Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ολες

Ναι αλλα τι πλεονεκτημα προσφερει απο τις αλλες μεθοδους? Πιο νοστιμη τροφη, πιο υγεινη, πιο γρηγορο μαγειρεμα? Χρησιμοποιεις?

Δημοσ.

Ναι αλλα τι πλεονεκτημα προσφερει απο τις αλλες μεθοδους? Πιο νοστιμη τροφη, πιο υγεινη, πιο γρηγορο μαγειρεμα? Χρησιμοποιεις?

Το καλυτερο μαγειρεμα ειναι το λάδι να μην μαγειρευεται εξαρχης αλλα να μπαινει ωμό στο τέλος και οσο θέλεις εσύ σε κάθε μεριδα.

λοιπον φιλος παμε !

σε καμμια περιπτωση 10 αυγα και πρωτεινη μαζι  πετας τα λεφτα σου την κατουρας την πρωτεινη κριμα ειναι!

πρωινο φαε 6+2 αυγα και το φρρουτο !

(1)δεκατιανο την πρωτεινη μαζι με την βρωμη

μεσημεριανο κομπλε εισαι , αν θελεις βγαλε την φετα δε χρειαζεται !

απογευματινο δεν υπαρχει η παρμεζανα , τι ειναι αυτο ? ? φαε λιγους ξηρους καρπους αναλατους πριν την προπονηση ψυχες απο καρυδια και κανα αμυγδαλο κατα προτιμηση !

μετα την προπονηση οκ μπανανα κ σκουπ

το φαι μετα ειναι οκ - ελλατωσε απλα λιγο τον υδατανθρακα σε σχεση με το μεσημερι,(2) το βραδυ καει πιο δυσκολα ο οργανισμος μας τον υδατανθρακα!

και πριν τον υπνο δε σου χρειαζεται το cottage - αυτο βαλτο στην θεση της φετας- φαε μονο το ξυροκαρπι η κανα γιαουρτακι με λιγο αγγουρι που παει τελεια και εισαι κομπλε !

ζυγισου μια φορα την βδομαδα  , δες πως πας και προσαρμοσε τις ποσοτητες !  η διατροφη ειναι σουπερ !

αυτα απο μενα ..

ροκα μακρια απο αυτα που ποσταρες φολες ειναι

αυτο που ειχες πει την αλλη φορα οτι εχεις κ μαγειρευεις ειναι το καλυτερο και κανει για ολα !

(1) Οι πρωτεινες οι χύμα δεν ειναι επικινδυνες?> για κάποιους οργανισμους? 

(2) Συμφωνω και εγω αυτο έλεγα παλιά εδώ. Υδατάνθρακας για βράδυ δεν αξίζει. 

Δημοσ.

δε θα την ανακατεψει ωμη ρε συ σταρ την σκονη μαζι με την βρωμη και θα την φαει ! θα την χτυπησει κανονικα με νερο η σε λιγο γαλα αν θελει και θα την ριξει στην βρωμη !

μαρταρετ δεν αρχισουμε ειμαστε φρονιμα αγορακια :)  την γνωμη μου λεω και οποιος θελει την ακουει .. 

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο μαγειρεμα ειναι το λάδι να μην μαγειρευεται εξαρχης αλλα να μπαινει ωμό στο τέλος και οσο θέλεις εσύ σε κάθε μεριδα.

(1) Οι πρωτεινες οι χύμα δεν ειναι επικινδυνες?> για κάποιους οργανισμους? 

(2) Συμφωνω και εγω αυτο έλεγα παλιά εδώ. Υδατάνθρακας για βράδυ δεν αξίζει.

1) τι εννοείς χύμα? αν εννοείς τις πρωτεΐνες ως συμπληρώματα , όχι , δεν έχουν τίποτα επικυνδινο.

2) εσυ έλεγες καθόλου υδατάνθρακα το βράδυ...αυτο ειναι λάθος που μπορει να σου κανει κακό οταν γυμνάζεσαι.

Τα παιδιά είπαν για μείωση και όχι τόσο όσο φαντάζεσαι...

Δημοσ.

δε θα την ανακατεψει ωμη ρε συ σταρ την σκονη μαζι με την βρωμη και θα την φαει ! θα την χτυπησει κανονικα με νερο η σε λιγο γαλα αν θελει και θα την ριξει στην βρωμη !

μαρταρετ δεν αρχισουμε ειμαστε φρονιμα αγορακια :)  την γνωμη μου λεω και οποιος θελει την ακουει .. 

