικά μέχρι τέλους για το τι πραγματικά είναι αυτοί οι "εξωγήινοι" και αρκετά καλό και το κλείσιμο του σεναρίου. 7,5/10 απο εμένα και φαίνεται οτι θα βγει και 2.

Δημοσ.

Το skyline .. και ειλικρινά έχασα 2 ώρες απτή ζωή μου!Τοπ τεν χειρότερων ταινιών..άνετα!Ευτυχώς που μπήκα τσαμπέ!!

Έχω μια απορία ρε παιδιά..όλοι οι συντελεστές,σκηνοθέτεδ ηθοποιοί κλπ που έκαναν αυτή τη ταινία..την είδανε?και αν ναι τους άρεσε? είμαι περίεργος!

χτες είδα το SKYLINE και μου άρεσε πολύ. φουλ δράση, αγωνία για το τι θα συμβει στους χαρακτήρες, ερωτηματικά μέχρι τέλους για το τι πραγματικά είναι αυτοί οι "εξωγήινοι" και αρκετά καλό και το κλείσιμο του σεναρίου. 7,5/10 απο εμένα και φαίνεται οτι θα βγει και 2.

Ούτε για πλάκα να το κάνατε. <_<

Δημοσ.

Χθες βραδυ το REC. Δεν το περιμενα τοσο καλο και ειχε μερικες σκηνες που σιαχτηκα πραγματικα. 9/10 για ταινια τρομου απο εμενα.

Βαζω να δω τωρα το Princess Mononoke και ελπιζω να μην με παρει ο υπνος απο την κουραση.

Δημοσ.

Χθες βραδυ το REC. Δεν το περιμενα τοσο καλο και ειχε μερικες σκηνες που σιαχτηκα πραγματικα. 9/10 για ταινια τρομου απο εμενα.

Βαζω να δω τωρα το Princess Mononoke και ελπιζω να μην με παρει ο υπνος απο την κουραση.

Μιας και το 'χεις πρόσφατο το REC, δες σύντομα και το 2. Το πρώτο με ταρακούνησε με όλη την σημασία της λέξης.

Μερικές που είδα τις τελευταίες 2 εβδομάδες:

6 Sauna Ωραίο στόρι. Περίμενα καλύτερη υλοποίηση.

8 Despicable me Συμπαθητικό.

4 The Hole (2009) Ξεκινάει καλά, αλλά στην πορεία χάνει αρκετά.

3 The Crossing Guard Αρκετά βαρετή.

5 Dead Snow Αν δεν είχε χιόνια, θα έπαιρνε την μισή βαθμολογία.

4 The Fourth Kind Με λίγα λόγια, εξωγήινος εξορκιστής. Το περίμενα πολύ καλύτερο.

9 Crimen ferpecto Η καλύτερη ταινία που είδα τώρα τελευταία. Ευχαριστώ τους timekeeper και christiana78.

8 Devil Αρκετά καλή ταινία τρόμου.

5 Dream Home Πολύ μέτρια.

8 Hachiko: A Dog's Story Δυνατή ταινία, για όλη την οικογένεια.

4 Rampage Ταινία της μισής ώρας, την κάνανε να κρατάει 80 λεπτά.

6 Phone Booth Ωραία περιπέτεια.

6 La haine Την περίμενα πολύ καλύτερη.

6 A Christmas Carol Το τέλος το βρήκα πολύ απότομο και πρόχειρο.

Δημοσ.

i saw the devil 2010...

eeeeeeeeeeeeepooooooooooooooosssssssssssss

http://www.imdb.com/title/tt1588170/

[οχι για πολλους]

[πιθανον οσοι εχετε δει το old boy θα το μισησετε...]

the man from nowhere 2010

heavy dorama

με υπεροχες σκηνες χορογραφημενου ξυλοδαρμου με ενα αρμονικο βιαιο τελος...

http://www.hancinema.net/korean_movie_The_Man_From_Nowhere.php

both korean

πλακα στην πλακα

ο κορεατικος κινηματογραφος σκοτωνει τωρα τελευταια...

Merry Xmas

Δημοσ.

^^ Για πες λιγα παραπανω για το I Saw The Devil.Εχει αρκετη βια?Ωμη,στυλιζαρισμενη,εχει σεξουαλικη βια?Βλεπω ειναι 140 λεπτα.wtf.Εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερο απο το Oldboy.Βασικα αν το δω θα το δω μονος.Εξαρταται απο τις απαντησεις σου για αν το θα το δει και η γυναικα.(Χλωμο)

Δημοσ.

τον μαχαιροβγαλτη του οικονομίδη, 7/10, ενδιαφέρουσα ταινία, αλλά όχι τόσο δυνατή όσο οι 2 πρώτες του. Αυτή τη φορά βασίζεται περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στους διαλόγους ή στην υπόθεση και διαλέγει ένα θέμα που είναι πιο ιδιαιτερο.

ε ενταξει οπως λεει και ο οικονομιδης το θεμα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ειναι ενα απλο ερωτικο τριγωνο που συμβαινει παντου.

οποιος περιμενει να δει το γνωστο σινεμα του γιαννη παντως θα απογοητευτει γιατι εχει κανει μια στροφη και δεν υπαρχει αυτη η εντονη λεκτικη βια σε τοσο μεγαλο βαθμο οσο στις 2 προηγουμενες του.

δειτε εδω τη συζητηση του γιαννη οικονομιδη και βαγγελη μουρικη με το κοινο του 04 ΤΗESS short FILM festival 2010 το οποιο καλυψα εγω οπτικοακουστικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...