dimitra_m3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κάπως καλύτερα τα πόδια σήμερα, έτοιμη για προπόνηση ώμων / 3φαλων +αερόβιο (banghead)
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Tips για χάσιμο βάρους. Πολλά απο αυτά είναι ήδη γνωστά, αλλά καλό κάνει η επανάληψη. Disclaimer: Εννοείτε ότι όλες οι συμβουλές πρέπει να συνδυαστούν με σωστές τροφές και άσκηση για να πετύχουν. Δεν υπάρχει μια μαγική συνταγή. Και η καφεΐνη με μέτρο.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κάπως καλύτερα τα πόδια σήμερα, έτοιμη για προπόνηση ώμων / 3φαλων +αερόβιο (banghead) Γιατι το αεροβιο δεν το κανεις ξεχωριστη μερα; Δεν το λυπασαι το κορμι σου; Τα ποδια οσο καθεσαι θα γινονται χειροτερα, ή πας σε φαση τα κανω δυο φορες την εβδομαδα για φευγει το πιασιμο και να μην το νιωθεις, ή συμβιβαζεσαι αλλα δεν θα περιμενεις να σε περασει ο πονος για να πας. Σε δεκα λεπτα το πολυ λεω το πιασιμο θα χει φυγει
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Γιατι το αεροβιο δεν το κανεις ξεχωριστη μερα; Δεν το λυπασαι το κορμι σου; Τα ποδια οσο καθεσαι θα γινονται χειροτερα, ή πας σε φαση τα κανω δυο φορες την εβδομαδα για φευγει το πιασιμο και να μην το νιωθεις, ή συμβιβαζεσαι αλλα δεν θα περιμενεις να σε περασει ο πονος για να πας. Σε δεκα λεπτα το πολυ λεω το πιασιμο θα χει φυγει αυτός είναι ο στόχος να γίνεται πρωινό αερόβιο σπίτι (πρέπει να πάρω το ποδήλατο πρώτα) έως τότε το αερόβιο θα ναι μετά τα βάρη όπως και να χει η ενεργητική αποκατάσταση θα υφίσταται στάνταρ μετά από leg day
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Με γεια σου spect. Πολλά χιλιόμετρα και καλά υψόμετρα εύχομαι!
alex_000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Να και εγώ για τον Κυπριακό χειμώνα.. από παραλία ποσταρω τώρα 35 βαθμούς εχει 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Με γεια σου spect. Πολλά χιλιόμετρα και καλά υψόμετρα εύχομαι! τι υψομετρο ρε? για μεσα στην πολη τα πηρα
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Να και εγώ για τον Κυπριακό χειμώνα.. από παραλία ποσταρω τώρα 35 βαθμούς εχει Αυτά είναι, κάνε και μια βουτιά για μας
bosei Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Να και εγώ για τον Κυπριακό χειμώνα.. από παραλία ποσταρω τώρα 35 βαθμούς εχει Αθήνα έχει και γαμώ τους καιρούς. Έβρεξε πριν λίγο σε φάση να μην βλέπω το μπαλκόνι μου. Και παράλληλα έχω ανοίξει air condition 2
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αθήνα έχει και γαμώ τους καιρούς. Έβρεξε πριν λίγο σε φάση να μην βλέπω το μπαλκόνι μου. Και παράλληλα έχω ανοίξει air condition Ημουν εξω. Μεσα σε 10 sec εγινε τελειως μουσκεμα, λες και μπηκα κατω απο το ντους. Τωρα εχει ήλιο, λεω να βγω να στεγνωσω
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 northface?mpota?πρεπει να κοστιζε αρκετο το παπουτσι.Γαμαει,καλοφορετο. 85 2
bosei Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ημουν εξω. Μεσα σε 10 sec εγινε τελειως μουσκεμα, λες και μπηκα κατω απο το ντους. Τωρα εχει ήλιο, λεω να βγω να στεγνωσω Παίρνω τηλέφωνο πριν 20 λεπτά "ρε μαλάκα γαμιέται ο καιρός κανονίζουμε αύριο". Τώρα "μαλάκα έβγαλε ήλιο, περνάω σε μισή ώρα". 1
Vapir Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 στα 43 του κ ακόμα είναι καλύτερος απο πολλά μεγάλα ονόματα πέτρα είναι ακόμα λολ17 χρόνια πριν https://www.youtube.com/watch?v=MAo8gat-3o4αυτό που μ κάνει εντύπωση πάντως είναι το πόσο ήρεμα μίλαγε και μιλάει , πόσο cool ήταν κ είναι τον είχαν καλέσει παλιότερα κ στην Πάτρα που διοργάνωσαν αγώνες BBτρελά bb genetics 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις