makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το ίδιο ερώτημα σε περισσότερα από ένα νήματα, δεν σε βοηθάει. 1
Blacktan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 28/5/2018 στις 9:48 ΠΜ, Blacktan είπε Παρηγγειλα απο Αγγλια και ο πωλητης στελνει μεσω ebay.co.uk global shipping program. Ξερει κανεις συνηθως ποσες μερες κανει και ποια μεταφορικη εν ελλαδι παραδιδει ? Απανταω στον εαυτο μου γιατι μολις ξεμπερδεψα με αυτο και για το καλο της κοινοτητας να υπαρχει απαντηση καταγεγραμμενη.. 10-12 μερες μεσολαβησαν απο πληρωμη σε παραδοση μεσω του ebay global shipping program για αγορα απο Αγγλια. Παραδοση απο UPS . 1
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το ebay αυτές τις μέρες; Ενώ έχω αγοράσει από amazon στο ebay μου εμφανίζει αυτό Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option.
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το ebay αυτές τις μέρες; Ενώ έχω αγοράσει από amazon στο ebay μου εμφανίζει αυτό Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option. Μήπως ο πωλητής στο ebay είναι αποκλεισμένος λόγω CC; Δηλαδή είναι καταχωρημένος σαν πωλητής ειδών που απαγορεύονται λόγω CC;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Καλησπέρα, έχει κανείς θέμα με το ebay αυτές τις μέρες; Ενώ έχω αγοράσει από amazon στο ebay μου εμφανίζει αυτό Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options: Check out with another PayPal method, like the one we're showing now. Select a different payment option. O πωλητής από τον οποίο προσπαθείς να αγοράσεις ανήκει στα capital control Με την προϋπόθεση ότι η κάρτα σου έχει μέσα λεφτά
scyther666 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ίδιο συνέβει και σε εμένα πριν λίγες μέρες... έπεσα σε πωλητή που μας είναι αποκλεισμένος λόγω CC. Του εξήγησα την κατάσταση, του έστειλα links απο ελληνικες τραπεζες για να του αποδείξω τα λεγόμενα μου, και δεν λέει να μου αποδεσμεύσει την συναλλαγή, γιατί νομίζει οτι θα χρεωθει με ebay fees. Δυό βδομάδες τώρα παλεύω να τον κάνω να την ακυρώσει, επικοινώνησα και με το ebay και του εστειλα σαν αποδεικτικό το email τους που έλεγε οτι θα του επιστραφουν τα ebay fees, αν κανει cancel, αλλά ο τύπος δεν λέει να το ακυρώσει. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από scyther666
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Σήμερα συνέβη κατι το περίεργο... Υποτίθεται πως έστειλα καμμια 20ριά PM σε διαφορους πωλητές με το ιδιο κείμενο. Φυσικα δεν εχω κανει κατι τετοιο επουδενι. Κάποιος ιός;
tososda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Σας εχει τύχει να μην έρχονται πακέτα τελευταία η απλα έτυχε.απο Αγγλία δεν μ ήρθαν ενα κουτί μπαταρίες και κάτι ακρυλικά χρώματα.μπορει να φάγανε πακέτο λογω του τι ειναι;δεν μ ηρθε κάποια ειδοποίηση ,λετζιτ πωλητές
turbat0s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, tososda είπε Σας εχει τύχει να μην έρχονται πακέτα τελευταία η απλα έτυχε.απο Αγγλία δεν μ ήρθαν ενα κουτί μπαταρίες και κάτι ακρυλικά χρώματα.μπορει να φάγανε πακέτο λογω του τι ειναι;δεν μ ηρθε κάποια ειδοποίηση ,λετζιτ πωλητές Το tracking number τί λέει?
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Τα τελευταία νέα για τα ΕΛΤΑ είναι απογοητευτικά
nikx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλημερα μια ερωτηση για κατι που μου χει ξανασυμβει,αγορασα ενα προιον απο Πολωνια και τα μτφ πριν το buy it now ηταν στα 16.34 και μετα το buy it now στο ποσο που πρεπει να πληρωσω τα μτφ δειχνουν 21 ευρω. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Καποια αλλη φορα που μου ειχε ξανασυμβει και ειχα ρωτησει μου ειχε απαντησει ο πωλητης οτι δεν εχει ελεγχο στο τι βγαζει τελικο ποσο στα μεταφορικα. Και κατι τελευταιο η Πολωνια απο οτι κοιταξα ειναι στην ΕΕ ,σωστα; Το ποσο βγαινει τελικη στα 40 ευρω.. Ευχαριστω.
Votritis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 μου ερχεται συχνά μειλ απο ebay "need help signing into eBay?" ........We noticed that you might be having some trouble logging into your eBay account. No worries. Let's get you up and running. Τι παίζει ? κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου ?.....παιρνει κανεις τετοια μειλ?
FKLDS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 1/7/2018 στις 6:48 ΜΜ, Votritis είπε μου ερχεται συχνά μειλ απο ebay "need help signing into eBay?" ........We noticed that you might be having some trouble logging into your eBay account. No worries. Let's get you up and running. Τι παίζει ? κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου ?.....παιρνει κανεις τετοια μειλ? Το ίδιο μέιλ λαμβανα και γω πριν κανένα χρόνο. Ενώ άλλαξα τα στοιχεία του λογαριασμού, συνέχισα να το λαμβάνω. Τελικά επικοινώνησα με ebay, ουσιαστικά μου είπαν πως ειναι αυτοματοποιημένο μειλ διαδικασίας ελέγχου της ασφάλειας του λογαριασμού. Κάπου εκεί έληξε το θεμα.
hpdra Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) -άκυρο , συγγνωμη- Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από hpdra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα