marios_geo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Να πω και εγώ την τρολλια μου. Πάντοτε απορουσα για πιο λόγο καποιος παίζει το ίδιο παιχνίδι δεύτερη φορά. Τη χαρα βρίσκεται να παίζεται καπάκι το ίδιο παιχνίδι, τις ίδιες πίστες, την ίδια ιστορία; να είχαν περάσει μερικά χρόνια, τοτε σαν ανάμνηση το καταλαβαίνω. Και αν αλλάξετε χαρακτήρα, πόσο διαφορετικό γίνεται το παιχνίδι; Υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια (πχ mass effect) που οι επιλογές σου επηρεάζουν το σενάριο. Εκει το κατεβαίνω. Αλλα το ίδιο παιχνίδι γιατι απλα εισαι βάρβαρος ή καλογερος; Χίλιες φορές καλύτερα ένα άλλο παιχνίδι... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 και εγω δεν καταλαβαινω οταν καποιος δεν του αρεσει το παιχνιδι γιατι να μπαινει στο νημα και να σχολιαζει με τοσο μενος τα αρνητικα του. κανετε σαν να σας αναγκαζει με το ζορι η blizz να παιζετε
Sugizo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 σας χαλάμε το feng shui δηλαδή? όσα θετικά και να γράψεις το game καλύτερο δεν γίνεται, όχι χωρίς 2-3 βαρβάτα patch τουλάχιστον. δεν μας αναγκάζει κανεις να το παίζουμε, εξάλλου δεν το παίζουμε πια, αλλα το να σχολιάζεις με "lol noob l2p" κάθε έναν που γραφει κάτι αρνητικό για το game είναι κάπως... και γραφει πουθενά ότι απαγορεύεται να το κράξεις? αν είναι έτσι να μπαίνουμε σε όλα τα thread και να γράφουμε τι ωραία και μαγικά που είναι όλα τα games @greeneye βασικά αναφερόμουν κυρίως στο Doug, αλλα δεν πειράζει σε πιάνει κι εσένα. από τα λεγόμενα σου (στα προηγούμενα post) καταλαβαίνω ότι (να το πω ωραία) δεν έχεις ασχοληθεί ποτε σοβαρά με το Diablo, η έστω κάποιο άλλο game τις Blizz. Μπορω ευκολα να φανταστω οτι οι περισσοτεροι μουρμουριδες το φτασανε level 60 και νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα @@ και δεν εχει τιποτα αλλο να κανουν περιμέναμε τόσα χρονια για να πάμε level 60? είσαι σοβαρός τώρα? μιλάς με την μεγάλη εμπειρία που έχεις στο forum? εδώ μέσα έχει άτομα που κάνανε high-end PvE και PvP στο WoW και κάρβουνα του Diablo που δεν πιάνουν μια η ώρες μου μαζί με τις δικες σου μπροστά τους (άσχετα ότι δεν γραφουν), και μας πετάς τέτοια διαμάντια? βασικά τώρα που ξαναδιαβάζω το post σου, παρατηρώ ότι δεν έχεις καμια επαφή με online gaming. (κι αν δεν ισχύει αυτό για δώσε 2-3 παραδείγματα online games που έχεις λιώσει για να καταλάβω με τι άτομο μιλάω) επίσης (sry αλλα δεν μπορώ ) από το 1996 (D1) μέχρι σήμερα 16 χρονια, εσύ τα έχεις για πρωινό? πρόσεχε με το e-peen, θα τρυπήσεις το φεγγάρι.
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 και εγω δεν καταλαβαινω οταν καποιος δεν του αρεσει το παιχνιδι γιατι να μπαινει στο νημα και να σχολιαζει με τοσο μενος τα αρνητικα του. κανετε σαν να σας αναγκαζει με το ζορι η blizz να παιζετε Με το ζόρι όχι, αλλά δεν παύει να είναι ένα προϊόν το οποιο πληρώσαμε και έχουμε/είχαμε απαιτήσεις από αυτό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Έλα ντε. Στο τέλος το PvP δεν θα χρειάζεται, θα γίνεται στο Insomnia. 1
greeneye Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 sugizo lypamai λλα το επιπεδο σου ειναι πολυ χαμηλο για να ΞΑΝΑ-κατεβω σε αυτο. Απο τι στιγμη που γραφεις χωρις να διαβαζεις προσεκτικα τι γραφει ο αλλος (γιατι το εκανες και για αλλους οχι μονο για μενα) απαξιω να σου απαντησω ξανα. Αμα δε σου αρεσει το game σταματα να παιζεις σταματα να γραφεις και κατσε φτιαξε το δικο σου Diablo !
jim777 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εγω συνεχιζω να απορω παντως. Το παιχνιδι εχει 1 και μονο προβλημα. Το loot. Τα ειπε και ενας πιο πανω καλυτερα (int σε mighty weaps, unique items και γενικα το ολο RNG). Ναι συμφωνοι ειναι σοβαρο προβλημα οταν μιλαμε για farm game. Αλλα απο την αλλη ειπαν οι ανθρωποι οτι το παλευουν και οσοι ξερουν την blizzard ξερουν τι patches βγαζει και ποσο μπορουν να αλλαξουν ενα game. Τωρα τα υπολοιπα που λετε ειναι απλα μπουρδες. Το gameplay του παιχνιδιου κατ'εμε ειναι πιο απολαυστικο και απο τα καλυτερα action games (καθε ειδους) απλα για την ωρα αφου φτασεις σε ενα σοβαρο επιπεδο stats δεν εχει νοημα να farmareis για τον παραπανω λογο. Παντως το ολο θεμα με "τα λεφτουδακια σας" ειναι τραγικο. Λες και ακομη και αν απογοητευτικατε ειναι τα πρωτα η τα τελευταια λεφτα σας που δε πιασαν τοπο Edit: Προφανως δε συμφωνω με τον greeneye τον Doug και οποιονδηποτε αλλο ακομη απολαμβανει το παιχνιδι επειδη απλα δε καταλαβαινει το προβλημα στο "endgame" γιατι απλα δεν εχει φτασει σε αυτο. Και γω σταματησα το game. Και γω περιμενα 10 χρονια και δε κοιμηθηκα τη μερα του release. Απλα ειναι λιγο κουραστικη η ολη "μου φαγαν το μπιφτεκι μου" φαση.
greeneye Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εγω συνεχιζω να απορω παντως. Το παιχνιδι εχει 1 και μονο προβλημα. Το loot. Τα ειπε και ενας πιο πανω καλυτερα (int σε mighty weaps, unique items και γενικα το ολο RNG). Ναι συμφωνοι ειναι σοβαρο προβλημα οταν μιλαμε για farm game. Αλλα απο την αλλη ειπαν οι ανθρωποι οτι το παλευουν και οσοι ξερουν την blizzard ξερουν τι patches βγαζει και ποσο μπορουν να αλλαξουν ενα game. Τωρα τα υπολοιπα που λετε ειναι απλα μπουρδες. Το gameplay του παιχνιδιου κατ'εμε ειναι πιο απολαυστικο και απο τα καλυτερα action games (καθε ειδους) απλα για την ωρα αφου φτασεις σε ενα σοβαρο επιπεδο stats δεν εχει νοημα να farmareis για τον παραπανω λογο. Παντως το ολο θεμα με "τα λεφτουδακια σας" ειναι τραγικο. Λες και ακομη και αν απογοητευτικατε ειναι τα πρωτα η τα τελευταια λεφτα σας που δε πιασαν τοπο Edit: Προφανως δε συμφωνω με τον