Προς το περιεχόμενο

Στο πάτο η Ελλάδα στην αναγνώριση ομοφυλοφίλων.

leuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί έχεις τόσο επιθετικό ύφος?δεν είδα να διατυμπανίζει κανένα προσωπικό του πρόβλημα,απλά είπε κι αυτός την άποψή του επί του θέματος...

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατί έχεις τόσο επιθετικό ύφος?δεν είδα να διατυμπανίζει κανένα προσωπικό του πρόβλημα,απλά είπε κι αυτός την άποψή του επί του θέματος...

το μεγαλυτερο ποσοστο των gay οταν μιλανε για το προβλημα τους (στο μυαλο κλπ...) καταφευγουν σε φιλολογικες ακροβασιες.ειναι εμφανες νομιζω αυτο...

και επιθετικο υφος εχω γιατι καποιος επρεπε να του τα πει και αποφασισα να ειμαι εγω αυτη τη φορα.

Φιλοι μου η φυση ειναι γνωστο οτι δεν διακρινεται για τις δημοκρατικες της ευαισθησιες.

Αμα αφησεις 2 αντρες να κανουν sex θα μπορεσουν να κανουν παιδια?

Αν ναι τοτε οκ δεν τρεχει τιποτα. Ας παντρευτουν κιολας.

Αν οχι, τοτε το κινητρο τους ειναι καθαρα σεξουαλικο και σαρκικο (δεν μου πεφτει λογος) και περαν τουτου δεν εχουν κανενα ειδους δικαιωμα γαμου,οικογενειας κλπ , εκτος απο το να πηδιουνται ολη μερα και αρκει να μη μου τη πεφτουν αδιακριτα στο δρομο.

Απλα και κατανοητα.

+111111111111

Δημοσ.

Το φόρουμ μας έχει ένα αντιπροσωπευτικότατο δείγμα της Ελληνικής πραγματικότητας.

Δείγμα που ορισμένα υποκείμενά του με κάνουν να χαίρομαι ιδιαιτέρως.

Έχει και περίσσεια τεστοστερόνης φυσικά.

Προφανώς με τα περισσεύματα, θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε όλους τους ομοφυλόφιλους σε ετεροφυλόφιλους.

Χαίρομαι πάντως. Γιατί μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο....

Δημοσ.

Υπέρ στο γάμο κτλ ας κάνουν ότι θέλουν αφού δεν ενοχλούν κανένα. Κατά στην υιοθέτηση και στην απόκτηση παιδιού γενικότερα, λόγω ψυχολογικών τραυμάτων από το εξωτερικό περιβάλλον: "Μαμάκα τα παιδάκια στο σχολείο έχουν μπαμπάκα" και άλλα τέτοια πολύ τραυματικά για το παιδι.

Κατά τα άλλα PATRINOS06, πιστεύω πως πήρες το uzi και άρχισες να ρίχνεις όπου να ναι. (πολύ ευγενικά το είπα). Και σε βλέπω και για ban :(

Δημοσ.
@reader86

1)με το οτι μπηκες σε ενα τεχνολογικο φορουμ για να διατυμπανισεις το προβλημα σου δεν αποποιεισαι τον ευθυνων σου.

2)το οτι μπηκες σε ενα τεχνολογικο φορουμ για να διατυμπανισεις το προβλημα σου το μονο που αναδεικνυει ειναι το complex σου.η καταπιεσμενη προσωπικοτητα σου σε κανει να θελεις να μεινεις ανωνυμος,και να γυρνας απο δω και απο κει (στο internet) λεγοντας παντου ποσο χαρουμενος εισαι που επιτελους βρηκες γκομενο.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ!

ΓΙΑΤΙ?

γιατι απλουστατα δεν εχεις τα @@ να παραδεχτεις ποιος εισαι.γαιτι παντα θα σερνεσαι στις παρυφες τησ κοινωνιας μενοντας με την ελπιδα οτι καααααποια στιγμη μπορει και να σε αποδεχτει.γιατι ακομα κι αν δεν το παραδεχεσαι ανοιχτα,θα προτιμουσες να ζεις σε μια αμιγως ομοφυλοφιλικη κοινοτητα,παρα σε μια νορμαλ κοινωνια.

