Arct1c Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και εκει που ειχα βρει ρυθμο 3 βδομαδε στο γυμναστηριο τωρα μπαμ .......το πασχα και γυρισμα στην πολη μου .Το ψηνω να αρχισω για 2.5 βδομαδες που θα κατσω σε ενα γυμναστηριο εδω αλλα δεν ξερω πως θα παει το προγραμμα τους λογο πασχα.Στα δικα σας ποιες μερες θα μεινουν κλειστα?
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μόνο Δευτέρα αλλα άμα ήθελα μπορούσα να ανοίξω να κάνω προπόνηση , δεν παίζει όμως , θα κοιμάμαι
bosei Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εμένα ευτυχώς κλείνει 9-14 που θα είμαι Αγγλία έτσι κι αλλιώς οπότε δεν χάνω τίποτα παραπάνω. Αν και είδα οι βλάκες έχουν μία βδομάδα μετά κάτι ωράρια 12-8 οπότε θα γίνεται της μουρλής.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μεγάλη ήττα Μεγάλη Βδομάδα.....Από Μ.Παρασκευή έως και ΔΕυτέρα του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΟ το γυμναστήριο. Απλά απαράδεκτοι....
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τι ναι αυτα ....εμεις μονο Σαββατο θα χουμε μειωμενο ωραριο. Για Δευτερα δεν εχω ρωτησει
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλά δεν είναι απαράδεκτοι. Γιορτές είναι δικαιούνται και αυτοι οπως όλοι να κάτσουν σπίτι τους 2
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μ.Σάββατο και Μ.Παρασκευή για τους περισσότερους έστω και λίγες ώρες είναι ώρες εργασίας...
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αν ήσουν στην θέση τους (σε άλλη δουλειά) θα σε χαλούσε όμως αν δουλεύες αυτές τις μέρες 1
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλά με δουλεύεις; Δικαιούται να είναι κλειστό στις επίσημες αργίες όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι υπάλληλοι. Και στην τελική αυτές τις εργάσιμες μέρες τις πληρώνω γιατί δλδ να μην μπορώ να πάω;
Liverpool89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αυτα ειναι τα καλα του homegym.. Οταν λεω εγω οτι στις νυχτερινες προπονησεις δινω πιο πολυ.... Προπονηση lower. σκουοτ με αλτηρες drop set σκουοτ με μπαρα 3*8 sumodeath lift 4*5 (1*5@90 1*5@100 1*5@110 1*5@115) sumo Σκουοτ με αλτηρες μαζι με sissy σκουοτ 3*12 leg curl 4*10(τελευταιο drop.set) γαμπες καψιμο Κοιλιακοι. Μην.πειτε γιατι; ενιωθα τετοια υπερενταση επρεπε να βγει.. τωρα μετα το μπανιο νιωθω τοσο ηρεμος..
snik Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εκανα και εγω την αρχη χθες με την πρωτη μερα στο γυμναστηριο μετα απο 3 χρονια περιπου απουσιας. Πρωτη φορα σε γυμναστηριο, πιο παλια που εκανα γυμναστικη το κενο το καλυπτε η γυμναστικη στο σπιτι και το ποδηλατο. Καλα ηταν και ελπιζω να μπω σε προγραμμα σιγα σιγα και να επανελθω στα παλια μου. 6
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αυτα ειναι τα καλα του homegym.. Οταν λεω εγω οτι στις νυχτερινες προπονησεις δινω πιο πολυ.... Προπονηση lower. άντε και proficiency τώρα Υ.Γ. Τα καλά του homegym που λεει κι ο Λίβε. Εγώ το πολύ-πολύ να μην κάνω την προπόνηση της Κυριακής, η οποία απλώς θα αναβληθεί για τη Δευτέρα. Κατά τα άλλα δε θα αλλάξει κάτι λόγω Πάσχα. 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 εγω θα κανω καθε μερα!! λιγο τρεξιμο και υπογειο! Στο γυμναστηριο που ημουν στην αθηνα κλεινει μονο κυριακη και δευτερα!
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 άντε και proficiency τώρα Υ.Γ. Τα καλά του homegym που λεει κι ο Λίβε. Εγώ το πολύ-πολύ να μην κάνω την προπόνηση της Κυριακής, η οποία απλώς θα αναβληθεί για τη Δευτέρα. Κατά τα άλλα δε θα αλλάξει κάτι λόγω Πάσχα. μίσθωσε τον χώρο να ρθούμε και μεις οι πικραμένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις