Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/10/2020 στις 6:53 ΜΜ, jim_p είπε

Επειδη ειδα την taskbar που εχει μονο εικονιδια και ζηλεψα, ξερει κανεις πως μπορω να πετυχω το ιδιο αποτελεσμα σε lxpanel? Εβαλα το lxpanel ολοκληρο να εχει υψος 48px, τα εικονιδια του 48px μεγεθος και το καθε κουμπι της task bar (window list) να εχει πλατος 48px, αλλα παρολα αυτα τα εικονιδια δεν κεντραρονται στο "κουτακι" τους. Υπαρχει εμφανες κενο δεξια απο το καθενα

2020-10-22-185018_1280x1024_scrot.png

Ειναι κανεις με lxqt να τσεκαρει αν γινεται αυτο^ με το lxqt-panel? Θα το εβαζα να το τσεκαρω μονος μου, αλλα τραβαει ολο το lxqt desktop :P

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jim_p είπε

Ειναι κανεις με lxqt να τσεκαρει αν γινεται αυτο^ με το lxqt-panel? Θα το εβαζα να το τσεκαρω μονος μου, αλλα τραβαει ολο το lxqt desktop :P

Λοιπον , ακου να δεις τι γινεται σε lubuntu 20.10 :) Δες τις φωτος που εχω παρακατω. Ειναι με τις ρυθμισεις σου. 48/48/48. Πρωταγωνιστης το εικονιδιο του τερματικου , το οποιο εχω κανει hightlight.
spacer.png

spacer.png

Στην πρωτη φωτο λοιπον βλεπουμε οτι το εικονιδιο ειναι κεντραρισμενο. Αν θελουμε να το ψειρισουμε πολυ αντε να φευγει απειροελαχιστα προς τα αριστερα.
Στην δευτερη φωτο το εικονιδιο του τερματικου δεξια ( taskbar / windows list ) δειχνει οτι εχει ξεφυγει ξεκαθαρα προς τα δεξια.

Αφου τελειωσα τα σκρινσοτς , επαιξα λιγο με την taskbar. Διαπιστωσα οτι αν παω στις ρυθμισεις της (task manager το λεει στα widgets) και επιλεξω "Button style : icon only" , απο το "icon and text" που ηταν πριν , το εικονιδιο της taskbar/windows list , το εικονιδιο στα δεξια στο 2ο σκρινσοτ δηλ ερχεται και κεντραρεται ΑΠΟΛΥΤΑ!

Αυτα τα ολιγα :) 

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη εξω βρεχει και μεσα εχει βαρεμαρα ειπα να δημιουργησω. Καθισα και εφτιαξα δικη μου διανομη απο το μηδεν , compile-αρα το xfce4 και ολα τα απαραιτητα για το σκρινσοτ εργαλεια και εφαρμογες , της εφτιαξα και δικο της λογοτυπο και ιδου :

Spoiler

spacer.png

Ελπιζω να μην ψαρωσατε . Archlinux + xfce4 + πολυ κοπο για ρυθμισεις , μιας και ειναι νεα εγκατασταση στο χρεπομηχανημα μου.
Δεν ειμαστε ολοι μικροι Θεοι σαν τον Terry , να φτιαχνουμε δικα μας λειτουργικα :)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

Πόση ώρα σου πήρε το compile αν επιτρέπεται ;

38 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ελπιζω να μην ψαρωσατε . Archlinux + xfce4

Ειπα .. μ-η-ν  ψ-α-ρ-ω-ν-ε-τ-ε :) Τιποτα δεν εγινε compile ... αντε κανα δυο plugins στην μπαρα κατω. Γρηγορα compiles. Το μηχανημα ειναι διπυρηνο στα 1.3GHz. Η σκεψη του να κανεις κατι compile σε αυτο ειναι απαγορευτικη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ειπα .. μ-η-ν  ψ-α-ρ-ω-ν-ε-τ-ε :) Τιποτα δεν εγινε compile ... αντε κανα δυο plugins στην μπαρα κατω. Γρηγορα compiles. Το μηχανημα ειναι διπυρηνο στα 1.3GHz. Η σκεψη του να κανεις κατι compile σε αυτο ειναι απαγορευτικη.

Εσύ και o Luke στην Florida, με Tiling WM το έχεις ;

Ώρα να πάρεις έναν Ryzen pro.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nick0lis είπε

με Tiling WM το έχεις ;

51 λεπτά πριν, mphxths είπε

Archlinux + xfce4

Σε θελω λιγο πιο συγκεντρωμενο :) 

Αυτο ειναι το 2ο μηχανημα , σαπιο για δοκιμες. Το κυριο μηχανημα ειναι πιο τουμπανο και πολυ πιθανο να γερασουμε μαζι , μιας και δεν υπαρχει σαλιο για οτιδηποτε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Σε θελω λιγο πιο συγκεντρωμενο :) 

Αυτο ειναι το 2ο μηχανημα , σαπιο για δοκιμες. Το κυριο μηχανημα ειναι πιο τουμπανο και πολυ πιθανο να γερασουμε μαζι , μιας και δεν υπαρχει σαλιο για οτιδηποτε...

Υπερβολές, δεν υπάρχει σάλιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4744-77 είπε

πεταξα τα Windows και σωθηκα...

Εγω βλεπω εναν δισκο που λεγεται Windows και ενα KDE που μοιαζει με windows. Τι ακριβως πεταξες ? :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεο void Linux κάθως ήρθε νεος σκληρός δίσκος ssd να το φιλοξενήσει και έτσι το παλιό goodbye.

Ούτε 300mb ram ???

Void XFCE αφού... και σε μια πρόχειρη σύγκριση με το manjaro που έβαλα σε laptop φίλου βλέπω και καλύτερη ταχύτητα γενικώς. Runit αφού!

Θα μου πήρε δε θα μου πήρε ένα τέταρτο να το στήσω.

Screenshot_2020-10-29_23-34-20.png

Επεξ/σία από rhtoras
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, rhtoras είπε

και σε μια πρόχειρη σύγκριση με το manjaro που έβαλα σε laptop φίλου βλέπω και καλύτερη ταχύτητα γενικώς

Με τα ίδια specs το laptop του φίλου; Ειδάλλως δεν έχει νόημα.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Παρακαλούμε μην ταΐζετε τα τρολ, έχουν φαΐ στη σπηλιά τους :P

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, becoming_I είπε

Σχεδόν ναι... Του φίλου έχει και 1024 MiB παραπάνω. Εμένα είναι το lenovo thinkcentre m58e 7259 με 3gb ram αντί για 2 που ειχε. Του φίλου είναι το dell latitude e6400 με 4gb ram.

Και τα δύο είναι core2duo εμένα στα 2.6ghz του φίλου στα 2,53ghz.

Με λίγα λόγια το void xfce είναι όντως ταχύτερο από το manjaro xfce στα δύο pc που συνέκρινα. Δε μιλάμε καν για διαφορά στη χρήση ram, boot times κλπ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rhtoras είπε

Με λίγα λόγια το void xfce είναι όντως ταχύτερο από το manjaro xfce στα δύο pc που συνέκρινα. Δε μιλάμε καν για διαφορά στη χρήση ram, boot times κλπ 

Με λιγα λογια , το Artix που ειναι ? Το σουταρες ? Γιατι στο τσακ ημουν να το περασω και να με διδαξεις πραγματα..τωρα μου κατεστρεψες τα πλανα μου.

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...