Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω φωτη σημερα λεω να ξεκινησω σιγα σιγα λιγο τη γυμναστικη παλι γιατι καθομαι εδω και 5 μερες και δεν την παλευω!
fylatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 <p>ευχαριστω φωτη </p> <p>σημερα λεω να ξεκινησω σιγα σιγα λιγο τη γυμναστικη παλι γιατι καθομαι εδω και 5 μερες και δεν την παλευω!</p> Τα ράμματα τα έβγαλες; Μπορεί να έχεις μια μικρή αιμορραγία πάντως να ξέρεις, ή και αύξηση του οιδήματος στη περιοχή. Εγώ θα έλεγα να κάτσεις άλλες δύο μέρες, δεν είναι ότι θα πάθεις κάτι σοβαρό αλλά θα ταλαιπωρήσεις κάπως τα τραύματα.
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οταν ξεκίνησα τα βάρη ξανά είχα τραυματισμένο rotator cuff και είχα πολύ πόνο στο σημείο που ενώνεται ώμος με δικέφαλο και στο σημείο που ενώνεται ώμος με τρικέφαλο (το δικό σου). Με ταλαιπωρούσε 2 χρόνια.. Έκανα 2 μήνες φυσιοθεραπεία δεν έγινε τιποτα (ίσως έγινε χειρότερα). Βαρη δεν μπορούσα να κάνω σχεδόν τίποτα πονούσα σχεδόν με όλα. Αυτό που έκανα ακολουθώντας το "if it hurts wrap it" είναι να πάρω ένα knee band όπως αυτό και το έδεσα έτσι Από την πρώτη προπόνηση δεν είχα πόνο κατά την διάρκεια της προπόνησης , μόνο την επόμενη μέρα (που ήταν μεγάλη βελτίωση). Στον 2ο μήνα είχαν περάσει όλοι οι πόνοι και με πονούσε την επόμενη μέρα μια φορά στις 2 εβδομάδες. Στον 4ο μήνα έχει περάσει ο πόνος τελείως. Ολο αυτόν τον καιρό προπόνηση με κανονικά κιλά , πολύ πίεση κτλ. Στο συστήνω έστω και για δοκιμή ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα παίζει να έχεις κάποια φλεγμονή στον τένοντα , και ο τένοντας πρέπει να αποστρεσαριστεί για λίγο καιρό για να αναρρώσει χωρίς να ξανα-τραυματίζεται σε κάθε προπόνηση. Θα σου κοστίσει 10 ευρώ. (προφανώς το φοράς στην άσκηση που σε ενοχλεί και το σφίγγεις μόνο πριν ξεκινήσεις το σετ στο τέλος του σετ το χαλαρώνεις, η πίεση πρέπει να ασκηθεί ακριβώς πάνω στο σημείο που πονάει) 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αν σε πονάνε γόνατα στα squal, bulgarian split squat, deadlifts, lunges τι κάνεις;
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αν σε πονάνε γόνατα στα squal, bulgarian split squat, deadlifts, lunges τι κάνεις; Βρίσκεις τι φταίει και το διορθώνεις.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει θέμα στην τεχνική, προφανώς οφείλεται στην ευαισθησία που έχω :/
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει θέμα στην τεχνική, προφανώς οφείλεται στην ευαισθησία που έχω :/ Από ζέσταμα πως πας ? Τι κάνεις ?
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 10 λεπτά αερόβια εκ των οποίων τα 5 είναι σε ρυθμό τέμπο και τα υπόλοιπα σε γρήγορο βάδην
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 10 λεπτά αερόβια εκ των οποίων τα 5 είναι σε ρυθμό τέμπο και τα υπόλοιπα σε γρήγορο βάδην Και μετά μπαίνεις κατευθείαν στα λειτουργικά σετ ? Δεν κάνεις άλλο ζέσταμα.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 νιώθω ότι έχω ανεβάσει τους ρυθμούς, νιώθω ζεστή. όχι δεν κάνω άλλου είδους ζέσταμα.
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να κάνεις κι άλλο ζέσταμα πέρα από λίγο τρέξιμο. Παίξε 2-3 σετ υψηλών επαναλήψεων σε leg extension και leg curl, μετά βάλε μερικά σετ bodyweight squat και σταδιακά ανέβασα στα κιλά που κάνεις στα λειτουργικά σετ. Δοκίμασε αυτά στην επόμενη προπόνηση και δες πως θα πάει. Παρόμοιο μοτίβο ζεστάματος να ακολουθείς και σε όλες τις προπονήσεις...να ζεσταίνεις όλες τις αρθρώσεις και τους μυς που πρόκειται να συμμετάσχουν στην προπόνηση.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 θεωρούσα πως αρκούσε ένα 10' μετρίου τέμπο τρέξιμο καθώς φρόντιζα να κρατάω δυνάμεις για το πρόγραμμα των βαρών. οκ, θα πράξω όπως είπες και ευελπιστώ ο πόνος να εξαλειφθεί 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 @dakon: Ευπειθώς αναφέρω ότι θα ξαναγράψω κιλά όταν θα πάψουν να είναι... γυναικεία Μέχρι τότε, ο προπονητής απαγόρευσε δηλώσεις. κέρδισε κι η αρειανάρα απόψε -επιτέλους- κι είμαι στα πάνω μου. άμα κάνει κανα διπλό κι ο φώτης αύριο, θα γουστάρουμε κάργα 2
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 @yannis, και συ αρειανάρα, vamos γκαρντάσινα κρατήσω στην προπόνηση των ποδιών τα 3χ15 ή να τα μειώσω για να μην καταπονούν τα γόνατα...όλα γίνονται dumbbell με δύο 5kg (ναι ναι γυναικεία βάρη) 1
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιάννη, εκεί που είσαι ήμουνα και μάλιστα στα 115 κιλά όχι στα 71 . Οπότε γράψε , γυναικεία τα είπα όχι για να σε μειώσω αλλά για να καταστήσω σαφές πως το πρόβλημα μπορεί να κρύβεται κάπου αλλού (για μένα κάτι δεν πάει καλά με το φαγητό σου). Οπότε κανονικά , γράφε, εχώ γράφω σε φόρουμ που είμαι στα κιλά μου, τελείως λαπάς. Ο άλλος γράφει για 260 deadlift στα 85κιλά ενώ εγώ για 140 στα 118. Ξέρω όμως πως είμαι 3-4 χρονάκια πίσω. Το σωματικό βάρος και ο χρόνος είναι η μόνη διαφορά σε σένα και μένα. Αν δε θέλεις να γράφεις εδώ τις προπονήσεις, περιμένω προσωπικό μήνυμα σε κάθε προπόνηση με τις παρατηρήσεις σου, καθώς και βίντεο (μεγάλο εργαλείο). Εγώ γράφω εδώ , όχι για να κομπλάρω κανέναν, τα βάρη που κάνω είναι ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΑ , αλλά για να δείξω έναν άλφα όγκο προπόνησης (να αυτοτσιτωνόμαστε όλοι) και να κρατάω το thread στη πρώτη σελίδα. Δήμητρα καλά στα λένε τα παιδιά, μόνο τρέξιμο δεν είναι ζέσταμα, 2-3 σετάκια με ελάχιστα και τα μισά κιλά για κάθε άσκηση , είναι πολύ καλύτερα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από Dakonblackblade 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις