Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!

να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί για άμεση αγορά με λιγότερα από 45 που βρίσκω στο skroutz?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

κάνεις log in και μετά πατάς στο View Profile στη σελίδα του Diablo 3, αν σου βγάζει msg ότι δεν έχεις profile απλά περιμένεις και μένα πριν καμιά ώρα αυτό μου έβγαζε...

Δημοσ.

αυτο κανω αλλα προσεξε τι γινεται. ειχα γραψει πριν μερικες μερες οτι εβαλα το παιχνιδι στο λαπτοπ και απο λαθος ειχα λαθος region κι εκανα εναν δοκιμαστικο ηρωα να δω τι γινεται. ε μετα αλλαξα region και μου εφερε τους κανονικους μου ηρωες. Ε οταν βλεπω το προφιλ μου τωρα βλεπω μονο τον τεστ ηρωα που εφτιαξα στο λαθος region

Δημοσ.

Mια απορία που είχα πάντα είναι τί γίνεται το gold που δίνεται στους εμπόρους για αγορά εξοπλισμού/repair, απλώς εξαφανίζεται?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ξέρεις το battletag του άλλου κάνεις search στο site της blizzard και σου βγάζει το profile του...

Δημοσ.

παιδιά έχω μία ερώτηση να σας κάνω! Σκέφτομαι να αγοράσω το diablo 3 για να λιώνω όλο το χειμώνα :) Απλά θέλω να μου πείτε κάποια πράγματα! Πρώτον είδα σε ένα παλικάρι πιο πίσω του είπατε να μην το πάρει τώρα και να περιμένει το expansion... Δηλαδή άμα το αγοράσω εγώ τώρα δεν θα γίνει αναβάθμιση από μόνο του το patch? Και δεύτερον μπορώ να το βρω κάπου τζάμπα έτσι ώστε να δω αν μου αρέσει και μετά να το αγοράσω; Για να μην πάνε χαμένα 45 ευρώ σε περίπτωση που δεν μου αρέσει...

Δημοσ.

παιδιά έχω μία ερώτηση να σας κάνω! Σκέφτομαι να αγοράσω το diablo 3 για να λιώνω όλο το χειμώνα :) Απλά θέλω να μου πείτε κάποια πράγματα! Πρώτον είδα σε ένα παλικάρι πιο πίσω του είπατε να μην το πάρει τώρα και να περιμένει το expansion... Δηλαδή άμα το αγοράσω εγώ τώρα δεν θα γίνει αναβάθμιση από μόνο του το patch? Και δεύτερον μπορώ να το βρω κάπου τζάμπα έτσι ώστε να δω αν μου αρέσει και μετά να το αγοράσω; Για να μην πάνε χαμένα 45 ευρώ σε περίπτωση που δεν μου αρέσει...

Μπορείς να ζητήσεις ένα guest pass από κάποιον που το έχει αγοράσει ήδη και να κατεβάσεις το Starter Edition από το site της Blizzard.

Έχει μερικά quest και πάει μέχρι level 13 μόνο, αλλά θα δεις αν σου αρέσει. Φυσικά το ολοκληρωμένο παιχνίδι έχει πολύ περισσότερα πράγματα.

Προσωπικά 45 ευρώ μου φαίνονται πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δε βλέπω και να πέφτει η τιμή του περισσότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...