3)ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?ΤΙ ΛΕΥΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ?ΓΑΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

και στην τελικη ποιος σε ρωτησε αν εισαι ομοφυλοφιλος και το διακηρυττεις με τοσο παθος???

οκ λοιπον:

ΕΙΜΑΙ STRAIGHT ΚΑΙ ΝΑΙ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

edit:μου λειπει ο omnislash...

edit2:και για να μην φαω κανα ban για προσωπικη επιθεση εκει που αναφερομαι σε σενα βαλε στην θεση σου ολους της κλικας σου

εσένα ποιος σε ρώτησε αν είσαι straight?

αν κάποιος διατυμπανίζει, μάλλον εσύ είσαι.

@γαμίκουλες γενικώς: δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί θέλουν τόσο πολύ να επιδείξουν τις φοβίες και τα κόμπλεξ τους. ας έχουν ό,τι άποψη θέλουν, αλλά είναι ανάγκη να φωνάζουν? δε μπορούν να εκφράσουν πολιτισμένα μια γνώμη? ακόμα κι αν η γνώμη είναι απολίτιστη ρε γμτ.

τελευταίο: αν οι gay έχουν κόμπλεξ, είναι δικό σας φταίξιμο.

ps: μου άρεσε η επίκληση στην αυθεντία(aka omnislash):P

Δημοσ.
@reader86

1)με το οτι μπηκες σε ενα τεχνολογικο φορουμ για να διατυμπανισεις το προβλημα σου δεν αποποιεισαι τον ευθυνων σου.

2)το οτι μπηκες σε ενα τεχνολογικο φορουμ για να διατυμπανισεις το προβλημα σου το μονο που αναδεικνυει ειναι το complex σου.η καταπιεσμενη προσωπικοτητα σου σε κανει να θελεις να μεινεις ανωνυμος,και να γυρνας απο δω και απο κει (στο internet) λεγοντας παντου ποσο χαρουμενος εισαι που επιτελους βρηκες γκομενο.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ!

ΓΙΑΤΙ?

γιατι απλουστατα δεν εχεις τα @@ να παραδεχτεις ποιος εισαι.γαιτι παντα θα σερνεσαι στις παρυφες τησ κοινωνιας μενοντας με την ελπιδα οτι καααααποια στιγμη μπορει και να σε αποδεχτει.γιατι ακομα κι αν δεν το παραδεχεσαι ανοιχτα,θα προτιμουσες να ζεις σε μια αμιγως ομοφυλοφιλικη κοινοτητα,παρα σε μια νορμαλ κοινωνια.

3)ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?ΤΙ ΛΕΥΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ?ΓΑΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

και στην τελικη ποιος σε ρωτησε αν εισαι ομοφυλοφιλος και το διακηρυττεις με τοσο παθος???

οκ λοιπον:

ΕΙΜΑΙ STRAIGHT ΚΑΙ ΝΑΙ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

edit:μου λειπει ο omnislash...

edit2:και για να μην φαω κανα ban για προσωπικη επιθεση εκει που αναφερομαι σε σενα βαλε στην θεση σου ολους της κλικας σου

Ολοι μαζι ,straight-ενωμενoi παλευουμε για τον ανθρωπισμο της γκιλοτινας !

11039685c8rj1.jpg

Δημοσ.

@PATRINOS06

καλό θα είναι να μην είσαι τόσο επιθετικός με κάποιον που απλά λέει την αποψή του, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.

Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να βρεθείς εσύ στην ίδια θέση και τότε θα προτιμούσες να έπαιρνες λογικές απαντήσεις, αντί για κραυγές.

Και εν τέλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να είναι ήδη μέλος εδώ, αλλά βλέποντας πόσο ήρεμα το παίρνετε το θέμα κάποιοι είπε να μην κάψει το account tou, επειδή ήθελε να δώσει και την άλλη όψη.

Από την άλλη Δημοκρατία έχουμε και μπορείς να εκφράζεσαι όπως νομίζεις αποδεχόμενος βέβαια τις συνέπειες των πράξεων σου.

Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους, είμαι υπέρ της νομικής ένωσης αυτών (γάμο) μιας και η Έκκλησια αποκλείεται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Παρ' όλο που στην Εκκλησία υπάρχουν άγιοι οι οποίοι ήταν ζεύγος και υπάρχει και τελετουργικό για τέτοιες ενώσεις.

Όσον αφορά την υιοθεσία είμαι μάλλον κατά. Αλλά είναι μεγάλη συζήτηση αυτό.

Όσον αφορά το περιβάλλον που θα μεγάλωνε ένα παιδί σε αυτή τη περίπτωση , δεν είναι απαραίτητα χειρότερο ή πιο ψυχοφθόρο απ' οτι περιβάλλοντα προβληματικών οικογενειών (πχ ενδοοικογενεική βια).

Δημοσ.

Άλλο παραμύθι αυτό. Αν θέλουν και οι γυναίκες το ίδιο, ας πάνε να δουλέψουν σε ναυπηγεία, λατομεία και οικοδομές. Όχι μόνο στο δημόσιο ίσα δικαιώματα. Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις. Μάλλον είσαι πολύ μικρός ακόμα.

:confused: :confused: :confused: :confused: Όποιος δουλεύει σε ναυπηγείο κ λατομείο, είναι άντρας! Όποιος δουλεύει σε γραφείο,όχι?

:confused: :confused: :confused: :confused: Επίσης, η ισότητα , κρίνεται απο τη σωματική δύναμη-διάπλαση του καθενός? Άρα εγώ δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω ισοτητα, γιατί παροτι 1,90 κ 90 κιλά,δουλεύω σε γραφείο σαν τις "γκόμενες"?

:confused: :confused: :confused: :confused: επίσης , ας τις αφήσει η κοινωνία μας,κ η εκκλησία σας να νιώσουν πραγματικά ίσες,κ μετά ας τους επιβληθεί να πάνε φαντάροι για παράδειγμα....

Δημοσ.
:confused: :confused: :confused: :confused: Όποιος δουλεύει σε ναυπηγείο κ λατομείο, είναι άντρας! Όποιος δουλεύει σε γραφείο,όχι?

:confused: :confused: :confused: :confused: Επίσης, η ισότητα , κρίνεται απο τη σωματική δύναμη-διάπλαση του καθενός? Άρα εγώ δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω ισοτητα, γιατί παροτι 1,90 κ 90 κιλά,δουλεύω σε γραφείο σαν τις "γκόμενες"?

:confused: :confused: :confused: :confused: επίσης , ας τις αφήσει η κοινωνία μας,κ η εκκλησία σας να νιώσουν πραγματικά ίσες,κ μετά ας τους επιβληθεί να πάνε φαντάροι για παράδειγμα....

Μπερδεύεσαι φίλε μου... Δεν είπα τίποτα απ'όλα αυτά που λες με λεπτομέριες (δήθεν). Είναι απλά ένα παράδειγμα του ότι δε μπορούμε με τίποτα να βάλουμε στα ίδια standarts (ισότητα το λένε) κανένα διαφορετικό είδος αυτού του πλανήτη. Ούτε τους άντρες με τις γυναίκες και αυτό γιατί απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Οπότε δε μπορεί να ζητάει το γυναικείο φύλλο ισότητα την ώρα που λέει:

"Ααααα βαριά δουλειά αυτή για γυναίκα...απαπα..."

"Εμείς φαντάροι??? Πάτε καλά????"

"Τη γυναίκα ούτε με τριαντάφυλλο δεν τη χτυπάνε!"

κλπ κλπ κλπ...

Άρα, ή εμείς είμαστε μ@λ@κες, ή οι γυναίκες ειναι εξυπνότερες! Διαλέξτε.

Μπορεί εσύ που μας λες οτι δουλεύεις στο γραφείο να δουλέψεις και σε πιο σκληρές δουλειές, ενώ οι γυναίκες όχι...

Σκεφτείτε πρώτα γιατί γράφει κάποιος και μετά απαντήστε του...