Ναι ρε έχω δει. Απλα άκουσα οτι κάποιοι έχουν πάθει προβληματα καρδιακα απο τις πρωτεινες ως συμπληρώματα ισχυει ή ειναι φιδιά?

1) τι εννοείς χύμα? αν εννοείς τις πρωτεΐνες ως συμπληρώματα , όχι , δεν έχουν τίποτα επικυνδινο.

2) εσυ έλεγες καθόλου υδατάνθρακα το βράδυ...αυτο ειναι λάθος που μπορει να σου κανει κακό οταν γυμνάζεσαι.

Τα παιδιά είπαν για μείωση και όχι τόσο όσο φαντάζεσαι...

Ρε μα τη παναγια βλέπω συναδέλφους να ειναι γυμνασμένοι και κομμάτια και το πρωι να τρωνε κερασοπιτες στεργιου - κεικ κανονικο μεσημεριανο καμια φορά και γλυκο μετα καπάκι και λεω καλα τι παιζει εδω. 

Ο ενας μου ειπε οτι μπορεις να τρως οτι θές αλλα σε μικρές ποσοτητες. Ο άλλος πάλι τρωει οσες ποσοτητες θέλει και γυμναζεται βεβαια και μου ειπε οτι ετσι ηταν το σκαρί του πάντα. 

Δημοσ.

Εγω πιο πολλα πιστευω θα παθω απο την δουλεια που κανω, παρα απο την πρωτεινη που την παιρνω σε σκονη....

Οπως και απο το καπνισμα....

Ολα ειναι θεμα μετρου, τροπος ζωης....

Δημοσ.

Εγω δεν το αρχισα-δοκιμασα ποτε.... ουτε ναργιλε....τιποτα...

Μονο επινα πολυ πριν αρχισω να γυμναζομαι...τωρα ποια ενα με δυο ποτα και αυτα κατι ελαφρυ ή μπυρα μαυρη

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω ένα βραχιολάκι ή ρολόι για καταγραφή των θερμίδων που καταναλώνω,όχι τόσο κατα την άσκηση αλλά μέσα στη μέρα..

Ξέρετε κατα πόσο αξιόπιστα ειναι;

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404445,00.asp

πχ αυτό εδώ

http://www.amazon.co.uk/Fitbit-Wireless-Activity-Tracker-Wristband/dp/B00CIV6990

Δημοσ.

Μετά από μια καλή προπόνηση χθες για τα 5K ( 3χλμ@5'/χλμ + 5x1' ), πήρα και 15 κιλά σήμερα για τους αλτήρες.

Εννοείται τα έβαλα όλα πάνω και φυσικά έκλ@σα μέντες (ούτε... μισό curl στα 17.5Kg / αλτήρα :P), αλλά τα squat παραδόξως τα κατάφερα (3x12). Για τα υπόλοιπα περιορίστηκα στα 12.5Kg / αλτήρα (από 10 πριν) και μου ξεράθηκαν τα χέρια, αλλά χαλάλι για το feeling του level up. :D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε έχω δει. Απλα άκουσα οτι κάποιοι έχουν πάθει προβληματα καρδιακα απο τις πρωτεινες ως συμπληρώματα ισχυει ή ειναι φιδιά?

Ρε μα τη παναγια βλέπω συναδέλφους να ειναι γυμνασμένοι και κομμάτια και το πρωι να τρωνε κερασοπιτες στεργιου - κεικ κανονικο μεσημεριανο καμια φορά και γλυκο μετα καπάκι και λεω καλα τι παιζει εδω. 

Ο ενας μου ειπε οτι μπορεις να τρως οτι θές αλλα σε μικρές ποσοτητες. Ο άλλος πάλι τρωει οσες ποσοτητες θέλει και γυμναζεται βεβαια και μου ειπε οτι ετσι ηταν το σκαρί του πάντα.

Φίδια , απο τις πρωτεΐνες σίγουρα φίδια.

Και γενικα πολλά μπορείς να κανεις ακόμα και να τρως σουβλογυρα και να εισαι κομμάτια , το θεμα ειναι τι θες να βάλεις μέσα σου.

Το σκαρί ειναι ο μυϊκός τόνος που εχει ένας άνθρωπος που οκ εκεί υπάρχουν διάφορες , αλλά σαβούρα διατροφή και κομμάτια δεν πανε μαζί , τουλάχιστον αν δεν μπεις στο φάρμακο. (Και όχι απαραίτητα το παράνομο φάρμακο)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...