Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος τότε, δικέφαλους φουσκωμένους δεν είχα ποτέ, ακόμα κι όταν έβγαζα 20 έλξεις μικρός ή στο στρατό πχ, γι' αυτό και πήρα αλτήρες άλλωστε, γιατί με τα pull/chin ups τα δικέφαλα δεν πήραν όγκο καθόλου το καλοκαίρι ενώ μέσα σε 15-20 μέρες με αλτήρες είδα διαφορά. :P

Btw έβλεπα χθες στο Σ/Μ γάλα από σόγια, καρύδια, αμύγδαλα κτλ, αυτά τι λένε; Είναι καλά υποκατάστατα του αγελαδινού γάλακτος;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

βασικα ειναι λαθο ςνα λεγετε γαλα σογιας αμυγδαλου ,σογιας κτλ αλλα κανονικα επρεπε να λεγοταν ροφημα σογιας κτλ

υποκατασταστο δεν ειναι γιατι δεν εχει καμια σχεση με το γαλα :P

τα εχω δοκιμασει ολα αμυγδαλου φτιαχνεις και μονος σου! αλλα εχει εντονη γευση! σογιας επινα για καιρο! πλεον δεν πινω τιποτα :P

Δημοσ.

δεν ειανι η ιδια! στα τσιν απ παιζει περισσοτερο δικεφαλος!!

μαργαριτα ασε το φιλαδελφια και κοιτα τις καλτσες ξεκιναει η σεζον :P

Χαχαχα οκ!!!

Δημοσ.

Αυτά τα semantics σου ρε Spect, εντάξει ρόφημα τέσπα :P Υποκατάστατο με βάση τα θρεπτικά συστατικά εννοώ, για το πρωϊνό. Βρώμη σε νερό δεν νομίζω να το αντέξω, αλλά θα ήθελα τα ΣΚ να μην πίνω γάλα καθόλου πχ.

Δημοσ.

της σογιας που εχω δοκιμασει ειναι πολυ στα γουστα μου η γευση του. Απο κει και περα , δες πισω τα μακρος του.

Γενικα εχει πρωτεινη , δεν εχει λιπαρα κλπ κλπ , το θεμα ειναι ποσο βολευει εσενα στη διατροφη σου.

Παντως γαλα σογιας και βρωμη δεν ειναι ο πιο ωραιος συνδιασμος. =p

Btw , τι σου φταιει το γαλα?

Δημοσ.

Γω εχω αλλη μια απορια, οχι μαγειρικη τωρα :P (Tech παλικαρι μου δωσε τα φωτα σου στο παραπανω ερωτημα μολις το δεις!)

Εχω διαβασει οτι η πρωτεινη και δυο μηνες να την εχεις ανοιξει δε χαλαςι, αν βεβαια ειναι σε σκιερο μερος, νορμαλ θεμεοκρασια κλπ. Στη δικη μου παρατηρω τις τελευταιες μερες η γευση της και το αρωμα της να ειναι λιγοτερο εντονα... Τι γινεται παει για φουντο ή να μη δωσω σημασια?

• Moderators
Δημοσ.

υπαρχουν 1002 τροποι να φας τη βρωμη με νερο ή οτι αλλο γουσταρεις! απλα δημιουργησε :)

μαργαριτα μη δινεις σημασια

Δημοσ.

Όλα αυτά τα σκευάσματα, δεν εξασθενούν με τον καιρό; Αν και 2 μήνες είναι οκ, λογικά δεν κρατάνε κανά 6μηνο-χρόνο;

Btw , τι σου φταιει το γαλα?

Τίποτα δεν μου φταίει, απλά θα ήθελα να κάνω και λίγο διάλειμμα. Όπως μια-δυο μέρες την εβδομάδα δεν τρώω κρέας, έτσι θα ήθελα να κάνω και για το γάλα. Μια μίνι αποτοξίνωση ας πούμε :P

@Spect χμμ με λιωμένη κουβερτούρα και νερό ίσως παλεύεται. Θα τη δοκιμάσω και με το ρόφημα σόγιας πάντως, έτσι για το γαμώτο :P

• Moderators
Δημοσ.

γιατι δεν κανεις το αλλο ?

φτιαξε πιτακια βρωμης (ήοτι αλλο αλευρι θες)

εγω πχ για πριωνο τωρα βαζω 150μλ νερο(ή ασπραδι) + 50γρ αλευρι απο δικοκο

τα χτυπαω και τα βαζω στο τηγανι για λιγο και βγαινει αυτο

https://www.dropbox.com/s/7fow95zuvqaqr1r/20140927_114630.jpg?dl=0

ειναι αρκετα χοντρο και σε φουσκωνει! μπορεις ναβαλεις πιο μικρη ποσοτητα αν το θες πιο λεπτο η να κανεις 2 αντι για ενα τοσο χοντρο

για αυριο! το μονο που ειναι ετοιμο :P

https://www.dropbox.com/s/3itlxrxs0x6stgy/20140927_201847.jpg?dl=0

• Like 3
Δημοσ.

Συνταγή για πίτα βρώμης με διάφορα καλούδια, έδωσα λίγες σελίδες πιο πίσω. Εάν θέλετε να την επαναλάβω, κάντε quote το post αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

γουιζι εγω κανω το πιο απλο! :P

νερο αλευρι ανακατεμα μεχρι να ζεστανει το τηγανι

το πεταω μεσα το αφηνω λιγο το γυριζω και ετοιμο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...