Δημοσ.
Μπερδεύεσαι φίλε μου... Δεν είπα τίποτα απ'όλα αυτά που λες με λεπτομέριες (δήθεν). Είναι απλά ένα παράδειγμα του ότι δε μπορούμε με τίποτα να βάλουμε στα ίδια standarts (ισότητα το λένε) κανένα διαφορετικό είδος αυτού του πλανήτη. Ούτε τους άντρες με τις γυναίκες και αυτό γιατί απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ισότητα,είναι σε δικαιώματα,απαιτήσεις,υποχρεώσεις.

οι γυναίκες,δεν είναι διαφορετικό είδος ζώου στον πλανήτη,όπως πχ τα αιλουροειδή,ή τα τρωκτικά. Είναι και αυτή άνθρωπος, κ άρα,πρέπει να έχει τις ίδιες υποχρεώσεις κ τα ίδια δικαιώματα με σένα κ εμένα (όπως αντίστοιχα κ ο κάθε γκέυ,για να μπω εντός θέματος).

Οπότε δε μπορεί να ζητάει το γυναικείο φύλλο ισότητα την ώρα που λέει:

"Ααααα βαριά δουλειά αυτή για γυναίκα...απαπα..."

"Εμείς φαντάροι??? Πάτε καλά????"

"Τη γυναίκα ούτε με τριαντάφυλλο δεν τη χτυπάνε!"

κλπ κλπ κλπ...

1)κατά τη γνώμη μου,το φανταριλίκι πρέπει να καταργηθεί για όλους

2)τη γυναίκα,δεν την χτυπάνε με τριαντάφυλλο.Επίσης, ούτε τον άντρα,ούτε τον γκέυ,ουτε κανέναν.Μπορείς να κάνεις σκουπίδι τον άλλο με τα λόγια. Μόνο αν ο άλλος επιτεθεί βρίσκω λόγο για να τον χτυπήσω. Δε μου έχει συμβεί ποτέ να μου επιτεθεί γυναίκα. Αν σου έχει συμβεί εσένα, καλά έκανες κ τη χτύπησες. Αν όχι, λυπάμαι,αλλά συμφωνώ ότι κακώς τη χτυπάει όποιος το κάνει.

3)βαριά δουλειά,είναι κάτι που έχει απομείνει ως στερεότυπο από προηγούμενες γενιές. Δεν βλέπω γυναίκες να έχουν πρόβλημα με τις βαριές δουλειές πια,αλλά βλέπω αντρες που δεν μπορούν να το αποδεχτούν! (πρόσφατα μάλιστα, είδα κ γυναίκα σε οικοδομή,ενώ είναι γνωστά τα παραδείγματα σε φορτηγά κ νταλίκες,σε λατομεία κλπ).

4)ολα αυτά που λες,δεν τα λέει γενικά το γυναικείο φύλο... τα λένε ίσως κάποιες γυναίκες του κύκλου σου. Αυτο δεν εξομοιώνει όλες τις γυναίκες (κ αντίστοιχα, επειδή ο τσέλιος είναι κραγμένη αδερφή,δε σημαίνει ότι οποιος είναι γκευ,ξεφωνίζει σαν τον τσέλιο).

5)αν δε θεωρείς τη γυναίκα ΙΣΗ με εσένα,γιατί την παντρεύτηκες,ή γιατί σκοπεύεις να την παντρευτείς? Το υπηρετικό προσωπικό κοστίζει φθηνότερα για τις δουλειές του σπιτιού, όποοτε είχες κάβλες θα μπορούσες να πηγαίνεις μπουρδελότσαρκα! Κ θα γλύτωνες κ τη γκρίνια τους κ την κρεβατομουρμούρα!

Άρα, ή εμείς είμαστε μ@λ@κες, ή οι γυναίκες ειναι εξυπνότερες! Διαλέξτε.

λυπάμαι που το λέω,αλλά το 2ο ισχύει σε μεγάλο βαθμό(το 1ο δε θέλω να το παραδεχτώ)... Πόσες οικογένειες -ζευγάρια δεν υπάρχουν, που ο άντρας ΝΟΜΙΖΕΙ ότι κάνει κουμάντο, ενώ η γυναίκα είναι από πίσω από όλα αυτά,σαν μαέστρος σε ορχήστρα,κ τον αφήνει να συνεχίσει να ΝΟΜΙΖΕΙ?

Μπορεί εσύ που μας λες οτι δουλεύεις στο γραφείο να δουλέψεις και σε πιο σκληρές δουλειές, ενώ οι γυναίκες όχι...

μα ουτε εγώ πια,στα 30 μου σχεδόν,αγύμναστος 10 χρόνια, έχω το κουράγιο να δουλέψω σε οικοδομή... (άλλωστε,αν μεγάλωνα ΙΔΙΑ,κ οχι με τα στερεότυπα των γονιών μας,εγώ με μια γυναίκα,κ πηγαίναμε κ οι 2 στα 16 μας στην οικοδομή,κ οι 2 θα τα καταφέρναμε εξίσου καλά. αλλά όταν ο μπαμπάς κ η μαμά,μεγαλώνουν εσένα,ότι πρέπει να μαμήσεις όλον τον κόσμο,κλπ, κ το κοριτσάκι ότι πρέπει να παντρευτεί,εεε, φυσιολογικό δεν είναι να υπάρχει κ μετέπειτα διαφορά?)?

επανέρχομαι ον τόπικ.

τι σημαίνει για εσάς γάμος?

κ γάμος νοείται μόνο το "μυστήριο",ή όπως ορθά λέει ο φίλτατος παρεδώσε,κ το να συζείς με κάποιον/α?

αν εσείς,εννοείται ΚΑΙ το "μυστήριο",εεε, ας δεχθεί η εκκλησία ότι η γυναίκα είναι ίση του άντρα πρώτα, κ μετά της βάζουμε...πιο δύσκολα θέματα (προς το παρών αποτυγχανεί κ στα λεγόμενα...βατά)!

το εννοειται ως συν-ένωση ψυχών? τότε, θα έπρεπε να επιτρέπετε σε όλους.

Για μένα,η ΛΕΞΗ γάμος,δε μου λέει τίποτα,εκτός από μια κοινωνική υποχρέωση.

ΤΟ να ζω όμως με τον άνθρωπο μου ,κάθε στιγμή της ημέρας, σημαίνει πολύ περισσότερα! εγώ επέλεξα τον άνθρωπο της ζωής μου,να τον λένε μόνικα (sorry guys,i must admit it,έπεσα από την πολιορκία της κ συζούμε)! Αν τον λενε μπάμπη όμως για τον διπλανό μου,πάλι τα ίδια θα λέω.

-γιατί θεωρείτε ανώμαλο κάποιον που κάνει κάτι διαφορετικό από εσάς στη σεξουαλική οτυ ζωή?

η μάνα μου,θεωρεί ανώμαλο όποιον άντρα γουστάρει 2 γυναίκες στο κρεβάτι μαζί του! ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ!

πόσοι από εσάς,δεν το έχετε αυτό ως ονείρωξη άλλωστε? οι λεσβίες είναι κατι διαφορετικό από τους που***δες ?εσείς λέτε πως ναι,η αλήθεια είναι πως όχι.

Τι σας ενδιαφέρει αν θα παντρευτεί ο μήτσος τον κώστα, ή η ελένη την αγγελική? Δε θα μείνουν στο σπίτι σας! με την ίδια λογική, εμένα με ενόχλησε ο γάμος βατίδου-κούγια,γιατί ο κούγιας είναι κοντός κ πιο άσχημος από εμένα,άρα θα έπρεπε να απαγορευτεί?

ΥΓ: ο θεός (σας),δεν μίλησε ούτε για πρωκτικό σεξ. Ποιος ανώμαλος εδώ μέσα το κάνει κ το θέλει?

επίσης,είναι ανωμαλία σύμφωνα με τα στερεότυπα,το one night stand, η παρτούζα, το στοματικό,το 69,κλπ κλπ. Καθότι, τα παλιά στερεότυπα, μιλούσαν για έρωτα μετά τον γάμο,για να γονιμοποιούν,κλπ.

