TEOKOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 καλά μαγκιά και παπάς δεν πάει στην ίδια πρόταση αλλα για το ράσο ξέρεις τι λένε , το ράσο δεν κάνει τον παπά νάνε καλά η μασαμπούκα τόσα χρόνια , κοντά είναι η μέρα που θα πουν το ψωμί ψωμάκι όπως το έχει πει ο υπόλοιπος κόσμος ήδη και θα δεις πόσοι θα μείνουν με το ράσο Παπάς και ράσα σε γυμναστήριο. Πρέπει να έχει τσαγανό για να αδιαφορεί τα περίεργα χαμόγελα των άλλων την ώρα της προπόνησης του. Καλά αυτό το τσουβάλιασμα ολόκληρης κατηγορίας ανθρώπων κάθε φορά, απλά με ξεπερνά
DYEL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Και στο δικό μου έχουμε έναν ο οποίος μάλιστα είναι και σχετικά νέος. Late 30's ή early 40's.
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Παπάς και ράσα σε γυμναστήριο. Πρέπει να έχει τσαγανό για να αδιαφορεί τα περίεργα χαμόγελα των άλλων την ώρα της προπόνησης του. Καλά αυτό το τσουβάλιασμα ολόκληρης κατηγορίας ανθρώπων κάθε φορά, απλά με ξεπερνά καλά δεν χαμογελάει κανείς στο γυμναστήριο μου με την εξωτερική εμφάνιση του άλλου , θες παπάς είναι , θες παχύσαρκος (που σε άλλα gym σχολιάζουν κ κοροϊδεύουν) , στο δικό μου ο καθένας κοιτάει τη στραβομάρα του. Όμως όταν γίνονται τέτοια σχόλια λογικό είναι γιατι προκαλούν. Σαν ένα πιτσιρικά αδύνατο σαν την σταχτοπούτα που η κακιά μητριά της την άφηνε νηστική , πήγε να μας πει πως θα πρέπει να κάνουμε πολλές reps και λίγα κιλά για να γίνουμε aesthetic ε και εκείνη τη στιγμή τραβάει μια πόζα με την αμάνικη μπλούζα/φουστάνι~ 2 νούμερα μεγαλύτερη γελάσαμε, όχι όμως επειδή ήταν αδύνατος αλλα επειδή ήταν αδύνατος και πήγε να μας κάνει μάθημα πρέπει να είναι κάπου στα 17 και ένα χρόνο μετά είναι ίδιος , ίσως έχασε κανα 2 κιλά κιόλας 2
alex_000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 εκεί το πήγαινα και εγώ. Στα φόρουμ έχει άπειρους εξυπνάκηδες που μοιράζουν την σοφία τους με χέρι 25 cm.. και εντάξει εκεί είναι συζήτηση μεταξύ αγνώστων γάμα το.. To ωραίο είναι ότι υπάρχουν και real life που τους βλέπεις και σε βλέπουν.. wtf.. που να αρχίζατε πολεμικές τέχνες εκεί να δείτε σοφία και συζητήσεις.. 3
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς σας που πάει για προπόνηση νηστικός κ βαράει γερό post? γνωρίζω άτομα που το κάνουν 20+ χρόνια κ είναι κομπλέ απο μυς κ bf , actually κάτι παραπάνω απο κομπλέ
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς σας που πάει για προπόνηση νηστικός κ βαράει γερό post? γνωρίζω άτομα που το κάνουν 20+ χρόνια κ είναι κομπλέ απο μυς κ bf , actually κάτι παραπάνω απο κομπλέ εγω! πολλες φορες ειδικα οταν εχω προπονηση στις 8 το πρωι ειμαι σε φαση με μια μπανανα γιατι αλλιως δεν θα μπορω να κονηθω 2
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς σας που πάει για προπόνηση νηστικός κ βαράει γερό post? γνωρίζω άτομα που το κάνουν 20+ χρόνια κ είναι κομπλέ απο μυς κ bf , actually κάτι παραπάνω απο κομπλέ Το εκανα τις προαλλες που ειχα στηθος (οχι εσκεμμενα, απλα δεν προλαβα να φαω σχεδον τιποτα) και ετρεμα λιγο.. Will not try again/10
curiositykilledme Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς σας που πάει για προπόνηση νηστικός κ βαράει γερό post? γνωρίζω άτομα που το κάνουν 20+ χρόνια κ είναι κομπλέ απο μυς κ bf , actually κάτι παραπάνω απο κομπλέ θα απαντησω με αυτο
GreekMonkey Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελειώνω το Born to Run. Δεν είναι ότι ενστερνίστηκα ότι λέει εκεί μέσα αλλά σαν βιβλίο είναι πολύ καλό και σου δίνει έξτρα κίνητρο για να ασχοληθείς με το τρέξιμο. Thanks Wizzy για την πρόταση.
Vapir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το εκανα τις προαλλες που ειχα στηθος (οχι εσκεμμενα, απλα δεν προλαβα να φαω σχεδον τιποτα) και ετρεμα λιγο.. Will not try again/10 περίεργο , το δοκίμασα κ εγώ να μη φάω τίποτα 110kg ίσιος on cut , μη σου πω έβγαλα καλύτερη προπόνηση 1
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 περίεργο , το δοκίμασα κ εγώ να μη φάω τίποτα 110kg ίσιος on cut , μη σου πω έβγαλα καλύτερη προπόνηση Πως γινεται χωρις θερμιδες? Θερμιδες=καυσιμο Μεταλλαγμενε 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 νικο εγω ειμαι μαζι σου! πρωινες προπονησεις με ελαχιστο πρωινο παντα βγαζω καλυτερες! ισως επειδη ειμαι 100% αδειος και ο οργανισμος μου δεν ασχολειται με τη χωνεψη 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 νικο εγω ειμαι μαζι σου! πρωινες προπονησεις με ελαχιστο πρωινο παντα βγαζω καλυτερες! ισως επειδη ειμαι 100% αδειος και ο οργανισμος μου δεν ασχολειται με τη χωνεψη αν έχεις φάει μπανάνα δεν είσαι 100%, πας στο 99% 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ερχομαι και εγώ στην παρέα σας για λόγους ψυχολογικής στήριξης. Τώρα που τέλειωσα με τις γιορτές, τα άπειρα γλυκά, τους τόνους φαγητού και την πλήρης απουσία άσκησης ξεκίνησα και πάλι από χθες την επιστροφή μου στο free style σπιτιού μόνο με το βάρος σώματος και ένα TRX μαύρο. Η πρώτη επαφή μετά από τόσο καιρό αποχής (πάνω από 1.5 μήνα) ήταν αρκετά δύσκολη δεδομένου το επίπεδο που είχα φτάσει πέρυσι και μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη (όπου και ξεκίνησε η κατρακύλα). Πονάω ολόκληρος παντού τώρα αλλά θα κάνω και σήμερα αγνοώντας τον πόνο με στόχο να αποκτήσω τουλάχιστον την ισορροπία μου και πάλι όσο γίνεται γρηγορότερα. Δεν θα κάνω υπερβολές φυσικά, όπως και πριν θα δουλεύω 3-4 φορές την εβδομάδα. Σιγά σιγά θα αλλάξω και πάλι την διατροφή μου και έχω ήδη ξεκινήσει με το να πετάξω τα γλυκά (εκτός της μαύρης σοκολάτας φυσικά) από το καθημερινό μου διαιτολόγιο. Αν ακολουθήσω το πρόγραμμα μου όπως το έχω στο μυαλό μου αυτά τα 5 κιλάκια που έβαλα θα τα χάσω με σχετική άνεση μέχρι το τέλος του Μάρτη οπότε και εκεί θα φτάσω και πάλι τα κιλά που ήμουν (76). Εσείς εδώ μέσα τα γραφόμενα σας θα μου δίνουν κουράγιο και πείσμα να ακολουθήσω το πρόγραμμα μου. Το πρόγραμμα γυμναστικής μου είναι παρμένο από διάφορα site του youtube και διαλέγω ότι άσκηση θέλω που να μην ζορίζει αρθρώσεις και μύες που έχω πρόβλημα. Βρίσκω εναλλακτικές προτάσεις για τις ίδιες μυικές ομάδες που θέλω κάθε φορά. Τα περσινά αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και φέτος που έχω καλύτερες βάσεις που ξεκινώ την ίδια περίοδο πιστεύω θα έχω ακόμα καλύτερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις