Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος νοιάζεται για την νέα μόδα? Υποτίθεται πως κάνουμε γυμναστική γιατι είναι το χόμπυ μας.

Επίσης ταιριάζει απόλυτα "όσα δεν πιάνει η αλεπού..."

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πάρε αυτά με κλειστά τα μάτια.

Πριν μια βδομάδα τα αγόρασα, και πραγματικά είναι απίστευτα. 3-5 επαναλήψεις επιπλέον. :)

ps-3350_imades_dunamis_power_pin_power_s

Ούτε εγώ γουστάρω wraps. Thanks for the advice πάντως. 

Δημοσ.

Σταμάτησα να διαβάζω στο British. Η χώρα που επάξια μπορεί να χαρακτηριστεί χώρα των υπέρβαρων γυναικών. Επίσης το luscious hulks μπερδεύει.

Αν με το luscious hulks εννοεί αυτό:

WWE-Bobby-Lashley-Chest-Muscle.jpg

τότε λογικό το βρίσκω να επιλέγουν το boy next door.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φτιάχνεις ένα γενικότερο πλάνο με συγκεκριμένο στόχο στο τέλος μπας και σε κάνει να έχεις μεγαλύτερο κίνητρο? 

Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει.Θα τα καταφέρω  :P

Δημοσ.

Λοιπον ενταξει παιδια, τελος τα γυμναστηρια, ερχεται μια αλλη εποχη.

erZcBaH.jpg

Άμα γυμνάζεσαι για να βγάζεις γκόμενες, λογικό είναι άμα είσαι ο ΝτιΚάπριο, έχεις από τα πιο όμορφα μούτρα παγκοσμίως, έχεις πατήσει τα σαράντα κι έχεις και μερικά εκατομμύρια δολάρια καβάντζα, να έχεις χάσει κάθε κίνητρο. Άσε που ο συγκεκριμένος δεν ήταν ποτέ γυμνασμένος.

Δημοσ.

ποιος νοιάζεται για την νέα μόδα? Υποτίθεται πως κάνουμε γυμναστική γιατι είναι το χόμπυ μας.

Επίσης ταιριάζει απόλυτα "όσα δεν πιάνει η αλεπού..."

Είπε κανείς το αντίθετο?

Δημοσ.

γιαννη σε αυτες τις ηλικιες δεν ειναι οτι κουραζονται αλλα βαριουνται! 

Μιλάμε για λαχάνιασμα Σπεκτ. Η γλώσσα έξω και να με λένε, Κύριε... παύση για ανάσα, έχει πολύ ακόμα;

Πρέπει να τους βάλω κανένα ΗΙΙΤ σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ, ούτε 2 λεπτά δε θα αντέξουν!

Δημοσ.

Κατεψυγμενο μπροκολο παιρνει κανεις?
Τωρα που δεν βρισκω πουθενα ξαφνικα μου ελειψε . Ανετα κατεβαζω μια γαβαθα  με λεμονακι 

Δημοσ.

Άμα γυμνάζεσαι για να βγάζεις γκόμενες, λογικό είναι άμα είσαι ο ΝτιΚάπριο, έχεις από τα πιο όμορφα μούτρα παγκοσμίως, έχεις πατήσει τα σαράντα κι έχεις και μερικά εκατομμύρια δολάρια καβάντζα, να έχεις χάσει κάθε κίνητρο. Άσε που ο συγκεκριμένος δεν ήταν ποτέ γυμνασμένος.

διαφωνω πρωτα απο ολα γυμναζομαστε για την παρτη μας. Τα λεφτα οι γκομενες και τα μουτρα ειναι ασχετα.

Δημοσ.

συνήθως βέβαια τα παραδείγματα είναι ακραία , δηλαδή "do u even lift" or "meatball 150kg" 

υπάρχει και η μέση κατάσταση.. αλλα τέτοιες "έρευνες" γενικότερα δεν ειναι να τις πάρεις στα σοβαρά αφού δεν ξέρεις ποιοι ερωτήθηκαν και πως ήταν εμφανισιακά .

έχω γνωρίσει άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση (λόγο εμφάνισης ή κ όχι) που αν τους ρωτούσες είχαν να πουν πολλά αρνητικά για τις "barbie" και τις "κ@ριόλ..." =( όποια ειναι όμορφη ) και όπως έλεγαν ποτέ δε θα τις πήδαγαν (λες και θα τους καθόντουσαν ξέρω γω) κ οτι γιαυτό όλες τους οι γκόμενες ηταν άσχημες κ χοντρές σε ακραίο βαθμό , γιατι ήταν καλές κοπέλες = (άσχημη = δεν κερατώνει δεν δεν δεν)

γενικά fuck it , δεν βγάζεις άκρη , όλα αυτά περι γούστου ειναι γενικόλογα με αντικείμενα τις ακρότητες  

Δημοσ.

Κατεψυγμενο μπροκολο παιρνει κανεις?

Τωρα που δεν βρισκω πουθενα ξαφνικα μου ελειψε . Ανετα κατεβαζω μια γαβαθα  με λεμονακι 

εγω παιρνω καποιες φορες κατεψυγμενα λαχανικα γενικοτερα, μια χαρα ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Έφαγα και θα τρώω το καθημεριμό αγγουράκι στην πρακτική. 8 ωρίτσες συνεχής ορθοστασίας με μόνο ένα 10λεπτο διάλειμμα για φαγητό. + 1 ώρα πριν και μετά πήξιμο στην κίνηση.  Δεν με χάλασε ! 

Και θα έχω να τρώω και στην μάπα το αγγούρι που λέγεται γυμναστήριο μετά τις 6 το απόγευμα. Τουλάχιστον όταν έχω squat το rack το έχουν για κρεμάστρα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...