Δημοσ.
1)κατά τη γνώμη μου,το φανταριλίκι πρέπει να καταργηθεί για όλους

Α, οκ, κι αν μας την πέσουν οι Χ (Τούρκοι ας πούμε) θα πούμε "ΑΑΑ!!! Όλα κι όλα! Δεν είναι δίκαιο να μας σκοτώσετε! Εμείς δεν πάμε φαντάροι! Είμαστε υπεράνω!!!

2)τη γυναίκα,δεν την χτυπάνε με τριαντάφυλλο.Επίσης, ούτε τον άντρα,ούτε τον γκέυ,ουτε κανέναν.

Σαν παράδειγμα το χρησιμοποίησα, μην πιάνεσαι από τις λέξεις...

3)βαριά δουλειά,είναι κάτι που έχει απομείνει ως στερεότυπο από προηγούμενες γενιές. Δεν βλέπω γυναίκες να έχουν πρόβλημα με τις βαριές δουλειές πια,αλλά βλέπω αντρες που δεν μπορούν να το αποδεχτούν!

Με κάτι ιδέες σαν τις δικές σου μεγαλώνουν οι πιτσιρικάδες και μετά λέμε οτι μας φάγανε τις δουλειές οι Αλβανοί...

5)αν δε θεωρείς τη γυναίκα ΙΣΗ με εσένα,γιατί την παντρεύτηκες,ή γιατί σκοπεύεις να την παντρευτείς?

Γιατί εγώ αγαπητέ μου θεωρώ οτι η γυναίκα έχει τη θέση της και στη ζωή μου και στις δουλειές και στην κοινωνία. Αλλά όχι οτι είναι και το ίδιο πράγμα με τον άντρα. Έκαστος στο είδος του. Για γάμο τι να σου πω, αφού εσύ ο ίδιος το θεωρείς απλά κοινωνική υποχρέωση...

μα ουτε εγώ πια,στα 30 μου σχεδόν,αγύμναστος 10 χρόνια, έχω το κουράγιο να δουλέψω σε οικοδομή...

Επιλογή σου. Δεν είμαστε όλοι έτσι...

Και για να μη συνεχίσω με άλλες τόσες παραθέσεις, μην κρυβόσαστε βρε παιδιά επειδή σας κράζουμε... Παραδεχτείτε αυτό που θέλετε έστω και κρυμένοι πίσω από ένα PC...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου κάθε ομοφυλόφιλος έχει μια ασθένεια που χρειάζεται βοήθεια. Δε θέλει; Καλώς, δεν τον αναγκάζει κανένας. Από κει και έπειτα όμως η υπόλοιπη κοινωνία δεν είναι αναγκασμένη να αποδεχθεί ως φυσιολογικό αυτό που του συμβαίνει. Με τον ίδιο τρόπο που δεν αναγνωρίζω σε κάποιον αγοραφοβικό ότι είναι φυσιολογική η αγοραφοβία του. Τόσο απλά. Τίποτα περισσότερο από αυτό. Δε χρειάζεται να του φερθώ διαφορετικά, ούτε θα του υπαγορεύσω τι θα κάνει.

Οι κοινωνικές αξίες πρέπει να μπαίνουν πάνω από τις ατομικές κατά τη γνώμη μου και αυτές πρέπει να διαφυλάξουμε. Είναι ακριβώς το στοιχείο του ανατολικού πολιτισμού που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους δυτικούς. Ευτυχώς απ' ότι φαίνεται στην Ελλάδα έχουμε ακόμα λίγο από Ανατολή μέσα μας (παρόλο που έχουμε πλέον δυτικοτραφεί).

Δημοσ.

Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους, είμαι υπέρ της νομικής ένωσης αυτών (γάμο) μιας και η Έκκλησια αποκλείεται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Παρ' όλο που στην Εκκλησία υπάρχουν άγιοι οι οποίοι ήταν ζεύγος και υπάρχει και τελετουργικό για τέτοιες ενώσεις.

