Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edit: Ναι το autoclicker είναι για το idle. Επίσης ferrets είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσεις γιατί τις περισσότερες φορές καταστρέφουν το pillar -.- Όπως και να χει τα ξεχνάμε αυτά πλέον :|

Όχι αν κάτσεις αρκετά μακριά.

Κοιτάχτε τι βρήκα. Χριστάρας στο twitch με απίστευτη Ελληνικούρα προφορά!

http://www.twitch.tv/christarastv

λιώνω καθίστε και δείτε έστω για λίγο! (επίσης έχει απίστευτο gear)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι αν κάτσεις αρκετά μακριά.

Κοιτάχτε τι βρήκα. Χριστάρας στο twitch με απίστευτη Ελληνικούρα προφορά!

http://www.twitch.tv/christarastv

λιώνω καθίστε και δείτε έστω για λίγο! (επίσης έχει απίστευτο gear)

hahahahahah

Ελληνάρας ftw. Πόσα € να έχει δώσει σε gold farmers άραγε; :P

Δημοσ.

2,5 sec butcher. Np.

Που λές αν φτάσεις τα 200k (με ένα ανθρώπινο real dps όμως όχι όλο crit dmg) τότε φαρμάρεις εύκολα και τα υπόλοιπα 100k που έχει.

Ο συγκεκριμένος επένδυσε σε crit dmg/att speed. 100million λέει πάνω κάτω έχει το gear του (μόλις το είπε). Αυτό σε gold terms είναι κάνα 500ρι ευρώ αν σκεφτείς οτι πολλά τα έχει βρεί/φαρμάρει/πουλήσει και ο ίδιος.

Btw τώρα θα κάνει 5stack pony lvl οπότε όποιος θέλει μπορεί να δεί τι παίζει με τα drops.

Δημοσ.
με 3κ armor και 20κ damage το Inferno ειναι τραγικα δυσκολο ακομα κι απο ACT 1. ουτε τα ζομπι στην αρχη δε φαρμαρωνται

καλός τον

Δημοσ.

2,5 sec butcher. Np.

Που λές αν φτάσεις τα 200k (με ένα ανθρώπινο real dps όμως όχι όλο crit dmg) τότε φαρμάρεις εύκολα και τα υπόλοιπα 100k που έχει.

Ο συγκεκριμένος επένδυσε σε crit dmg/att speed. 100million λέει πάνω κάτω έχει το gear του (μόλις το είπε). Αυτό σε gold terms είναι κάνα 500ρι ευρώ αν σκεφτείς οτι πολλά τα έχει βρεί/φαρμάρει/πουλήσει και ο ίδιος.

Btw τώρα θα κάνει 5stack pony lvl οπότε όποιος θέλει μπορεί να δεί τι παίζει με τα drops.

Τι εννοείς ανθρώπινο gear ρε συ; Ο μόνος δρόμος είναι cirt dmg/attspeed, άλλα αν είχαμε και εμείς 3 σετ από Natalya's & Andariel's θα φτάναμε τόσο

Δημοσ.

Yup. Απο ότι φαίνεται ο τύπος έχει λιώσει ah ή έχει αγοράσει g δεν εξηγείται αλλιώς να περνάει δίπλα απο τα 1000ρικα και να μην κάνει ένα βήμα να τα σηκώσει.

Πάντως και αυτός επιβεβαίωσε το πόσο σκατένιο είναι το pony lvl ακόμα και με 5stacks και mf.

Πλέον πραγματικά δεν ξέρω τί και που να φαρμάρω.

Act3-4 τα drop είναι γελοία. Τα 2 καλύτερα drop που είχα μέχρι σήμερα ήταν κάτι set items απο αρχές act 2 και μάλιστα απο σκελετό μέσα σε ένα τυχαίο βαρέλι. Ούτε stacks, ούτε bosses ούτε rares, ούτε τπτ...

Για drops δε το συζητάω... Για κάνα καλό item μήπως κάτσει κάνα gold και πάρω καμια ευκαιρία απο το ah :|

Δημοσ.

αυτος ο skeleton king στο Inferno με ενα hit (απο τα καλα του) με τελειωνει... μου εφυγε ο τακος να τον φαω. στο AH εν τω μεταξυ δεν υπαρχει αντικειμενο φθηνοτερο απο 200κ

Δημοσ.

αυτος ο skeleton king στο Inferno με ενα hit (απο τα καλα του) με τελειωνει... μου εφυγε ο τακος να τον φαω. στο AH εν τω μεταξυ δεν υπαρχει αντικειμενο φθηνοτερο απο 200κ

Πλάκα κάνεις μωρέ; Τι αντικείμενο θες να δω αν έχω να σου δώσω κανένα μπας και helpαριστείς στο early inferno

Δημοσ.

Low-mid tier items στ ah για inferno γίνεται χαμός!

Προχθές βρήκα κίτρινη torso armor καλύτερη από τη legendary που είχα με 7000.

Προφανώς υπάρχουν farmer που απλά ξεφορτώνονται items όσο όσο...

Δημοσ.

Τι αντικειμενα εχετε φθηνοτερα δηλαδη; Δε βρισκω με τιποτα. Εχω ας πουμε ενα σπαθι με 800 κατι dps και δε βρισκω καλυτερο στα 200κ. Θα ποσταρω αυριο τον χαρακτηρα μου να μου πειτε

Δημοσ.

Ε ναι τα σπαθιά τσιμπάνε

πάντως για 1Η σπαθί με 800dps παίρνεις με 700κ

χθες που κοίταγα και γω τόσο έβρισκα

και με 100 vitality λόγo tank)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...