Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία Καλησπέρα !

Είμαι καινούργιος στο diablo γενικά και μόλις πήγα 60 τον monk !

Θα ήθελα αν μπορείτε να με κάνετε add αν θέλετε ώστε να παίζω και εγώ με παρέα βαριέμαι μόνος ..

Και ακόμα για να έχω κάποια βοήθεια όπως τι items να πάρω και τέτοια . το ψάχνω συνέχεια και μπερδεύομαι όλοι την ώρα !

Το Tag μου είναι Deathshade#1160

Δημοσ.

Με το ζόρι θα την αγοράσει ο vendor και αυτό γιατί είναι υποχρεωμένος, ή αν την βάλεις χαμηλά για όσους κάνουν leveling

Δημοσ.

Με το ζόρι θα την αγοράσει ο vendor και αυτό γιατί είναι υποχρεωμένος, ή αν την βάλεις χαμηλά για όσους κάνουν leveling

χεχε ωραιος! ενταξει φαινεται οτι δεν φτουραει αλλα ειναι το πρωτο. Στα επομενα οταν παω 60 θα εχω απαιτησεις!

σε gold poso λες να τη βαλω περιπου ?

Δημοσ.

Δεν πουλιεται αυτο το Shield φιλος...Κρατα το στο inv η πουλα το στο vendor...Γενικοτερα μην ασχολησε με item που κοστιζουν κατω απο 300-500κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι φάση ο Monk τον έχεις ψάξει αρκετά?

Έχω και εγώ έναν και ψάχνα 1-2 συμβουλές

Επεξ/σία από Stavrakas13
Δημοσ.

Σορρυ που στέλνω γραφω παλι (επειδη δεν απαντησε καποιος πριν :P ) αν μπορει κανενας ας με κανει add να παιζουμε και αν εχω καμια απορεια να με βοηθαει !

Δημοσ.

για αυτο ομως τι εχετε να πειτε ?! νομιζω οτι αυτο ειναι για το level toy λιρα 100 !!! οτι ακριβως ηθελα ιδιοτητες για το βαρβαρο!

να το πουλησω η να το κρατησω ομως ?!

post-44836-0-57149500-1343587247_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Ευκαιρία να μπώ κι εγώ στην παρέα.Είμαι monk lvl 60 και αυτή τη στιγμή ξεκίνησα act 3 inferno.Μεγάλη απογοήτευση απο το παιχνίδι το πολύ μέτριο drops από items.Έχω κάνει πολλές ώρες farming στα act 1,2 και δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτα!!!Οποιος θέλει να ρωτήσει για monk ελεύθερα.

Δημοσ.

για αυτο ομως τι εχετε να πειτε ?! νομιζω οτι αυτο ειναι για το level toy λιρα 100 !!! οτι ακριβως ηθελα ιδιοτητες για το βαρβαρο!

να το πουλησω η να το κρατησω ομως ?!

Lol man,αν φαρμαρεις hell άστο items κάτω από level 61 λιρα 100 δν θα βγουν με τίποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...