bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Στο squat χτυπάς και μπροστά όμως, θα εκανες έτσι 3 φορές μπροστά. Από την 1 φορά την βδομάδα πας σ 3...,,too much.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα έσπαγα squat και DL στις δύο μέρες του Back... σορρυ εγώ δεν το έγραψα σωστά ... εννοούσα του front/back split
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τέλος πάντων, εγώ σε είπα...θα έκανα upper/lower αλλά δεν θα πάθεις και κάτι να δοκιμάσεις και αυτό που θες. Απλά κρίνε το αντικειμενικα...αν κάτι δεν σου πάει δεν χρειάζεται να κάτσεις σ αυτό 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τέλος πάντων, εγώ σε είπα...θα έκανα upper/lower αλλά δεν θα πάθεις και κάτι να δοκιμάσεις και αυτό που θες. Απλά κρίνε το αντικειμενικα...αν κάτι δεν σου πάει δεν χρειάζεται να κάτσεις σ αυτό όταν δούλευες το lower/upper spli 4 day, στις δύο μέρες του lower είχες βάλει squat ?
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 όταν δούλευες το lower/upper spli 4 day, στις δύο μέρες του lower είχες βάλει squat ?Εννοειτε σκουοτ μπροστινα κανονικα, σισσυ, σουμο ολα Μια μερα πχ Σκουοτ Αρσεις Εκτασεις τετρακεφαλων Leg curl Γαμπες Δευτερο Μπροστινα σκουοτ Προβολες Πρεσσα Σουμο/σισσυ σκουοτ Slbl Καπως ετσι μπορεις να βγαλεις αρσεις και να προσθεσεις μια ασκηση σκουοτ ακομα. Εφιαλτης ε;
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το ξεκίνησα όταν άρχισα powerlifting οπότε ναι, εννοείται αλλά και σε bb να γυρνάει έτσι θα το έκανα
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ακόμα και ψευτοπροπόνηση χεριών να έχω μετά, δεν μπορώ να βγάλω το μεταερόβιο.... για μένα το μεταερόβιο είναι το ζόρι όλων Κόψε το μεταεροβιο την μέρα μετά το leg day. Δεν θα γίνει τίποτα αν κάνεις 4 φορές αεροβιο αντί για 6 (η 2 αντί για 3 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κανεις)
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Κόψε το μεταεροβιο την μέρα μετά το leg day. Δεν θα γίνει τίποτα αν κάνεις 4 φορές αεροβιο αντί για 6 (η 2 αντί για 3 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κανεις) το έχω βγάλει ήδη .... αναγκαστικά γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. απλό βάδην για αποθεραπεία 1
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγω την πεμπτη εκανα κοιλιακους . Εκατσα σε κατακλινη και σηκωνα τα ποδια μου. 3*12 συν δυο σετ σανιδα επι 1:30 λεπτο. Χτες ούτε να γελασω δεν μπορουσα. 1
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δήμητρα όταν ερθω Θεσσαλονίκη έρχομαι για μια προπόνηση να δω τι κάνεις (αν θες). Να ξες όμως ότι θα φύγεις με φορείο 2
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημητραααα καθε φορα που πας να παραπονεθεις σκεψου οτι καποιοι δε θα φτιαξουμε ποτε κωλο Χτες με τσιμπησε το δεξι στο σκουωτ κ εκανα μολις δυο σετ χωρις να παρω μεγαλυτερο βαρακι...ελεγα να φτασω τα 12 πλυ εβγαζα πριν , κ μολις καταφερα ενα στα 8.. Μακαρι να μπορουσα να κανω αυτα που κανεις εσυ και προβολες και ολα, κ ας ειχα doms 10 μερες.
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μαργαρίτα άλλαξε στυλ προπόνησης. Μόνο μηχανήματα που δεν πονάνε, με τα μισά κιλά από αυτά που κάνεις τώρα 8 ρεπς. Τα κοβεις τα 8 ρεπς. (Leg curl, extension, πρεσσα κτλ) Βγάζε 20 ρεπ πρώτο σετ, βάλε κάνα κράτημα και μισά ρεπς ενδιαμεσα μετά drop set άλλες 20 παλι με ιδια φιλοσοφια. Παιξε ετσι δυο τρεις μηνες, το γόνατο δεν θα καταλάβει χριστό (Μη σου πω θα φτιαξει) και θα φτιάξεις και μπουτάκια κωλό ότι θες. Πάντα δεμένο το γόνατο. Και φυσικά οποιοσδηποτε πόνος κατά την διάρκεια της προπονησης είτε δένεις πιο σφιχτά, είτε βγάζεις βάρος και δοκιμάζεις μπας και δεν ποναει, είτε σταματάς την άσκηση. Δοκίμασε το. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δήμητρα όταν ερθω Θεσσαλονίκη έρχομαι για μια προπόνηση να δω τι κάνεις (αν θες). Να ξες όμως ότι θα φύγεις με φορείο έλα για μια βδομάδα να με ελέγξεις αν έχω σωστή τεχνική. φεύγω με φορείο ήδη, μαζί σου ... νεκρή θα με πάρουν Δημητραααα καθε φορα που πας να παραπονεθεις σκεψου οτι καποιοι δε θα φτιαξουμε ποτε κωλο Χτες με τσιμπησε το δεξι στο σκουωτ κ εκανα μολις δυο σετ χωρις να παρω μεγαλυτερο βαρακι...ελεγα να φτασω τα 12 πλυ εβγαζα πριν , κ μολις καταφερα ενα στα 8.. Μακαρι να μπορουσα να κανω αυτα που κανεις εσυ και προβολες και ολα, κ ας ειχα doms 10 μερες. έλα ρε Μαργαριτόνι μην ανησυχείς όλα θα στρώσουν...ούτε γω κάνω προβολές γιατι το γόνατο τραβάει (αν σε παρηγορεί) γενικά θέλει slow motion (τουλ από μένα το βλέπω) στις πολυαρθρικές. όχι doms για 10 μέρες, όχι αυτό πραγματικά 2
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θα το κανονίσουμε σε δύο βδομάδες που θα έρθω, θα στείλω πμ. Έτσι και αλλιώς θέλω και εγώ προπόνηση οποίο gym και να πάω το ίδιο είναι.
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεμενο τι εννοεις Αλεξ; Με επιδεσμο φαση; Εχω παρει τα straps που μου χες πει και για τα δυο . Και τωρα που το σκεφτομαι χτες που ηταν η μονη μερα που με πονεσε στο σκουωτ , ηταν αυτη που τα χα ξεχασει κ δε τα φορεσα. Αν καταλαβα καλα σε γενικες γραμμες προτεινεις περισσοτερες επαναληψεις με λιγοτερα κιλα; Επισης για επιγονατιδα εχω μιλησει με τον jethro και μου χει εξηγησει γιατι αυτες που εχω οι απλες με την τρυπα δε κανουν (που οταν τις εβαζα το γονατο πρηζοταν κ βεβαια πια δε τις φοραω) και μπορω να παω στο 401 να με δει κ ορθοπαιδικος κ να μου γραψουν μια αλλη που μου πε οτι ειναι καταλληλη, με gel & θαλαμο αερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις