Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παρατηρησει κανεις εξαιρετικα drops απο τον Kulle? Στα τελευταια 10-20 runs ειχα 3 legendary/set και 2 plans (το ενα exalted fine).

Σήμερα ο Kwlle με 1 run μου έριξε 2 πραματακια του 15ευρου (amulet απο 180+ str/vit LoH 100 & socket, και ένα παρόμοιο ring).. Να ναι καλα ο ανθρωπος!

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν ισχυει το οτι ο βαρβαρος του 3 ειναι ο ιδιος χαρακτηρας με του 2? Ακομα, ξερει καποιος που θα βρω ενα εμπιστο και εκτενες Lore?

Δημοσ.

υπαρχουν βιβλια? ιδεα δεν ειχα. εχω βρει διαφορα ωραια βιντεακια στο Youtube αλλα ολα εχουν ανακριβειες. το πιο προσφατο που εβλεπα ελεγε οτι ο τρελλος στα βιντεο του 2 ηταν ο Cain...

κατι αλλο επειδη μπερδευτηκα... οι elite/champion με 5 Valor 2 κιτρινα δεν πρεπει να ριχνουν τουλαχιστον?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καντε add και απο δω αν παίξει τπτ νωρίς

Mikolz#2500 DH

Δημοσ.

μονο 1 guaranteed? πως ειχα την εντυπωση οτι ηταν 2 και ολοι ειχαν ξετρελλαθει και λεγανε "παμε να σκοτωσουμε elites, δεν αξιζουν πια τα Bosses κτλ"?

Δημοσ.

Αυτό ήταν τον καιρό που τα Bosses έριχναν 1 μόνο,τώρα πάμε και για elites και για bosses.

Επίσης υπάρχουν αρκετά βιβλία Diablo,αν θες να ξεκινήσεις το Lore από την αρχή αρχή πάρε το Book of Cain και το Sin War Trilogy.

Δημοσ.

μαλλον καπου εχασα τις αλλαγες και με μπερδεψαν! οποτε εχει βρει κανεις το καλυτερο φαρμαρισμα ακτ 1? ποιο ειναι? ολο απο την αρχη? butcher run?

Δημοσ.

Festering Woods --> Leorics Manor μέχρι την αυλή προς τα πίσω --> Cemetery τα 3 dungeons --> Halls of Agony 2 μέχρι Butcher μετά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Festering Woods --> Leorics Manor μέχρι την αυλή προς τα πίσω --> Cemetery τα 3 dungeons --> Halls of Agony 2 μέχρι Butcher μετά.

edit: οταν είσαι μενού, πας στο imprisoned angel quest και Cursed hall (να έχει και τον warden για drops)

Αυτο κανω και εγώ, ξεκινας με Festering Woods (αριστερά και δεξιά του Waypoint έχει τα 2 quest dungeon -1 ελιτ στο καθένα στανταρ- και γενικά εκει γύρω έχει (μαζί με το ραντομ εβεντ). μετα Cemetery τα 3 dungeons μετα Leorics Manor και έξω αυλή και μετά Halls of Agony (εγώ το πάω απο λβλ 1) και φουλ μέχρι Butcher.

Μόλις το τελείωσα, ελιτς με την σέσουλα και το μόνο αξιόλογο ντροπ, ένα λβλ61 τσεκούρι κάπου 700dps μάλλον δέν πουλάει ιδιαίτερα.

Επίσης, lag :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...