Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ασε που πρεπει να αγορασω δυο πεντακιλα δυο εικοσακιλα και τεσσαρα μισοκιλα..

Έλα από δω γείτονα να δεις πώς φτιάχνεις 50κιλη μπάρα με λιγότερο από 10€. Τρώμε και καμια μπριζολάρα μετά :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη μαζι σου απλα θα δεις οτι οσο βαζεις κιλα , τοσο θα δυσκολευεσαι  να  βαζεις και αλλα ! για καλα κιλα μιλαω !

με αλλη ευκολια μπαινει το 1 κιλο τωρα στα 75και με αλλη οταν θα εισαι 84 γι αυτο σου λεω  και το να βαλεις 5 καλα κιλα δεν ειναι καθολου λιγο , αντιθετος ειναι παααραα πολλα !!! παντως πας σουπερ οποτε συνεχιζουμε !

λοιπον ετσι εβγαλα την σεζον και ετσι ξεκιναμε ! η φωτο ειναι πριν κανα 20ημερο στα 89 κιλα χαλαρος χωρις πριξημο και χωρις σφιξιμο !εννοειται πρισμενος ειμαι διπλασιος αχαχαχααχα

ετσι ξεκιναμε τωρα σιγα σιγα -υγεια να χουμε - να βγαλουμε αλλη μια σεζον (την 20η ? εχω χασει το μετρημα )! 

αντε και καλες προπονησεις σε ολους ! σπεκτ  και ανφας αχαχαχααα

• Like 13
Δημοσ.

Ε το κτήνος.

Ερώτηση , πειράζει άμα βράσω μπόλικα αυγά και τα εχω στο ψυγείο για μέρες-χαλάνε τα θρεπτικά συστατικά τους? αυτο το βράσε αυγά κάθε πρωί με την τσίμπλα στο μάτι δεν πάλευεται...

Θα ποστάρω σήμερα αύριο το προγραμμα διατροφής που εχω φτιάξει να ακούσω καμία άποψη και καμία προσθήκη αν χρειάζεται...

• Like 1
Δημοσ.

να ΄'ταν ετσι τα κτηνη :)

τιποτα δε παθαινουν φιλος ,  φτιαχνε για 2-3 μερες και μετα ξαναβρασε !

μιας κ τρωμε πολλοι - πολυ αυγο εδω ,  αν θελετε να δειτε αν ειναι οκ τα αυγα που εχετε αγορασει (κρατανε πολυ περισσοτερες μερες απο την ημερομηνια που αναγραφουν στην συσκευασια) καντε ενα τεστ , παρτε μια κατσαρολα με κρυο νερο κ ελαχιστο αλατι και βαλτε μεσα το αυγο ! αν κατσει στον πατο ειναι οκ ! οσο ανεβαινει στην επιφανεια τοσο αερα εχει παρει μεσα ! αν ανεβει τελειος πανω (4) πεταχτε το μη το φατε !

avga5.jpg

Δημοσ.

Γιαννη μαζι σου απλα θα δεις οτι οσο βαζεις κιλα , τοσο θα δυσκολευεσαι  να  βαζεις και αλλα ! για καλα κιλα μιλαω !

με αλλη ευκολια μπαινει το 1 κιλο τωρα στα 75και με αλλη οταν θα εισαι 84 γι αυτο σου λεω  και το να βαλεις 5 καλα κιλα δεν ειναι καθολου λιγο , αντιθετος ειναι παααραα πολλα !!! παντως πας σουπερ οποτε συνεχιζουμε !

λοιπον ετσι εβγαλα την σεζον και ετσι ξεκιναμε ! η φωτο ειναι πριν κανα 20ημερο στα 89 κιλα χαλαρος χωρις πριξημο και χωρις σφιξιμο !εννοειται πρισμενος ειμαι διπλασιος αχαχαχααχα

ετσι ξεκιναμε τωρα σιγα σιγα -υγεια να χουμε - να βγαλουμε αλλη μια σεζον (την 20η ? εχω χασει το μετρημα )! 

αντε και καλες προπονησεις σε ολους ! σπεκτ  και ανφας αχαχαχααα

Eτσι κανε μας κομπλεξικους και λιγα μας κανεις !

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχααχ αστα αυτα  , απο τα πιο ακομπλεξαριστα ατομα εδω εισαι εσυ ! και τουμπανο !

Δημοσ.

Τα αυγά κρατάνε μέχρι και μήνα βρασμένα στο ψυγείο. Αλλά φροντίστε να τα έχετε κάπως βαθιά, όχι στην πόρτα, είναι η χειρότερη θέση.

Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες μάους και θα έχω το νου μου. Θενξ :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη, προσάρμοσα την ιδέα/πρόγραμμά σου για pull-ups/chin-ups κτλ και από Δευτέρα ξεκινάω! Σε ευχαριστώ και πάλι. Θα κοιτάξω να postαρω και τα αποτελέσματα της πρώτης εβδομάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερες.. χτες δουλεια 16:00-24:00 και τωρα στα καπακια παλι δουλεια...

Εχω και προπονηση...

Να δουμε τι θα γινει....

εγω μολις ξεκινησα το μεταπτυχιακο μου και ειμαι 8:30 -4:30 δουλεια και 5:15-8:30 μαθημα οποτε

1)Το θεμα διατροφη εχει ψιλογαμηθει

2)γυρναω σπιτι κ διαθεση για τιποτα παρα για υπνο

και ολα αυτα ενω μολις ειχα αρχισει να βλεπω διαφορα...κ ηρθε η απελπισια

Δημοσ.

Έχεις το Σ/Κ ελεύθερο; Αν ναι, μπορείς να κάνεις εκεί σοβαρή δουλειά. Επίσης, το βράδυ, αν αφιερώσεις 10-15 λεπτά σε pull ups/chin ups/push ups, μπορείς να κρατιέσαι σε φόρμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...