spyroskonst Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ποιος νοιάζεται για την νέα μόδα? Υποτίθεται πως κάνουμε γυμναστική γιατι είναι το χόμπυ μας. Επίσης ταιριάζει απόλυτα "όσα δεν πιάνει η αλεπού..." 1
alex_000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πάρε αυτά με κλειστά τα μάτια. Πριν μια βδομάδα τα αγόρασα, και πραγματικά είναι απίστευτα. 3-5 επαναλήψεις επιπλέον. Ούτε εγώ γουστάρω wraps. Thanks for the advice πάντως.
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://www.yourtango.com/2015265721/seventy-two-percent-of-women-agree-this-physical-type-makes-perfect-man Σταμάτησα να διαβάζω στο British. Η χώρα που επάξια μπορεί να χαρακτηριστεί χώρα των υπέρβαρων γυναικών. Επίσης το luscious hulks μπερδεύει. Αν με το luscious hulks εννοεί αυτό: τότε λογικό το βρίσκω να επιλέγουν το boy next door. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 φωτη καπου εκει πρεπει να μαι τωρα 77+ 1
Akis1914 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν φτιάχνεις ένα γενικότερο πλάνο με συγκεκριμένο στόχο στο τέλος μπας και σε κάνει να έχεις μεγαλύτερο κίνητρο? Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει.Θα τα καταφέρω
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Λοιπον ενταξει παιδια, τελος τα γυμναστηρια, ερχεται μια αλλη εποχη. Άμα γυμνάζεσαι για να βγάζεις γκόμενες, λογικό είναι άμα είσαι ο ΝτιΚάπριο, έχεις από τα πιο όμορφα μούτρα παγκοσμίως, έχεις πατήσει τα σαράντα κι έχεις και μερικά εκατομμύρια δολάρια καβάντζα, να έχεις χάσει κάθε κίνητρο. Άσε που ο συγκεκριμένος δεν ήταν ποτέ γυμνασμένος.
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ποιος νοιάζεται για την νέα μόδα? Υποτίθεται πως κάνουμε γυμναστική γιατι είναι το χόμπυ μας. Επίσης ταιριάζει απόλυτα "όσα δεν πιάνει η αλεπού..." Είπε κανείς το αντίθετο?
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 γιαννη σε αυτες τις ηλικιες δεν ειναι οτι κουραζονται αλλα βαριουνται! Μιλάμε για λαχάνιασμα Σπεκτ. Η γλώσσα έξω και να με λένε, Κύριε... παύση για ανάσα, έχει πολύ ακόμα; Πρέπει να τους βάλω κανένα ΗΙΙΤ σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ, ούτε 2 λεπτά δε θα αντέξουν!
alex_000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Lol εκανα 22x50 legit. Ειναι να μην πεισμωσει κανεις .. Μετρουσα 5-5 it helped 3
Arct1c Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κατεψυγμενο μπροκολο παιρνει κανεις?Τωρα που δεν βρισκω πουθενα ξαφνικα μου ελειψε . Ανετα κατεβαζω μια γαβαθα με λεμονακι
alex_000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Άμα γυμνάζεσαι για να βγάζεις γκόμενες, λογικό είναι άμα είσαι ο ΝτιΚάπριο, έχεις από τα πιο όμορφα μούτρα παγκοσμίως, έχεις πατήσει τα σαράντα κι έχεις και μερικά εκατομμύρια δολάρια καβάντζα, να έχεις χάσει κάθε κίνητρο. Άσε που ο συγκεκριμένος δεν ήταν ποτέ γυμνασμένος. διαφωνω πρωτα απο ολα γυμναζομαστε για την παρτη μας. Τα λεφτα οι γκομενες και τα μουτρα ειναι ασχετα.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://www.yourtango.com/2015265721/seventy-two-percent-of-women-agree-this-physical-type-makes-perfect-man συνήθως βέβαια τα παραδείγματα είναι ακραία , δηλαδή "do u even lift" or "meatball 150kg" υπάρχει και η μέση κατάσταση.. αλλα τέτοιες "έρευνες" γενικότερα δεν ειναι να τις πάρεις στα σοβαρά αφού δεν ξέρεις ποιοι ερωτήθηκαν και πως ήταν εμφανισιακά . έχω γνωρίσει άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση (λόγο εμφάνισης ή κ όχι) που αν τους ρωτούσες είχαν να πουν πολλά αρνητικά για τις "barbie" και τις "κ@ριόλ..." =( όποια ειναι όμορφη ) και όπως έλεγαν ποτέ δε θα τις πήδαγαν (λες και θα τους καθόντουσαν ξέρω γω) κ οτι γιαυτό όλες τους οι γκόμενες ηταν άσχημες κ χοντρές σε ακραίο βαθμό , γιατι ήταν καλές κοπέλες = (άσχημη = δεν κερατώνει δεν δεν δεν) γενικά fuck it , δεν βγάζεις άκρη , όλα αυτά περι γούστου ειναι γενικόλογα με αντικείμενα τις ακρότητες
margaritagr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κατεψυγμενο μπροκολο παιρνει κανεις? Τωρα που δεν βρισκω πουθενα ξαφνικα μου ελειψε . Ανετα κατεβαζω μια γαβαθα με λεμονακι εγω παιρνω καποιες φορες κατεψυγμενα λαχανικα γενικοτερα, μια χαρα ειναι 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγω παιρνω καποιες φορες κατεψυγμενα λαχανικα γενικοτερα, μια χαρα ειναι Μου ηρθε μια ταση ...
bosei Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έφαγα και θα τρώω το καθημεριμό αγγουράκι στην πρακτική. 8 ωρίτσες συνεχής ορθοστασίας με μόνο ένα 10λεπτο διάλειμμα για φαγητό. + 1 ώρα πριν και μετά πήξιμο στην κίνηση. Δεν με χάλασε ! Και θα έχω να τρώω και στην μάπα το αγγούρι που λέγεται γυμναστήριο μετά τις 6 το απόγευμα. Τουλάχιστον όταν έχω squat το rack το έχουν για κρεμάστρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις