Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 sorry αλλά πολλά από αυτά είναι μεγάλες πίπες...
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 sorry αλλά πολλά από αυτά είναι μεγάλες πίπες... Αστεία η εικόνα δε λέω αλλά στερείται σοβαρότητας και επίσης έχει ξαναπαίξει και αρχίζει και κουράζει
jim777 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Σοβαρα? Pvp στο 1.1 (γνωστο απο την αρχη οτι δε θα ειχε με το release) Offline mode σε online παιχνιδι? Απειρα διασκεδαστικο να παιζεις χωρις καν AH LAN.....lol? Stable ειναι πλεον. Αν μπαιναν 7εκατομμυρια online στο launch day του diablo 2 να δουμε τι θα γινοταν Skill points/skills... Ειναι θεμα taste. Καποιος μπορει να πει πολλαπλα builds χωρις να χρειαζεσαι 5 paladins. Really? Το D2 βγαινει σε 20' online. Atmosphere=taste Music... πολυ σημαντικο οντως... Επηρρεασμενο απο Wow... Πρεπει οντως να ειναι πολυ ασχημο να εχεις επηρρεαστει απο το πιο πετυχημενο MMORPG. Spawned copies....what? Difficulty... Σοβαρα τωρα? Αυτο καποιος που εχει farmαρει inferno σοβαρα? Inventory management... Αυτο γιατι ειναι καλο? Tetris παιζουμε? Πιπες Πιπες Πιπες Ψεμα Κλασσικο παραδειγμα trolling και λεω κατι για να το πω. Αυτη η εικονα ισοδυναμει με 553 σελιδες στο insomnia. Κλαψα για παπαριες και οχι για το ενα γαμημενο πραγμα που λειπει απο το παιχνιδι...LOOT. Δε φταιτε εσεις. Εγω φταιω που τα διαβαζω και εκνευριζομαι λες και παιρνω μιζα απο τη blizzard.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ρε γαμοτο ψαχνω και ενα αλλο πινακακι που ειχε μπει οπου συγκρινε Lod με D3...οποιος το βρει ας το ποσταρει
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν δεν ξες τις διαφορές από μόνος σου μην κάνεις τον κόπο...
Sugizo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cKEGQeoy6YQ ειδικά το 4ο, τι έγινε με το "θα έχει content που θα είναι clearable μονο σε party" αυτό που το λέγανε και το ξαναλέγανε πριν κάνα χρόνο? δεν τους άρεσε τελικά? γιατί φαινόταν πολύ καλή ιδέα, δηλαδή από solo farming που ήταν το D2 να γινόταν λίγο wow-ish farming, party-only κι έτσι. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Πολλά πράγματα απο το Demo που έδειξαν το 2008 ήταν(για μένα) καλά και δεν τα άφησαν.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Αν δεν ξες τις διαφορές από μόνος σου μην κάνεις τον κόπο... ερωτευσου Stavraka, αλλα οχι με το ηλεκτρονικο πουλι σου..
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μην σπας @@ αδερφέ...trollares μία θες να ξανα trollareis άσε τώρα. Μάθανε όλοι και το ηλεκτρονικό πουλί το πετάνε συνέχεια...
solarsoul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν έχω αγοράσεο το Diablo ακόμη. Έχω λιώσει παλιότερα τα 2 πρώτα, αλλά έχω κολώσει μέχρι τώρα να τα σκάσω από τα μπινελίκια διαφόρων και δεν ξέρω τι να κάνω μιας και δεν περισσεύουν τα φράγκα. Χτες πήρα closed beta του Path of Exile και έννοιωσα ότι έπαιζα πραγματικά Diablo από άλλες εποχές. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε τσεκάρει. Σε σύγκριση με το PoE αξίζει να χτυπήσω το Diablo ή δεν παίρνω τίποτα παραπάνω; Ρωτάω απλά, γιατί το 50άρικο πλέον είναι 2 μέρες οικοδομή
garrett156 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ρε παιδια στο auction house δεν ανεβενει τιποτα απο εχθες τι παιζει;
Tobajara Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 solarsoul μείνε Path of Exile για πάντα και μην ασχοληθείς ποτέ με το Diablo. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις