zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Προσοχή παίδες, όταν βάζετε πράγματα στο RMAH σας έχει επιλογή "Battle.Net Balance ή Paypal" αν το βάλετε στο Battle.net τότε τα λεφτά μένουν μόνο στην Blizzard (για να αγοράζετε παιχνίδια/subs/κλπ) μόνο όταν βάζετε Paypal θα πηγαίνουν στην debit card σας Το abdariel's είναι με dex/int/str? Αν είναι με Dex βάλτο στα 250 και θα πουληθεί σίγουρα
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδια πρεπει να εχουμε ηδη φτιαξει paypall και να το συνδεσουμε με καποια καρτα; Δεν μπορουμε να το κανουμε αφου πουλησουμε καποια πραγματα πρωτα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδια πρεπει να εχουμε ηδη φτιαξει paypall και να το συνδεσουμε με καποια καρτα; Δεν μπορουμε να το κανουμε αφου πουλησουμε καποια πραγματα πρωτα; και που θα "αποθηκεύονται" τα λεφτά?
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Στο paypal. Μπορείς να κάνεις topup/withdraw σε αυτό. Αυτό με το initial 10ευρω ισχύει τελικά; Τώρα ανανέωσα κάρτες σκατά ματά στο paypal και ψάχνω να βρώ που το κάνω merge στο b.net
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δεν έχω ακούσει πουθενά για κανένα initial 10euro μόνο φήμη στο ινσόμνια ήταν, εγώ δεν έχει να πάρει τίποτα από το paypal (5ευρώ έχω μέσα μόνο) και δε μου πήρε οπότε δεν ισχύει (εκτός αν βγω λάθος αλλά μάλλον ραδιο αρβύλα ήταν και τίποτα άλλο)
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Προσοχή παίδες, όταν βάζετε πράγματα στο RMAH σας έχει επιλογή "Battle.Net Balance ή Paypal" αν το βάλετε στο Battle.net τότε τα λεφτά μένουν μόνο στην Blizzard (για να αγοράζετε παιχνίδια/subs/κλπ) μόνο όταν βάζετε Paypal θα πηγαίνουν στην debit card σας Το abdariel's είναι με dex/int/str? Αν είναι με Dex βάλτο στα 250 και θα πουληθεί σίγουρα f@ck! To έβαλα με bnet balance sta 230. 169 dex 58 vit 31 poison res IAS 12% CC 3% Rege 93/s god damn it!
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 f@ck! To έβαλα με bnet balance sta 230. 169 dex 58 vit 31 poison res IAS 12% CC 3% Rege 93/s god damn it! Χμμμ θα πουληθεί αλλά ναι θα τα έχεις για να αγοράσεις όλα τα games της Blizzard και sub για το WoW
Doug21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 παρακαλω οποιος πουλαει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για real money να μας λεει τι και πως να μπουμε στο νοημα. ΥΓ, το Paypal μου εχει σπασει τα νευρα
jvgrjohn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αυτό το authenticator είναι απαραίτητο??? Εγώ έχω συνδέσει το paypal με το battlenet.Xρειάζεται να κάνω κάτι άλλο???
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Για να μπορεί κάποιος να κάνει συναλλαγές με το RMAH και με το Paypal (κατ'επέκταση) πρέπει να έχει Authenticator (τζάμπα για iOs συσκευές όπως και για Android απλά κατεβάζετε την εφαρμογή) και το SMS Protect που σου στέλνει έναν κωδικό αρχικά όταν θα θέλετε να κάνετε την πρώτη λειτουργία του RMAH και επίσης ενημερώνει με SMS κάθε φορά που κάποιος (είτε εσείς είτε κάποιος άλλος σε περίπτωση hack) αλλαγές στο Battle.net account σας. Κακό δεν είναι να τα έχετε μιας και είναι 2πλή προστασία για το Battle.net account, αλλά είναι υποχρεωτικά αν θέλετε να χρησιμοποιείσετε το RMAH και το Paypal
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 για paypal δεν απατεί authenticator, μόνο το sms protect...
posonap Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 γιατί μου φένεται λίγο περίεργο α δίνεις 250€ για ένα παιχνίδι σαν το diablo???έχει πουλήσει κανείς έως τωρα τπτ ?
zeniath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 κάτσε ρε συ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το RMAH ούτε 5 ώρες δεν είναι πάντως έχω δει αρκετά "sold" αντικείμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις