Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα γραψει στο οφφ τοπικ παλαιοτερα για την ροντα και με βγαλανε ψυχανωμαλο γιαυτο το λεω αλλα νταξει ατομα που δεν εχουν ιδεα απο αθλητισμο γενικα λογικο ειναι να νομιζουν οτι οι αθλητριες ειναι νταλικεριδες

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ειχα γραψει στο οφφ τοπικ παλαιοτερα για την ροντα και με βγαλανε ψυχανωμαλο γιαυτο το λεω αλλα νταξει ατομα που δεν εχουν ιδεα απο αθλητισμο γενικα λογικο ειναι να νομιζουν οτι οι αθλητριες ειναι νταλικεριδες

άτομα ζελέδες , κεφτέδες κ γενικά αγύμναστοι με 0 μυς πάνω τους που βλέπουν το χεράκι της αθλήτριας και λένε "ποντίκια" 

κάπως έτσι μας ζαλίζουν τις μπάλες κάθε φορά που βάζουμε φωτογραφία κάποιος θεομουν@ρ@ς και το παίζουν "άμα μου καθόταν δε θα την πήδαγα" λες και υπήρχε περίπτωση να τους κάτσει ξέρω γω  , μην ασχολείσαι αν δεν δεις φωτογραφία τους να ξέρεις με ποιόν μιλάς. .  :-)

• Like 6
Δημοσ.

Zak πως τα περασατε ολα κομπλε;;;

Oh yes, με μια μικρή εξαίρεση τον αέρα χθες στον Αγ. Φωκά. Στη Κολυμπήθρα ήταν τέλεια (στη μικρή παραλία τουλάχιστον που κάτσαμε)! Ξαναπήγαινα  με τα 1000 και φυσικά συνιστώ Μαργαρίτα Tours, Κολυμπήθρα δεν παίζει να πηγαίναμε αν δεν μου το είχες πει.

(Και ο Μεσκλιές άξιζε btw, Blue Heaven και τα μυαλά στα κάγκελα :P )

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα bcaa για κάποιον που δεν έχει ξαναπάρει συμπληρώματα διατροφής, μπορούν να βοηθήσουν καθόλου σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης (εννοείται σε συνδυασμό με σωστή άσκηση και διατροφή) ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παπούτσια για deadlift/squat και γενικώς βάρη τι θα μου προτείνατε? 

από το skroutz/ελληνικό μαγαζί,νούμερο 47 μαχ 50 ευρώ

ευχαριστώ πολύ

edit:

βρήκα θα πάρω αυτά αν βρω νούμερο....

http://www.skroutz.gr/s/4711731/Converse-All-Star-Chuck-Taylor-Ox-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-M5039C.html

Επεξ/σία από Big Boss
Δημοσ.

Παιδιά τα bcaa για κάποιον που δεν έχει ξαναπάρει συμπληρώματα διατροφής, μπορούν να βοηθήσουν καθόλου σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης (εννοείται σε συνδυασμό με σωστή άσκηση και διατροφή) ??

Θα σε βοηθησει μεσα στην προπονηση να την παλεψεις ειναι τα αμινοξεα που ζηταει το σωμα σου την ωρα που κανεις βαρη

άτομα ζελέδες , κεφτέδες κ γενικά αγύμναστοι με 0 μυς πάνω τους που βλέπουν το χεράκι της αθλήτριας και λένε "ποντίκια" 

κάπως έτσι μας ζαλίζουν τις μπάλες κάθε φορά που βάζουμε φωτογραφία κάποιος θεομουν@ρ@ς και το παίζουν "άμα μου καθόταν δε θα την πήδαγα" λες και υπήρχε περίπτωση να τους κάτσει ξέρω γω  , μην ασχολείσαι αν δεν δεις φωτογραφία τους να ξέρεις με ποιόν μιλάς. .  :-)

Καλα κοιτα αυτα που μου χουν γραψει εδω μεσα πιστευω ενας στους δεκα θα μου τα λεγε μουρη με μουρη και αυτος πιωμενος και αν.Μεγαλο αν.Βασικα μονο για εσας εδω στο θρεντ συνεχιζω και γραφω αλλοιως δεν παιζει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γκομενακι σε αγωνιστικη κατασταση ειναι νταλικιερης δεν θα μπορουσε να  ηταν αλλιως .Μολις χανει σε μυικοτητα γιατι παραεχει , ξαναγινεται θηλυκο .

Αυτο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Moderators
Δημοσ.

Το γκομενακι σε αγωνιστικη κατασταση ειναι νταλικιερης δεν θα μπορουσε να  ηταν αλλιως .Μολις χανει σε μυικοτητα γιατι παραχει , ξαναγινεται θηλυκο .

Αυτο .

Γ Κ Ε Ι ! :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν σπαω μεση καθολου σε αυτη την ασκηση Φωτη.

Στις last 2 reps ισως να πηγα λιγο πισω να βγουνε, αλλα μπροστα καθολου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...