Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μα το τηγανι σαν τηγανι δεν ειναι κακο! οι μαλακιες που του ριχνεις πανω κανουν το φαγητο ανθυγιεινο! γιατι να κολλησει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μιας που πιασαμε τα τηγανια (φωτη και αλεξ δεν ξερω γιατι σας θυμηθηκα τωρα αλλα που στον πεο εχετε χαθει ??) για πιο λογο στραβωνει ενα τηγανι? μηπως αν το βαλεις οταν ειναι ζεστο απευθειας στο νερο? 1
kuzko21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι η αν το ακουμπήσεις σε ανομοιόμορφη επιφάνεια όσο ειναι καυτό. Εννοείται αν το χτυπήσεις επίσης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 η μανα μου την εκανε ! εγω οταν τελειωνω το αφηνω στο διπλανο ματι που ειναι κρυο μεχρι να κρυωσει και να το πλυνω! η μανα μου το βαζει νεροχυτη και εκει γινεται η ζημια! παω για υπνο για να σηκωθω πρωι να φαω κτλ ωστε να μαι κομπλε στην ωρα μου !!! θα ενημερωσω αυριο αν ζησω
Star_Light Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μιας που πιασαμε τα τηγανια (φωτη και αλεξ δεν ξερω γιατι σας θυμηθηκα τωρα αλλα που στον πεο εχετε χαθει ??) για πιο λογο στραβωνει ενα τηγανι? μηπως αν το βαλεις οταν ειναι ζεστο απευθειας στο νερο? Mηπως αμα το κοπανήσεις σε κανα κεφάλι?
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Χμ το δοκίμασα το Spect_pie, εεχμ οκ τρώγεται. Ή μάλλον, με την πείνα που είχα μετά την προπόνηση (3χλμ@4'30"/χλμ + 5χ1'), το έφαγα το πιτάκι σε 1 λεπτό χωρίς να πολύ-καταλάβω τι έτρωγα, και είχα βάλει ολόκληρο αυγό αντί για ασπράδι μόνο.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερες .... Αρχισανε για τα καλα τα κρυα... Εφαγα πρωινο, πινω την φραπεδια να κυλησει στις φλεβες μου η αναλογη καφεινη και θα παω για προπονηση...
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οι Αθλητες Στιβου, που κανουν εντονο τρεξιμο σε συντομες αποστασεις δεν ειναι αρκετα μυωδεις ή ειναι ιδεα μου? Σε αντιθεση με τους μαραθωνιοδρομεις που ειναι 44 κιλα με 1% λιπος. Γιατι χτιζουν ετσι? Εχω και 2 φιλαρακια που απο πιτσιρικια καναν στιβο και τωρα μπορουν να χτισουν τρωγοντας ακομα κ πατατακια!
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αμα κανεις γυμναστική καθε μερα καις πολυ ρε. Εγω πηγα ζυγιστηκα χθές και απο τις 7 μέρες της εβδομάδας μονο τις 5 προσέχω και παλι μεσα σε 14 μέρες είμαι μειον μισό κιλό (δεν μ αρεσε αυτο). Και η κατασταση σωματος τα ιδια. Αμα σου πω τι εφαγα χθες γενικα τι τρωω τα σαββατοκυριακα παιζει να παιρνω 4000 θερμιδες την μέρα xD Φυσικα αυτο δεν ειναι δικαιολογια να μην τρως σωστά γιατι παραμονεύουν και οι παθησεις. Χοληστερινες , ζάχαρα κτλπ
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα κ απο μενα! τρωω ενα τοστακι με φυστικοβουτυρο και μπανανα γιατι σε 2 ωρες εχω προπονηση. Χτες στον Αγ. Κοσμα νταξει τη παλεψα μια χαρα με το αντιανεμικακι. Μεγαλη ευκολια το οτι δεν εχει μανικια, προς το παρων τουλαχιστον. Πολυς κοσμος στο προπονητικο και ειδα και σεκιουριτι χτες πρωτη φορα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ροκ υπάρχουν δυο ειδών μυϊκές ίνες αντοχής και δύναμης. Οι πρώτες είναι πιο λεπτές καταναλώνουν λίγη ενέργεια και αντέχουν αρκετά ενώ οι δεύτερες είναι πιο χοντρές έχουν δύναμη αλλά καταναλώνουν όλη την ενέργεια αμέσως. Ο κάθε άνθρωπος συνήθως είναι περίπου στο 50-50 ανάλογα όμως με το τι κανείς αναπτύσσονται περισσότερο οι αντίστοιχες ίνες. . Για αυτό λοιπόν οι σπρίντερ είναι τουμπανοι και οι μαραθωνοδρόμοι λεπτοί (Επίσης στιβεις από τα πολλά χιλιόμετρα και για Αυτό είναι έτσι) Στα του αγώνα. 22,5χλμ σε 2,47 2ος στην κατηγορία μου αλλά δεν ανέβηκα βάθρο Γιατί είχαν κάνει μαλάκια και είχαν βγάλει λάθος τριάδα στην αρχη.. πούτσα Ο αγώνας λεπτομερείς Όταν μπω από υπολογιστή 6
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο ρε παντα τετοια! Καλη ξεκουραση τωρα!!! εχει παραγγειλει κανεις απο το sportshoes.com? Απ ο,τι ειδ για παραγγελιες 30ε και ανω, δινει δωρεαν μεταφορικα εντος Ευρωπης
Προτεινόμενες αναρτήσεις