Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να πω μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος τότε, δικέφαλους φουσκωμένους δεν είχα ποτέ, ακόμα κι όταν έβγαζα 20 έλξεις μικρός ή στο στρατό πχ, γι' αυτό και πήρα αλτήρες άλλωστε, γιατί με τα pull/chin ups τα δικέφαλα δεν πήραν όγκο καθόλου το καλοκαίρι ενώ μέσα σε 15-20 μέρες με αλτήρες είδα διαφορά. Btw έβλεπα χθες στο Σ/Μ γάλα από σόγια, καρύδια, αμύγδαλα κτλ, αυτά τι λένε; Είναι καλά υποκατάστατα του αγελαδινού γάλακτος;
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 βασικα ειναι λαθο ςνα λεγετε γαλα σογιας αμυγδαλου ,σογιας κτλ αλλα κανονικα επρεπε να λεγοταν ροφημα σογιας κτλ υποκατασταστο δεν ειναι γιατι δεν εχει καμια σχεση με το γαλα τα εχω δοκιμασει ολα αμυγδαλου φτιαχνεις και μονος σου! αλλα εχει εντονη γευση! σογιας επινα για καιρο! πλεον δεν πινω τιποτα
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειανι η ιδια! στα τσιν απ παιζει περισσοτερο δικεφαλος!! μαργαριτα ασε το φιλαδελφια και κοιτα τις καλτσες ξεκιναει η σεζον Χαχαχα οκ!!!
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα semantics σου ρε Spect, εντάξει ρόφημα τέσπα Υποκατάστατο με βάση τα θρεπτικά συστατικά εννοώ, για το πρωϊνό. Βρώμη σε νερό δεν νομίζω να το αντέξω, αλλά θα ήθελα τα ΣΚ να μην πίνω γάλα καθόλου πχ.
kuzko21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 της σογιας που εχω δοκιμασει ειναι πολυ στα γουστα μου η γευση του. Απο κει και περα , δες πισω τα μακρος του. Γενικα εχει πρωτεινη , δεν εχει λιπαρα κλπ κλπ , το θεμα ειναι ποσο βολευει εσενα στη διατροφη σου. Παντως γαλα σογιας και βρωμη δεν ειναι ο πιο ωραιος συνδιασμος. =p Btw , τι σου φταιει το γαλα?
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Γω εχω αλλη μια απορια, οχι μαγειρικη τωρα (Tech παλικαρι μου δωσε τα φωτα σου στο παραπανω ερωτημα μολις το δεις!) Εχω διαβασει οτι η πρωτεινη και δυο μηνες να την εχεις ανοιξει δε χαλαςι, αν βεβαια ειναι σε σκιερο μερος, νορμαλ θεμεοκρασια κλπ. Στη δικη μου παρατηρω τις τελευταιες μερες η γευση της και το αρωμα της να ειναι λιγοτερο εντονα... Τι γινεται παει για φουντο ή να μη δωσω σημασια?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχουν 1002 τροποι να φας τη βρωμη με νερο ή οτι αλλο γουσταρεις! απλα δημιουργησε μαργαριτα μη δινεις σημασια
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα αυτά τα σκευάσματα, δεν εξασθενούν με τον καιρό; Αν και 2 μήνες είναι οκ, λογικά δεν κρατάνε κανά 6μηνο-χρόνο; Btw , τι σου φταιει το γαλα? Τίποτα δεν μου φταίει, απλά θα ήθελα να κάνω και λίγο διάλειμμα. Όπως μια-δυο μέρες την εβδομάδα δεν τρώω κρέας, έτσι θα ήθελα να κάνω και για το γάλα. Μια μίνι αποτοξίνωση ας πούμε @Spect χμμ με λιωμένη κουβερτούρα και νερό ίσως παλεύεται. Θα τη δοκιμάσω και με το ρόφημα σόγιας πάντως, έτσι για το γαμώτο
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι δεν κανεις το αλλο ? φτιαξε πιτακια βρωμης (ήοτι αλλο αλευρι θες) εγω πχ για πριωνο τωρα βαζω 150μλ νερο(ή ασπραδι) + 50γρ αλευρι απο δικοκο τα χτυπαω και τα βαζω στο τηγανι για λιγο και βγαινει αυτο https://www.dropbox.com/s/7fow95zuvqaqr1r/20140927_114630.jpg?dl=0 ειναι αρκετα χοντρο και σε φουσκωνει! μπορεις ναβαλεις πιο μικρη ποσοτητα αν το θες πιο λεπτο η να κανεις 2 αντι για ενα τοσο χοντρο για αυριο! το μονο που ειναι ετοιμο https://www.dropbox.com/s/3itlxrxs0x6stgy/20140927_201847.jpg?dl=0 3
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Συνταγή για πίτα βρώμης με διάφορα καλούδια, έδωσα λίγες σελίδες πιο πίσω. Εάν θέλετε να την επαναλάβω, κάντε quote το post αυτό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γουιζι εγω κανω το πιο απλο! νερο αλευρι ανακατεμα μεχρι να ζεστανει το τηγανι το πεταω μεσα το αφηνω λιγο το γυριζω και ετοιμο
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τηγάνι? τηγανιτά? και το θεωρεις αυτο υγιεινο? τρελάθηκες αγορι μου?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι ανεφερα πουθενα οτι βαζω λαδι η κατι αλλο για να μην κολησει? οπως ειναι το ριχνω! 1
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπως το γλιτωσες και δεν σου κολλάει? πως το ψηνεις?
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τηγάνι? τηγανιτά? και το θεωρεις αυτο υγιεινο? τρελάθηκες αγορι μου? Μπερδευεσαι... Αντικολλητικο και τα κανεις ολα ψητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις