xaralas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 το πρωτο μου legendary λεει τιποτα? για καντε μου μια εκτιμηση gold kai rmah wow Τι εριξες ρε μεγαλε;;; 31% block :mad:
Locko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το 31% block το είδατε και άλλοι σωστά? Δεν με γελάνε τα μάτια μου...
jim777 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Να κανω μια λιγο geek προταση. Γιατι δε μαζευομαστε 5-10 ατομα να κανουμε κατι σαν guild που στη πραξη απλα θα ειναι να κανουμε κανα farming μαζι, φτηνες αγοραπωλησιες και λιγο χαβαλε στο skype? Συνηθως τετοιες παπαριες ειναι διασκεδαστικες και αναθερμαινουν το ενδιαφερον για το game αντι να περιμενουμε καθε φορα το Χ patch. Ουτε site ουτε κατι σοβαρο. Απλα λιγο χαβαλε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 "ανεπίσημα" γίνεται κάτι τέτοιο εδώ και καιρό
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Υπήρχε μια ομάδα που λεγόταν Dotes για αγρότες. Δεν λέτε το ''guild'' με αρχηγό τον παυλάρα, Diablo για τον Πάμπλο? Πάντως πέραν της πλάκας παίζει κανείς monk ή witchdoctor? Όχι δεύτερο ήρωα. Πρώτο.
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Να κανω μια λιγο geek προταση. Γιατι δε μαζευομαστε 5-10 ατομα να κανουμε κατι σαν guild που στη πραξη απλα θα ειναι να κανουμε κανα farming μαζι, φτηνες αγοραπωλησιες και λιγο χαβαλε στο skype? Συνηθως τετοιες παπαριες ειναι διασκεδαστικες και αναθερμαινουν το ενδιαφερον για το game αντι να περιμενουμε καθε φορα το Χ patch. Ουτε site ουτε κατι σοβαρο. Απλα λιγο χαβαλε. Καθολου κακη ιδεα και νομιζω πρεπει να γινει ετσι μηπως παρει και λιγο ενδιαφερον το παιχνιδι
paularas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Οταν ελεγα να κανουμε νεο θεμα με δικο μας mini ah με γραψατε. Αντε να δουμε μηπως και γινει... +1 απο μενα. Οσο για το skype εγω thresh & klainmain κανουμε cyber 2/3 απογευματα Sent from my iPhone using Insomnia
gchris7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παίδες έχει κανείς κανένα starter edition key περισσευούμενο?
jim777 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Απο αυριο φευγει η γκομενα μου για 2-3 μερες οποτε θα εχω χρονο μετα τα μεσημερια. Εχετε καμια ιδεα πως θα μπορουσαμε να το οργανωσουμε? Θα ηταν εφικτο για παραδειγμα κανας mod να μας δωσει ενα subforum password protected, να δωσει στον paulara ή στον Χ δικαιωματα admin για αυτο και αυτος να καλεσει εκει 10ρια ατομα? Εχετε καποια αλλη ιδεα?
paularas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Subtopic "Skype Names + D3 ah " pinned αν ειναι ευκολο και λυθηκε. Και απλα κανουμε add skype με το nick μας για να μην γινει μπαχαλο Sent from my iPhone using Insomnia
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Just add each other in-game είναι απλά τα πράγματα. Μετά όποτε κάτσει παρτάκι χώνεται ο οποιοσδήποτε skype etc and that's how it goes. Ούτως η άλλως υπάρχει ήδη network με τους περισσότερους active χρήστες του φόρουμ οπότε είναι αρκετά εύκολο the way it is. Για trade κτλ επίσης μπορεί να δουλέψει in-game μιας και το core που παίζει απο δώ δεν είναι προς το παρόν πάνω απο 8-10 άτομα.
ababapanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 μου γραφει server error και δεν μπορω να μπω. το κανει και σε εσας???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 στις 12 δεν ανοίγουν οι servers?
jim777 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μη το υποτιμας το mini ΑΗ που μπορει να στηθει μεταξυ μας. Εχω γυρω στα 50 items που δε μπορω να πουλησω γιατι βαριεμαι να φαω ωρες στο AH (δεν εχω και πολυ χρονο για να τρωω 2ωρα) και καποια απο αυτα ειναι πολυ δυνατα οπως +70ΑΡ +40phys vit str κτλ. Σιγουρα μπορουν να βοηθησουν καποιον κ να βοηθησουν κ μενα με το να βγαλω λιγο εστω gold. 10 ατομα farming ειναι μια χαρα ;p. Προτιμω προσωπικα skype από ingame battletags.
Προτεινόμενες αναρτήσεις