ωπα ωπα φιλε μου.μπορεις να μου αραδιασεις κανα δυο ΣΟΒΑΡΕΣ πηγες που να αναφερουν αυτο που λες???και οταν λες εκκλησια σε ποια εκκλησια αναφερεσαι???την ορθοδοξη,την αγγλικανικη,την παπικη,την κοπτικη??σε ποια??

επισης το φανταριλικι δεν εχει καμμια σχεση με την κουβεντα πιστευω.αλλα θα απαντησω:

εχει καποιος απο σας επαφες με τουρκια η στρατιωτικους στην ελλαδα,η ασχολειται καθολου με το αιγαιο και τα εθνικα?αν ναι,θα καταλαβει αυτα που λεω.αν οχι ας ακουσει.το να μιλαμε για καταργηση του στρατου (η ακομα και της στρατιωτικης θητειας) ειναι ενα ονειρο καλοκαιρινης νυχτος αναμεσα σε συννεφακια και λουλουδακια.οι Τουρκοι ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμη μπορουν να κανουν το ντου τους και τοτε δεν θα υπαρχουν Μεσολογγια και Αλαμάνες.τοτε δεν θα υπαρχει ουτε ΝΑΤΟ,ουτε ΕΕ,ουτε Αμερικανοι (αντε...Κινεζοι) μας προστατεψουν απλουστατα γιατι αυτο που βλεπουμε ειναι οτι απλα..δεν τους νοιαζει.ποτε δεν κοιταζαν τα συμφεροντα της Ελλαδας και λογικο ειναι να μην τα κοιταξουν και τωρα.Η γεωγραφικη θεση λοιπον της Ελλαδας και ο απειλητικος (μην ακουσω καμμια μπουρδα γι'αυτο!) γειτονας επιβαλουν τη ΜΗ αποστρατικοποιηση της.μην εθελοτυφλουμε

Δημοσ.

Εγώ πάλι απλώς θα ήθελα να πω ότι το ποστ του reader86 είναι το πιο καλογραμμένο, τεκμηριωμένο, μετριοπαθές και εν γένει σοβαρό ποστ που διάβασα εδώ και καιρό στο μπλα μπλα.

Και όχι, δεν είμαι ομοφυλόφυλος άνδρας.

Επίσης συμφωνώ (ως συνήθως) σε γενικές γραμμές με τον andreaslam, εκτός ίσως από το "κοινωνική υποχρέωση".

Δημοσ.
εγω το ειπα αλλα επεσα και εγω στην παγιδα να ποσταρω τρεις φορες.

εδω ο κοσμος καιγεται ...........

Ναι καίγεται ο κόσμος, ας ασχοληθούμε με κάποιο πιο σοβαρό... Για να δούμε λοιπόν με τι άλλα "σοβαρά" θέματα ασχολούνται οι insomniacs.

Λιακόπουλος...

BMW compact ή 116?

Service αυτοκινητων

E.v.p.

Διοίκηση Επιχειρήσεων- Άσκηση προς επίλυση

παναγιωτης χατζηστεφανου?

MotoGP (Season2007)

Αναγκη Για Αιμα,αν Μπορειτε Βοηθηστε (αυτό και αν είναι... το παιδί έχει βγει εδώ και 8 μήνες από το νοσοκομείο).

Πολλά σοβαρά θέματα ρε παιδιά... Ασήκωτη έχει γίνει η σοβαρότητα εδώ μέσα.

Α και που είστε, για όσους νομίζεται ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων είναι "ανώμαλες". Πώς ορίζεται το "ανώμαλο"; Γιατί αν το πάρουμε τελείως φιλοσοφικώς τότε οιαδήποτε πράξη που δεν έχει σκοπό την τεκνοποίηση είναι ανώμαλη, αφού και το 99,9999999999% (εκτός των ανθρώπων και των δελφινιών δηλαδή) των ζώων για τεκνοποίηση το κάνει και μόνο όταν είναι καιρός ζευγαρώματος. Και όταν λέω τεκνοποίηση εννοείται κατά φύση, άρα όσοι και όσες το έχουνε κάνει παρά φύση είναι και αυτοί "ανώμαλοι". Κοίταξε που θα βγούμε όλοι ανωμαλάρες εδώ μέσα σε λίγο :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...