Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ που με παρέπεμψες στις οδηγίες του Dedalos91. Κάτι τελευταίο. Στο 3ο βήμα ο Dedalos91, γράφει: "...3) Σύνδεση στο 2ο email

> ανοίγω το εισερχόμενο μήνυμα του request payment

> επιλέγω πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (δεύτερη επιλογή κάτω, δεν επιλέγω να πληρώσω με paypal.....υπόψιν πως είμαι κάποιος άλλος διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που ζητάει χρήματα), η κάρτα μπορεί να είναι και συνδεδεμένη με τον λογαριασμό paypal που ζητάει λεφτά (δεν ξέρω πως αλλά γίνεται)

> στα στοιχεία επικοινωνίας / email της κάρτας που πληρώνει δίνω ένα 3ο email δικό μου (με ψεύτικα στοιχεία ή κάποιο email στο οποίο έχω πρόσβαση αν θέλω να δω το ενημερωτικό μήνυμα), σε αυτό θα μου έρθει ενημέρωση για την συναλλαγή"

Σ αυτό το σημείο, εκτός απ το 3ο δικό μου εμαιλ, θα βάλω δηλαδή και ψεύτικα (δηλ. στην τύχη) στοιχεία/νούμερα σε: card number, expiration date, CSC, payment types, address, telephone ??

(Δοκίμασα βάζοντας μόνο το 3ο εμαιλ και μου έβγαλε σφάλμα επειδή όλα τα παραπάνω ήταν κενά πεδία)

Κανονικά στοιχεία θα βάλεις αφού απο εκεί θα τραβήξει τα λεφτά. Να έχεις υπόψη σου πάντως εκτός της προμήθειας που θα κρατήσει, οτι ενδέχεται να στα δεσμεύσει για 21 μέρες γιατί φαίνεται ως πώληση.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανονικά στοιχεία θα βάλεις αφού απο εκεί θα τραβήξει τα λεφτά. Να έχεις υπόψη σου πάντως εκτός της προμήθειας που θα κρατήσει, οτι ενδέχεται να στα δεσμεύσει για 21 μέρες γιατί φαίνεται ως πώληση.

Αρα, βάζω τα αληθινά στοιχεία υπαρκτής χρεωστικής μου κάρτας (η οποία είναι συνδεδεμένη με λογ/σμό που έχει το ποσό που θέλω να μεταφερθεί), αλλά στο πεδίο Ονομα και Επιθετο θα βάλω ψεύτικα για να μην φανεί το ίδιο όνομα που έχω τον paypal λογ/σμο μου;

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεις αν γινεται να πληρωσω μια φορα τα εξοδα αποστολης για προιοντα απο τον ιδιο πωλητη? Για παραδειγμα θελω να παρω video games απο εναν seller, αλλα οταν τα βαζω στο καλαθι μου βγαζει postage για το καθε ενα απο αυτα.

Δημοσ.

Ναι φυσικά...στείλτου μήνυμα ότι θες "μοναδική αποστολή" και θα σου στείλει αυτός συγκεντρωτικό λογαριασμό με όλα τα  αντικείμενα και ένα έξοδο αποστολής.

• Like 1
Δημοσ.

Πφφ... Μου λεει οτι δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι του γιατι δεχεται εναν μεγαλο αριθμο απο μαιλς. Περιεργο το ebay ρε παιδια. Καποια πραγματα που τα θεωρω αυτονοητα δεν ειναι στο ebay.

Δημοσ.

Σοβαρα?Πρώτη φορά το ακούω αυτό...έτυχες σε περίπτωση μάλλον...

Πως πας να επικοινωνήσεις μαζί του?Βάλε ένα απ τα αντικείμενα στο "myebay" σου και μετά εκεί στο list δεξια που είναι τ όνομα του σου λέει contact the seller..και μάλιστα συνήθως έχει και απαντήσεις ήδη απαντημένες πχ για συνδιασμένη αποστολή αντικειμένων με ένα εξοδο....

post-88990-0-45852300-1464979243_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Πφφ... Μου λεει οτι δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι του γιατι δεχεται εναν μεγαλο αριθμο απο μαιλς. Περιεργο το ebay ρε παιδια. Καποια πραγματα που τα θεωρω αυτονοητα δεν ειναι στο ebay.

Δωσε ενα link

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα να στειλω μεσω της σελιδας του seller και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα. Το εκανα οπως ειπε ο φιλος cosmos και ολα ενταξει. Εχετε να προτεινετε κανα καλο seller για βιντεο παιχνιδια?

Δημοσ.

Για να φορτίσεις το Balance του PayPal με χρήματα υπάρχουν 2 τρόποι:

1) Με τη μέθοδο "Request Money" ....

2) Με αποστολή εμβάσματος από τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο PayPal, μέ κόστος 1 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού. Οπότε, γι' αυτή την περίπτωση χρειάζεται να προσθέσεις λογαριασμό στο PayPal (IBAN), αλλά αυτό δεν γίνεται αυτόματα. Είτε θα πρέπει να τους στείλεις μήνυμα με το IBAN σου για να το προσθέσουν (μέσα από το Resolution Center), είτε να τους πάρεις τηλ. στην Ιρλανδία (για πιο άμεσα).

Αν στείλω έμβασμα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό ξέρουμε σε πόσο χρόνο θα μπουν στο balance ;

• Like 1
Δημοσ.

Αν στείλω έμβασμα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό ξέρουμε σε πόσο χρόνο θα μπουν στο balance ;

Τριτη βραδυ , αντε πρωι Τεταρτης θα ειναι στο PP(balance)

• Like 1
Δημοσ.

Το έμβασμα εντός χωρών SEPA χρειάζεται 1-2 εργάσιμες μέρες.

Το PayPal συνεργάζεται με τη Deutsche Bank και ως εκ τούτου είναι εντός χωρών SEPA, αλλά ενδέχεται να χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να αντιστοιχίσουν τα λεφτά με το λογαριασμό σου, οπότε να υπολογίζεις στις 2-3 εργάσιμες μέρες για κάθε έμβασμα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω καιρο να παρακολουθησω για το τι γινεται γενικοτερα με αγορες απο εξωτερικο και ειδικοτερο απο ebay! Για να αγορασουμε μεσο ebay ισχυει ακομα οτι πρεπει να εχουμε paypal balance.?

Δημοσ.

Μια παρενθεση ,τον τελευταιο καιρο αγοραζω απο aliexpress , το πολυ σε 14 μερες εχω το προιον, απο ebay γιατι κανουν εως και 40 μερες να φτασουν ; οι αποστολες γινονται απο Κινα μερια ,παραξενο μου φαινεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...