manzah80 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ειχα γραψει στο οφφ τοπικ παλαιοτερα για την ροντα και με βγαλανε ψυχανωμαλο γιαυτο το λεω αλλα νταξει ατομα που δεν εχουν ιδεα απο αθλητισμο γενικα λογικο ειναι να νομιζουν οτι οι αθλητριες ειναι νταλικεριδες
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ειχα γραψει στο οφφ τοπικ παλαιοτερα για την ροντα και με βγαλανε ψυχανωμαλο γιαυτο το λεω αλλα νταξει ατομα που δεν εχουν ιδεα απο αθλητισμο γενικα λογικο ειναι να νομιζουν οτι οι αθλητριες ειναι νταλικεριδες άτομα ζελέδες , κεφτέδες κ γενικά αγύμναστοι με 0 μυς πάνω τους που βλέπουν το χεράκι της αθλήτριας και λένε "ποντίκια" κάπως έτσι μας ζαλίζουν τις μπάλες κάθε φορά που βάζουμε φωτογραφία κάποιος θεομουν@ρ@ς και το παίζουν "άμα μου καθόταν δε θα την πήδαγα" λες και υπήρχε περίπτωση να τους κάτσει ξέρω γω , μην ασχολείσαι αν δεν δεις φωτογραφία τους να ξέρεις με ποιόν μιλάς. . 6
Zaknafein Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Zak πως τα περασατε ολα κομπλε;;; Oh yes, με μια μικρή εξαίρεση τον αέρα χθες στον Αγ. Φωκά. Στη Κολυμπήθρα ήταν τέλεια (στη μικρή παραλία τουλάχιστον που κάτσαμε)! Ξαναπήγαινα με τα 1000 και φυσικά συνιστώ Μαργαρίτα Tours, Κολυμπήθρα δεν παίζει να πηγαίναμε αν δεν μου το είχες πει. (Και ο Μεσκλιές άξιζε btw, Blue Heaven και τα μυαλά στα κάγκελα ) 1
zizu10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παιδιά τα bcaa για κάποιον που δεν έχει ξαναπάρει συμπληρώματα διατροφής, μπορούν να βοηθήσουν καθόλου σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης (εννοείται σε συνδυασμό με σωστή άσκηση και διατροφή) ??
Big Boss Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) παπούτσια για deadlift/squat και γενικώς βάρη τι θα μου προτείνατε? από το skroutz/ελληνικό μαγαζί,νούμερο 47 μαχ 50 ευρώ ευχαριστώ πολύ edit: βρήκα θα πάρω αυτά αν βρω νούμερο.... http://www.skroutz.gr/s/4711731/Converse-All-Star-Chuck-Taylor-Ox-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-M5039C.html Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από Big Boss
manzah80 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Παιδιά τα bcaa για κάποιον που δεν έχει ξαναπάρει συμπληρώματα διατροφής, μπορούν να βοηθήσουν καθόλου σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης (εννοείται σε συνδυασμό με σωστή άσκηση και διατροφή) ?? Θα σε βοηθησει μεσα στην προπονηση να την παλεψεις ειναι τα αμινοξεα που ζηταει το σωμα σου την ωρα που κανεις βαρη άτομα ζελέδες , κεφτέδες κ γενικά αγύμναστοι με 0 μυς πάνω τους που βλέπουν το χεράκι της αθλήτριας και λένε "ποντίκια" κάπως έτσι μας ζαλίζουν τις μπάλες κάθε φορά που βάζουμε φωτογραφία κάποιος θεομουν@ρ@ς και το παίζουν "άμα μου καθόταν δε θα την πήδαγα" λες και υπήρχε περίπτωση να τους κάτσει ξέρω γω , μην ασχολείσαι αν δεν δεις φωτογραφία τους να ξέρεις με ποιόν μιλάς. . Καλα κοιτα αυτα που μου χουν γραψει εδω μεσα πιστευω ενας στους δεκα θα μου τα λεγε μουρη με μουρη και αυτος πιωμενος και αν.Μεγαλο αν.Βασικα μονο για εσας εδω στο θρεντ συνεχιζω και γραφω αλλοιως δεν παιζει. 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το γκομενακι σε αγωνιστικη κατασταση ειναι νταλικιερης δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως .Μολις χανει σε μυικοτητα γιατι παραεχει , ξαναγινεται θηλυκο . Αυτο . Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από Fotis13
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Το γκομενακι σε αγωνιστικη κατασταση ειναι νταλικιερης δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως .Μολις χανει σε μυικοτητα γιατι παραχει , ξαναγινεται θηλυκο . Αυτο . Γ Κ Ε Ι ! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 κεικ ! και χοντρος και πουστης 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 και χοντρος και πουστης χαχαχαχα και πρεζακιας !
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 105x8 στην τροχαλια καθιστος (πλατη) first time ever 4
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πολλα ρε 105 μπραβο με σταθερο κορμο η΄ εσπαγες μεση στην προσπαθεια? 2
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 δεν σπαω μεση καθολου σε αυτη την ασκηση Φωτη. Στις last 2 reps ισως να πηγα λιγο πισω να βγουνε, αλλα μπροστα καθολου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις