Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόλις έστησα το battle.net με SMS Protect, Authenticator, Paypal σε Debit Card και είμαστε έτοιμοι για το RMAH... Να δούμε θα βγάλουμε κανα φράγκο στην Ελλάδα της κρίσης;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει παιξει κανεις και wizard και demon hunter μεχρι και ACT 2 τουλαχιστον? ειναι λογικο να μου φαινεται ο dh πολυ πιο ευαλωτος?

Δημοσ.

O dh πεθαίνει και με που τον κοιτάν τα mobs. Να το συνηθίσεις αυτό έχεις να ρίξει πολύ κάσα ιδιαίτερα αν δεν παίζεις καλά το ss σου. Ο wiz έχει το absorb damage και γενικά καμία σχέση...

Δημοσ.

τι ειναι τα ss? με το terminology δεν τα παω και πολυ καλα! σε τι υπερεχει του wizard ομως? ακουω πολλους που τον εχουν σαν τον πιο ευκολο χαρακτηρα για να παιξεις. χωρις να εχω εμπειρια πανω του βλεπω οτι

1) μικρη επιλογη οπλων

2) πεθαινει πολυ πολυ ευκολα

3) δεν εχει καθολου melee

4) στην αρχη εχει οκ dps αλλα οχι εξαιρετικο

Δημοσ.

Βγάζει μάλλον το περισσότερο dps στο παιχνίδι με καλό gear (κρατάω μικρό καλάθι για συγκεκριμένα wizard builds) και έχει το smoke screen που μπορεί να τον ξελασπώσει 2-3 φορές σε ένα fight... αλλα αυτό είναι. Τέλος τέρμα.

Μετά αν δεν προσέχεις ψοφάς σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ιδιαίτερα αν παίζεις και κάνεις progress μόνος σου, θέλεις dodge/micro/traps/hits κτλ να είναι perfect γιατί πολύ απλά θα είσαι μονίμος πτώμα αν δεν το κάνεις αυτό και θα το παρατήσεις. Αν κάποιος αμφιβάλλει ας πάμε ένα act 3 στο bridge of corsick να δούμε πόσα δευτερόλεπτα θα ζήσει όταν τον zergάρουν spearmen και κωλοδάχτυλοι (tm paularas).

Αν παίζεις με άλλους τότε μπορείς απλά να κάνεις burst/τάφος/burst/τάφος αλλα προσωπικά το βρίσκω βαρετό και ανούσιο.

Παρένθεση: Δεν είναι εύκολος χαρακτήρας να τον παίξεις. Είναι εύκολος χαρακτήρας (λένε) να ντυθείς και να προχωρήσεις στο game (πάντα με άπειρη κάσα)

Δημοσ.

Doug, στο walkthrough με τον wiz, στα shortcut το ακριβώς έχεις;

Μόλις έφτασα level 30 και έχω energy armor, blizzard, diamond skin (prism rune), archon.

Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app

Δημοσ.

Doug, στο walkthrough με τον wiz, στα shortcut το ακριβώς έχεις;

Μόλις έφτασα level 30 και έχω energy armor, blizzard, diamond skin (prism rune), archon.

Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app

δεν καταλαβαινω τι εννοεις walkthrough, αλλα ετσι τον εχω τον wizard

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WiXSOm!YUX!ccaZcc

Δημοσ.

υπαρχει και άλλη 1 στρατηγική εκτός απο αυτήν του klainmaingr αλλά δεν θέλω να την αποκαλύψω ακόμα... απλά 1 θα πω... περιλαμβάνει τον thresh μέσα.... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ;)

Δημοσ.

Θελω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα να φτιαχτω για inferno και θα ηθελα συμβουλες...

Ειμαι level 55 barb hell act 2 με τα εξης stats: (unbuffed)

48K hp

5800 armor

6400 Damage

100 resist to all

Παθητικα nerves of steel - Tough as nails - Insipring Presence (το τελευταιο προσφερει κυριως λογω του μεγαλου hp pool)

Παιζω με dual weild απο την αρχη του παιχνιδιου.

Και το Build μου για την ωρα.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WeYSVk!bVX!aZZZca

Φυσικα περιμενω να φτασω 60 ωστε να εχω ολες τις επιλογες διαθεσιμες.

Η μεχρι τωρα λογικη μου ηταν για καθε item priority σε 130 strength min / 100 vitality min και καποιο resisτ

Φανταζομαι οτι θα μου πειτε οτι τα resist μου ειναι πολυ χαμηλα. Μολις τελειωσω το hell θα αρχισω το φαρμαρισμα για gold ωστε να προσθεσω και τον παραγοντα resist to all για ολο το gear στην παραπανω λογικη.

Η μεγαλη μου απορια ειναι σχετικα με τα 2h οπλα. Τα 2χ1 hand προσφερουν δυνατοτητα για περισσοτερα stats με ενα bonus 15% speed atack αλλα τα 2h περισσοτερο damage.

Συνολικα ομως τι συμφερει περισσοτερο? Και τι επιδραση εχει η καθε μια επιλογη στα fury spenders attacks?

Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσθεκτη

Δημοσ.

Δοκίμασε κάτι τετοιο --> http://us.battle.net...VkYP!bVe!acccZZ

Με fast weapon +Life on Hit ...αν έχει και socket ακόμη καλύτερα... Βάλε πάλι Life on Hit και Ασπίδα

Και απο Items κάνε focus priority σε

All Resistance>Vitality>Armor>Strength>Dexterity

Για πιό καλά άκου εδώ τα αλάνια τους masters εγώ ένας noob είμαι που χαροπαλεύω

Υγ. Για 3ο passive υπάρχουν αρκετές εναλακτικές

Δημοσ.

α κατι για οσους ψαχνουν τα κομματια να φτιαξουν το Staff of Herding. ολοι οι οδηγοι που εχω βρει λενε οτι το Wirt's Bell το βρισκεις απο εναν merchant στο caldeum bazaar ΠΡΙΝ ξεσπαση κολαση. η αληθεια ομως ειναι οτι με το που εισβαλουν οι δαιμονες κτλ αυτος ο merchant παει μεσα στο hidden camp εκει διπλα που ηταν ο αλλος απο την αρχη του ACT, οποτε το βρισκεται οποτε θελετε

Δημοσ.

λοιπον παιδια, εχω καποιες ερωτησεις για την ιστορια του παιχνιδιου και σορρυ αν ειναι νουμπικες κτλ αλλα θα ηθελα να μαθω

1) η adria τι γινεται αφοτου μας προδιδει?

2) ειχε καποιον ρολο και στα προηγουμενα diablo?

3) η Leah ηταν απο την αρχη κακια η απλα την κατελαβε ο diablo?

4) θυμαμαι οτι στο 1 ο diablo εψαχνε το σωμα ενος πολυ αδυναμου ανθρωπου (οπως παιδιου) για να το καταλαβει. πως και ο ηρωας μας την πατησε?

5) ποιος ειναι ο γερακος στα βιντεο του 2?

αυτα για τωρα και σορρυ αν σε καποιους φαινονται αστειες αλλα επειδη τοτε δεν ειχα το μυαλο να κατσω να παρακολουθησω την ιστορια στενα και εχουν περασει και χρονια, μου ξεφευγαν πολλα.

ευχαριστω

Ωραία, ευχαριστώ.

Θα τα έχω στα υπόψη για ΟΤΑΝ ξεκλειδώσουν. ^_^

για δες αυτο τοτε! http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WiXSfm!YaX!aZaaa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...