greeneye τον Doug και οποιονδηποτε αλλο ακομη απολαμβανει το παιχνιδι επειδη απλα δε καταλαβαινει το προβλημα στο "endgame" γιατι απλα δεν εχει φτασει σε αυτο. Και γω σταματησα το game. Και γω περιμενα 10 χρονια και δε κοιμηθηκα τη μερα του release. Απλα ειναι λιγο κουραστικη η ολη "μου φαγαν το μπιφτεκι μου" φαση. Ουσιαστικα φιλε συμφωνω μαζι σου,αλλωστε το loot το ανεφερα και εγω παραπανω μαζι με αλλα. Oso afora to endgame το εχω καταλαβει και εγω απλα εγω ειπα οτι ουσιαστικα για μενα δεν τελιωνει το game αφου μπορεις να το "μηδενισεις" με αλλους 4 χαρακτηρες και να πιασεις 500 ωρες gameplay. Αυτο θα το κανω εγω. Η Βλιζζαρδ δεν ειπε ποτε οτι θα βγαλει το diablo για να παιζουμε για ολη μας τη ζωη με 50-60 ευρω αγορα εφαπαξ ! )) Επισης εχει ενα σωρο achievements να κανεις που ξεχασα να το αναφερω παραπανω. Ειμαι και εγω σιγουρος οτι με τα patches oi krazantes ακομα θα το κραζουν αλλα στα κρυφα θα το παιζουν ολη μερα και νυκτα!!!
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν είναι έτσι, η Blizzard ποτέ δεν ήταν εταιρεία που βγάζει sequel κάθε χρόνο. Πάντα έφτιαχνε τα games της έτσι ώστε να τα έχεις για να παίζεις χρόνια, έτσι μάθαμε , έτσι συνηθίσαμε και είναι κοινό μυστικό πως χωρίς κάποια patches το game αυτό δεν θα προχωρήσει. Το καλό με την Blizzard όμως είναι πως πάντα υποστηρίζει τα games της όσο μπορεί και πιστεύω πως θα βελτιωθεί πολύ μέσα στους επόμενους μήνες. Αν όχι τότε θα μιλάμε για έναν αποτυχημένο τίτλο για τα standards της Blizzard. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2012 από Stavrakas13 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Βρε μην μαλώνετε για ένα game και για το οτιδήποτε ..Γνώμες είναι και πρέπει να ακούγονται όλες,απλά μην αρπάζεστε . ( λίγο αλάτι στην πληγή:και άμα θέλετε να ξεσκάσετε ΜΕ 1.99€ πάρτε το titans quest gold..που έχει πολύ καλύτερα γραφικά ΚΑΙ gameplay και είναι παιχνίδι του 2006 και έχει και coop ΚΑΙ PVP http://www.gamersgate.com/DD-TQPACK/titan-quest-gold-edition-bundle ) http://livestre.am/43xlp να πάρετε μια ιδέα..
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το Titan Quest ΔΕΝ έχει καλύτερο gameplay.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το Titan Quest ΔΕΝ έχει καλύτερο gameplay. Εε εντάξει, εμένα μου άρεσε πάντως
Rockavlon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τα ιδια ατομα αμα το παιχνιδι ηταν πχ της ΕΑ θα εκραζαν μερα-νυχτα.Σα παιχνιδι ειναι απο τα χειροτερα που εχω αγορασει και κατω απο το μεσο ορο απο αυτα που εχω παιξει,αμα δεν ηταν και το rmah να βγαζουμε κανα φραγκο θα εκλαιγα τα λεφτα μου οπως στο moh.
MeSiaSs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εντάξει δεν είναι τόσο κακό έχει αρκετά καλά στοιχεία απλώς το "σκοτώσανε" τα πάρα πολλά exploits το πολύ κακό loot και προσωπικά για εμένα το είχα πει και πιο παλιά τα 4 acts ήταν πολύ λίγα. Παρ'όλα αυτά έχω την κρυφή μου ελπίδα ότι όταν φτάσει στο 1.1(θα αργήσει φαντάζομαι) ίσως τότε να μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις