margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ισα ισα ρε εγω ημουν noobας και τη πατησα εσυ ο παλιος πρεπει να μπορεις να συγκρατεισαι! υπαρχει , λεγεται porridge. Τι ναι τουτο παλι;; Γλυκο το βλεπω....χτες βραδυ τσακισα ενα πυραυλο ολο σοκολατα, γυρισε το ματι αναποδα λεμε χαχχα 1
kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 γαλα και βρωμη σε ενα κατσαρολακι (μισο λιτρο με 5-6 κουταλιες της σουπας βρωμη) , το ανακατευεις 5 λεπτα μεχρι να γινει σαν κρεμα. μετα βαζεις οτι θες μεσα. μελι-κανελα , φρουτα φρεσκα/αποξυραμενα , γενικα οτι θες. τουμπανο για πρωινο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 ρε βαλτε βρωμη,γαλα(ή νερο αλλα με γαλα ειναι πιο ωραιο) και κανελα! Και οτι αλλο γουσταρετε και αφηστε το απο το βραδυ στο ψυγειο! την επομενη μερα εχει απορροφησει ολα τα υγρα και ειναι τουμπανο! και επισης σε κραταει πιο πολυ ωρα χορτατω
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Νταξει..... Θα τα δοκιμασω και τα δυο!!!! Ηδη τα φανταζομαι και με μπανανιτσα και μελι μεσα.. 1
kuzko21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 νταξει τωρα φανταζομαι ειναι κομπλε. αν το φαω πρωι πρωι το χειμωνα απο το ψυγειο , θα σου πω που θα περασω την υπολοιπη μερα μου επισης προσωπικα δε μου αρεσει οταν μασαω τη βρωμη , γι αυτο την ζεσταινω για να λιωνει...
wizzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Θα αναρτήσω το βράδυ συνταγή για πίτες με βρώμη (και διάφορα άλλα) που είναι πολύ καλή για πρωινό και δίνει και ενέργεια. 1
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πωπω αυτο το θεμα με τα παγωμενα το πρωι το χω κ εγω... Μεγαλη μαλακια!!! Λοιπον επειδη με το διαβασμα θελω να τρωω πηγα και πηρα κρανμπερις που μου χαν τελειωσει.. Αφου θελω να μασουλαω ας μην ειναι μπουρδες τουλαχιστον! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι... Σε ποια φαση της μερας ειναι καλυτερο να τα τρωμε ή δε παιζει ρολο;; Αν πχ βαλω στο πρωινο μαζι με γαλα βρωμη δημητριακα και μπανανα ειναι του ματς; Πριν τη προπονηση δινουν καθολου ενεργεια ή μπουρδες;;; Επισης.... Σχετιζονται αραγε καπως με την απορροφηση της πρωτεινης; Αν φαω στο gym μετα το σκουπ μου, θα επιβραδυνουν τη διαδικασια... ; :/ (Χωρις ζαχαρη) Sent from my iPhone using Insomnia
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 kuzko σα ριζογαλο ειναι ! πωωωω ρε φιλε , και μ αρεσει πολυ και εχω να φαω και κατι αιωνες ! 1
wizzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Πωπω αυτο το θεμα με τα παγωμενα το πρωι το χω κ εγω... Μεγαλη μαλακια!!! Λοιπον επειδη με το διαβασμα θελω να τρωω πηγα και πηρα κρανμπερις που μου χαν τελειωσει.. Αφου θελω να μασουλαω ας μην ειναι μπουρδες τουλαχιστον! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι... Σε ποια φαση της μερας ειναι καλυτερο να τα τρωμε ή δε παιζει ρολο;; Αν πχ βαλω στο πρωινο μαζι με γαλα βρωμη δημητριακα και μπανανα ειναι του ματς; Πριν τη προπονηση δινουν καθολου ενεργεια ή μπουρδες;;; Επισης.... Σχετιζονται αραγε καπως με την απορροφηση της πρωτεινης; Αν φαω στο gym μετα το σκουπ μου, θα επιβραδυνουν τη διαδικασια... ; :/ Sent from my iPhone using Insomnia Μαργαρίτα, έχω διαβάσει ότι τα βατόμουρα (βασικά, οτιδήποτε σε ~berry) βοηθάνε πολύ μετά την προπόνηση, στην αποκατάσταση των μυών. Εάν μπορείς να τα συνδυάσεις και μια χούφτα αμύγδαλα, ακόμα καλύτερα. Για πρωινό τα χρησιμοποιώ σπάνια και όταν το κάνω τα βάζω σε μπολ με βρώμη ή/και δημητριακά. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω για να σε βοηθήσω. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 γαμημενοι αγγλοι που τα στελνουν ολα στην ωρα τους!! καταβαθος ηλπιζα να μην ερθουν τα παπουτσια εγκαιρα για να εχω μια δικαιολογια να μην παω στον αγωνα την κυριακη και μολις μου τα εφεραν! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Cabrakan 5! ειναι βουνισια!!
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Να στειλεις κανα mail στη μιζουνο να σου δωσουν καμια club member καρτα! Μηπως εχεις δοκιμασει καθολου τα speedcross της salomon??? θα παλευονταν σε φαση γυμναστηριο-βολτα ? (εκτος απο βουνο που γι αυτο ειναι). Απο περυσι τα κοιταω τα ατοιμα
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 για ποιο λογο τα κοιτας αφου δεν τρεχεις βουνο? αυτο το πραγμα δεν το καταλαβα ποτε! να κοιταει καποιος κατι το οποιο δεν του ειναι χρησιμο απλα επειδη ειναι ωραιο! σταματα να τα κοιτας δεν σου χρειαζονται και ακομη και τρεξιμο στο βουνο να αρχισεις παλι αχρηστα θα σου ειναι! κανα παπυτσι να μου στειλει ! 3 ζευγαρια εχω παρει ολα και ολα δεν με λες και το καλυτερο πελατη. αλλα απο τη στιγμη που τα ξερω με βολευουν ειναι καλα και φτηνα γιατι να μην τα παρω? 1
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχα καλα κανεις αφου σε βολευουνε! Ο,τι καλυτερο ειναι αυτο, γλιτωνεις και τα πολλα ψαξιματα! Μπαστα... Γιατι να ταν αχρηστα στο βουνο; Επισης εχω μια απορια... Καποια μοντελα ειναι με gore tex & αλλα λενε clima shield... Τι διαφορα εχει αυτο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις