Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προς αδέλφια dh.... εάν είχατε έως 17-18m τι όπλο θα αγοράζατε απο το ah? (έχει κάτι φοβερά και με 10 και με 15-17m γι αυτό ρωτάω την άποψη σας)

Κάτι με Crit Damage + Socket και φυσικά κοντα στα 1200 dps.

Αν δεν είχε σε αυτά τα gold θα μάζευα κ αλλα :P

Δημοσ.

Κάτι με Crit Damage + Socket και φυσικά κοντα στα 1200 dps.

Αν δεν είχε σε αυτά τα gold θα μάζευα κ αλλα :P

ότι είπε το παλικάρι από πάνω

Δημοσ.

Κοίτα τώρα το θέμα είναι ότι δεν θέλω να σου προτείνω να κρατήσεις τα gold πολύ καιρό γιατί έτσι και μπεί το RMAH και γίνει πανικός από τους gold farmers παίζει να χάσει αξία το gold και έτσι να ήταν πιο συμφέρον να αγόραζες κάτι τώρα...

But i dunno.

Δημοσ.

Κοίτα τώρα το θέμα είναι ότι δεν θέλω να σου προτείνω να κρατήσεις τα gold πολύ καιρό γιατί έτσι και μπεί το RMAH και γίνει πανικός από τους gold farmers παίζει να χάσει αξία το gold και έτσι να ήταν πιο συμφέρον να αγόραζες κάτι τώρα...

But i dunno.

αυτό σκέφτομαι και εγώ και φοβάμαι ότι και τα 15-20m που έχω βλέπω να γίνονται πετσετάκια

Δημοσ.

ερωτηση. γιατι πριν το gold find εχει +Χ%, ενω πριν απο το magic find απλα Χ%?

κανεις?

Ακομα, υπαρχει εστω κι ενας που παιζει σοβαρα hardcore? επαιζα κανονικα και ξαφνικα μου το παει 2500 latency και φυσικα χανω!

Αρκετα καλο φαρμιν πιστευω, σε 45' 120κ

Δημοσ.

Ποοοολυ ξυλο στο act2/inferno σε σημειο να κατανταει ασυμφορο...επειδη δεν παρακολουθω τα κολπα...που παιζει καλο φαρμινγκ μεχρι ΚΑΙ act1/inferno μπας και ανεβασω λιγο ακομα dps..?

Δημοσ.

Ποοοολυ ξυλο στο act2/inferno σε σημειο να κατανταει ασυμφορο...επειδη δεν παρακολουθω τα κολπα...που παιζει καλο φαρμινγκ μεχρι ΚΑΙ act1/inferno μπας και ανεβασω λιγο ακομα dps..?

ποσα θες να βγαζεις και με τι gear?

Δημοσ.

ποσα θες να βγαζεις και με τι gear?

τι ερωτηση ειναι αυτη ? οσα περισσοτερα , σε οσο λιγοτερο χρονο...

το με τι gear ..δεν το καταλαβα...

Δημοσ.

βρε ναι ! απλα εγω το μονο μερος που ξερω και φαρμαρω με το καταλληλο Gear με πολυ magic and gold find, θα σου δωσει περιπου 140κ την ωρα. κανεις 2-3 Missions σερι ξεκινωντας απο ta war machines ACT 3 hell

Δημοσ.

εγω με τον μονκ μου γτ βγαζω 240κ την ωρα στο ιδιο σημειο που πας και εσυ αλλα στο Nighmare?? oO βεβαια εχω και 200% gold find unbuff, αλλα και παλι λιγο μου φαινεται το 140κ..

Δημοσ.
εγω με τον μονκ μου γτ βγαζω 240κ την ωρα στο ιδιο σημειο που πας και εσυ αλλα στο Nighmare?? oO βεβαια εχω και 200% gold find unbuff' date=' αλλα και παλι λιγο μου φαινεται το 140κ..[/quote']

Εχω 220 gold find σκετο και καμια 80αρια magic. Πως γινεται αυτο που λες; Κανεις κατι συγκεκριμενο; Δε μου φαινεται λογικο αυτο που λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...