dimitra_m3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καπου ειδα μια εικονα αν θες να νοιωθεις ασφαλεια κοιμησου με εναν κροσ φιτερ...........ουδεν σχολιον.Παλι καλα που δεν εγραφε και τρξ αχ εγώ βλέπω κάτι μουσκουλοτεκνά να κάνουν ιμάντες (TRX) και λέω ...μπας και κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αχ εγώ βλέπω κάτι μουσκουλοτεκνά να κάνουν ιμάντες (TRX) και λέω ...μπας και κάνω κάτι λάθος; Δεν τα μπορω αυτα τα τρεντυ βγαζω καντηλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δεν τα μπορω αυτα τα τρεντυ βγαζω καντηλες βρίζεις και τις γυναίκες που κάνουν TRX ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 δεν βριζω γυναικες γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 δεν βριζω γυναικες γενικα την γλύτωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μονο μια ειχα πιασει απο το λαιμο γιατι ειπε το μονο πραγμα που μπορει να με κανει να σηκωσω χερι σε γυναικα.Το γνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μονο μια ειχα πιασει απο το λαιμο γιατι ειπε το μονο πραγμα που μπορει να με κανει να σηκωσω χερι σε γυναικα.Το γνωστο. Ποιό είναι το γνωστό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλα και το βρισιμο γενικα που πλεον εχει γινει μοδα και βριζουν περισσοτερο απο τους αντρες ειναι πολυ σπαστικο και ξενερωνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 όντως, είναι άσχημο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγω δεν βριζω γενικα απλα θα σου πω ελα να τις παιξουμε δεν μου λεει κατι το βρισιδι.Ε αμα σε βριζει γυναικα οτι και να κανεις εισαι χαμενος απο χερι αμα σηκωσεις χερι μπορεις να βρεις μεγαλο μπελα και θα φανεις και μαλακας αλλα γενικα δεν μπορω να χτυπησω γυναικα δεν μου βγαινει με τιποτα εκτος απο αυτη.Ειδικα αμα ακους γυναικα και λεει στ αρχιδια μου ημαρτον απλα εντελως ντεκαβλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγω εχω εναν στην δουλεια χοντρο, φαλακρο, ε και ασχημο... βριζει συνεχεια ολα τα θεια, μα οκα καθε ωρα μονο νευρα... το μονο που κανω εκεινη την ωρα ειναι να νιωθω αηδια.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Χριστοπαναγιες ειναι το μονο που θα με ακουσεις να λεω οταν εχω πολλα μα πολλα νευρα αλλα προσπαθω να το κοψω και αυτο γιατι προσπαθω να σεβαστω αυτο που σεβετε ο αλλος ακομα και αν δεν το πιστευω.Ειναι και θεμα αυτοσεβασμου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλα και το βρισιμο γενικα που πλεον εχει γινει μοδα και βριζουν περισσοτερο απο τους αντρες ειναι πολυ σπαστικο και ξενερωνεις. Οντως Εγω παντως κανω (και) trx απ οταν ξεκινησα, δε το θεωρω τρεντυ και ισα ισα σπαει τη μονοτονια των βαρων. Σημερα μετα απο μερες εκανα προπονησαρα. Ανεβασα και λιγο λεβελ σε καποιες ασκησεις αλλα πηγα χωρις να χω φαει κανονικο γευμα και ευτυχως με κρατησε το aminolast Το σαββατο τελειωνω επιτελους εξεταστικη και θα παιξει νεο προγραμμα, μαλλον παλι σπλιτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Α ρε να μην ειμαι φιτ τον τελευταιο χρονο... Εκανα 11 + 11χλμ μια διαδρομη και τα ειδα ολα (στην αρχικη ανηφορα που εφτασα 180παλμους). Απογοητευτηκα λιγο απο καθεαυτη την trolltunga καθως ηταν καπως χαμενη και "υποσκιασμενη" απο τον ογκο των λοιπων βραχων(σε σχεση με το preikestolen που κυριαρχουσε και επιβαλλοταν στο μερος) αλλα αξιζε τον κοπο. Τωρα εμεινε lofoten, norrkap, svalbard απο το νορβηγικο bucketlist Το εκανα σε 3,5 ωρες καθε φορα. Βρηκα και κατι ρεθυμνιωτες πανω!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις