nicoc89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι μόνο ότι καίει θερμίδες τη στιγμή που κάνεις τη άσκηση. Εχει afterburn effect δηλαδή καις θερμίδες όλη την ημέρα παραπάνω απο ότι θα έκαιγες χωρίς το tabata. Αυτό είναι το κοινό γνώρισμα σε όλες τις ασκήσεις HIIT. Επίσης είναι ιδανική άσκηση για τη καύση του λίπους απο τον οργανισμό, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει. To Tabata είναι το πρωτόκολλο HIIT που είναι συνολικά 4 λεπτών προπόνηση και αποτελείτε απο 20 δευτερόλεπτα εκτέλεσης σε φουλ ρυθμό και 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση. Επαναλαμβάνεις μέχρι να φτάσεις τα 4 λεπτά. εισ ωραίος άρα tabata = hiit nice
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορω αυτούς που πιάνουν τα cable machines και κάνουν 20 ασκήσεις, απλώς δεν μπορω... 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ισως απο τα πιο overestimated συμοληρωματα.φατα αλλου τα λεφτα σου ακριβως αυτο ! υπαρχουν συμπληρωματα με @ρχ@@ και υπαρχουν και @ρχ@@ συμπηρωματα , αυτα ανοικουν στην δευτερη κατηγορια δεν αξιζουν με τιποτα τα λεφτα τους ! viper σε αυτα συνηθως κανουν μαζι οταν εχει κοσμο , οχι ενας μονος του .. 1
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ακριβως αυτο ! υπαρχουν συμπληρωματα με @ρχ@@ και υπαρχουν και @ρχ@@ συμπηρωματα , αυτα ανοικουν στην δευτερη κατηγορια δεν αξιζουν με τιποτα τα λεφτα τους ! viper σε αυτα συνηθως κανουν μαζι οταν εχει κοσμο , οχι ενας μονος του .. Καλα ετςι και τον έβλεπες τον ποντικα με αυτα που εκανε σήμερα θα τον σκοτωνες. Επίσης, sausagefest το gym σήμερα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη εχουμε πολυ καιρο να δωσουμε , παρτε μια καλη σουπερ σετ ασκηση εκρηξης και δυναμικης ! λοιπον παρτε δυο αλτηρες που να βγαζετε σχετικα δυσκολα δυσκολα τις 8-10 επαναληψεις και καντε ορθιοι δικεφαλα καντε 6 επαναληψεις (και με τα δυο χερια μαζι , οχι ενα , ενα) σε γρηγορο τεμπο οχι αργα- αργα ! μετα οπως ειστε χωρις καθολου ξεκουραση πεστε στο εδαφος με τους αλτηρες ετσι και καντε 4 επαναληψεις γρηγορες και εκρηκτικες ! σηκωνομαστε γρηγορα και μπαινουμε παλι δικεφαλα ! καπακι πεφτουμε για καμψεις ! οταν κουραστουμε πολυ - ξεκουραζομαστε 1 λεπτο και ξανα μπαινουμε ! απο τις πολυ καλες δισετ ταχυδυναμικές ασκησεις ! γιαννη εσυ που γουσατρεις hiit φαση , δοκιμασε την .. 4
margaritagr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 αχαχαχχα και τα 2 ρε!!! τελικα τι το θελα το διαβασμα...μια χαρα ημουνα τοσες μερες.. αρχισα κι απο τα νευρα και το αγχος το ριξα στο φαι 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 εριξα ρυθμο και εκανα 15χλμ σημερα αλλα διαφορετικη διαδρομη με ανηφορες. απολογισμος 5.15/χλμ μεσος ορος 1.18.46 τα 15χλμ 1.170 θερμιδες οφφ γαμπες οκ αριστερη ωμοπλατη τσιμπηματα στην αρχη μετα απο ενα δεκαλεπτο περασε!! δεξις ωμος οφφ! με τσιμπησε λιγο χτες στα πουλ οβερ , την ακουσα καλα στον υπνο το βραδυ που κοιμηθηκα με το χερι προς τα πανω και σημερα στην προπονηση το ενοιωσα ξανα! οπως με βλεπω ελατωνω κατα πολυ τα βαρη και δινω πιο πολλη σημασια στο τρεξιμο γιατι θελω να τρεξω ενα συγκεκριμενω αγωνα το Μαι αν καταφερω!!!
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 και γω έχω μαμήσει τους ώμους μου και είμαι σε περίοδο επανένταξης με λάστιχα αντίστασης και με μηχανήματα. Τα πλακώνω στον ύπνο μου με αποτέλεσμα να τραυματίζονται αυτά τα χαζά μυάκια. Και η μαλακία είναι πως αποτελούν κλειδί στον άνω κορμό, αν τραυματιστείς μένεις πολύ πίσω προπονητικά. Ευτυχώς, την γλίτωσα και αρχίζω και επανεντάσσομαι κομπλέ. 1
therock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Περα απο την επαρκη ξεκουραση (που πολλες φορες δεν την εχω) πως αλλιως αντιμετωπιζονται τα DOMS? Οι αθλητες Wrestling πχ Που κοπανανανε το κορμι τους ολοι μερα, νομιζω βυθιζονται σε παγωμενο νερο...
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε Spect επρεπε ηδη να το χεις κανει αυτο! Κανε φοκους σ ενα πραγμα και συγκεντρωσου εκει. Δεν εχει νοημα να πιεζεις τα πραγματα και στο τελος να βγαλεις κανα τραυματισμο και να μη μπορεις να τρεξεις. In other news μολτο για πρωινο. Δεν υπαρχει σωτηρια..
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μαργαρίτα μιλάς Εσύ Που βγήκες οφφ στον ενα μηνα; :-P Να το κάνω πιο νωρίς δεν μπορούσα γιατι το καλοκαίρι ήμουν εκτός τρεξίματος λόγο κούρασης και μετά έλειπα όποτε δεν έκανα τίποτα απο τα δυο. Τώρα ξεκινάει η σεζόν οπότε ντάξει είμαι. Έκανα Σήμερα δικέφαλο τρικεφαλο και έβαλα λίγα κιλά για να μην ζοριστω.. σαν να μην έκανα προπόνηση :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις