wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. Ευχαριστώ όλους σας για το ψυχολογικό boost. Η διαδρομή της επόμενης Κυριακής θα γίνει Σάββατο, γιατί μία κοινωνική υποχρέωση την Κυριακή λειτουργεί αποτρεπτικά από πλευράς διαθέσιμου χρόνου. @Liverpool89: Ο Spect~ έχει δίκιο για τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων (είτε τρέξιμο είτε ποδήλατο), δεν "βγαίνουν" μόνο με την καλή διάθεση ή/και το πείσμα. Θέλουν προετοιμασία και πρόγραμμα. 1
yannis27gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΙς θυμάται ΓιΑτί ήταν καλα τα φασολάκια ή Επειδή δεν ήταν; Ήταν εξαιρετικά. Πολλά φαγητά που τα σνομπάρει ο πολύς κόσμος, άμα μαγειρευτούν σωστά είναι απόλαυση. Πάω για πρωινή προπόνηση. Αρχίζουν τα μαθήματα από σήμερα, χειμερινή σεζόν ον μέχρι τις 15/6/2015. Έκανα κάτι δουλίτσες στον κήπο πρωί πρωί με τη δροσούλα, θα το θεωρήσω ζέσταμα 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ και γυμνος να τρεξεις με 0 βαθμους , με τοση τριχα που παιζει δε παιρνεις χαμπαρι φιλος χαχαχαχαχα ΘΕΟΣ ! Αν δεν κανεις ζεσταμα να κανεις τουλαχιστον 3 σετ πολλων επαναληψεων με πολυ λιγο βαρος στην πρωτη ασκηση της ημερας (με πολυ μικρα διαλειματα). Αν η πρωτη ασκηση της ημερας εινα pull ups βγαλτη και βαλε κατι αλλο ------ Πουθενα δεν χαθηκα το διαβαζω το thread καθε μερα. Τωρα ειμαι στην Πατρα Ποτε ησουν στην Πατρα ρε ?Ημουν αυτο το σαββατοκυριακο ,ειχα παει στους διεθνεις αγωνες καρτ που γινονται μεσα στους δρομους της πολη γιατι ετρεχε η ομαδα ενος φιλου μου . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 γιαννη μην το λες σε μενα! εγω τρωω τα παντα οσο για την "πιτα" που λεω δεν εχει καποια ιδαιτερη γευση αλλα ειανι οτι πρεπει για να της βαλεις πραγματα μεσα και να την κανεις ενα υγιεινο πρωτεινουχο και τουμπανο ενδιαμεσο γευμα για να σε κρατησει!
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα! Μιας που βαριομουνα να βαλω φουρνο αρχισα με spect pie Εχει βρωμη, γαλα, 1 αυγο, πρωτεινη. Μελακι και κρανμπερις για το συμπληρωμα Sent from my iPhone using Insomnia 2
wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένουμε τα αποτελέσματα όμως, της κόντρας Spect pie Vs wizzy pie! 1
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοειται! Απλα σημερα επειδη εχω διαβασμα ηθελα κατι πιο γρηγορο
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 γουιζι για την ωρα ειμαστε 1-0 υπερ μου! κερδιζω σε ευκολια και χρονο
wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ και η πίτα μου θα επιστρέψουμε δριμύτεροι! 1
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ σπεκτ, στα λινκ που δινεις απο endomondo πως σου υπολογιζει τις θερμιδες απο weight training? Εσυ τις βγαζεις, ή χοντρικα τις δινει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 χοντρικα τις βγαζει μονο του! εκει απλα τις βαζω για να ξερω τι εχω κανει και ποτε οχι για να βλεπω θερμιδες
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε λέτε καμία καλή συνταγούλα με μανιταρια? τπτ με κανά μακαρόνι η κατι... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από kuzko21
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγω πεταω μανιταρια σε τηγανι (χωρις λαδια κτλ) και τους βαζω μπαχαρικα (το γεμιζω στο καρυ) και τα σκεπαζω με ενα καπακι απο κατσαρολα και τα αφηνω να μαγειρευτουν με τα νερα τους! τα σβηνω με λιγο λεμονι και ειναι ετοιμα! μετα ειτε τα τρωω με ρυζι ειτε σκετα 1
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.argiro.gr/Recipe/%CE%92%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82 με φιλαδελφεια λαϊτ , βραστη γαλοπουλα αντι ζαμπον. Μαζι με το κρεμμυδι μπορεις να σωταρεις και μανιταρια 1
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγω πεταω μανιταρια σε τηγανι (χωρις λαδια κτλ) και τους βαζω μπαχαρικα (το γεμιζω στο καρυ) και τα σκεπαζω με ενα καπακι απο κατσαρολα και τα αφηνω να μαγειρευτουν με τα νερα τους! τα σβηνω με λιγο λεμονι και ειναι ετοιμα! μετα ειτε τα τρωω με ρυζι ειτε σκετα Κονσέρβα η φρέσκα Σπέκτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις